Sve ok razumijem ja to sve ali mi samo odgovori ono što od početka nisam čuo od tebe a to je i pokrenulo sve. Zašto reklamiraš TOdića a Nemanju ne? Više je raje čulo za Nemanju nego za Todića pa mi je logično da je Nemanja čitaniji.admin je napisao/la:Ostavicu jos jedan post i vise necu.
Poenta je upravo u tome sto si napisao... Ti svakako to sve upratis i bez izvjestaja na sportsport.ba, a ono sto zelis je svojevrsna reklama, promocija tih momaka, sporta... Da i drugi vide ono sto ti vec znas... To je sasvim ok, vrlo pozitivna zelja, potpuno na mjestu.
Medjutim, veliku vecinu nasih citalaca (na zalost) ti podaci uopste ne interesuju vec im se to mora gurati to pod nos, kao reklamu, a zaista je tesko ulagati energiju (i novac, ne zaboravi to) da se promovise, popularise, istakne kosarka ako pri tome ljudi kojima je to posao ne samo da ne pomazu i ne doprinse toj promociji, vec se svim silama trude da je onemoguce i da nam bilo kakav rad onemoguce gdje god oni to mogu.
Naravno, to treba ignorisati, raditi svoj posao i gledati sebe, ali vjeruj da nije bas lako odrzati moral.
Pa opet, jedina video izjava o novom selektoru bila je na SportSport.ba, mediju kojem se niko nije udostojio javiti da se selektor proglasava, cak sta vise, ne slucajno, nego namjerno je to zatajeno.
Ne želim ja njihovu promociju nego da imam info na jednom mjestu i vjeruj i drugi će čitati jer im je mrsko tražiti na pet različitih portala a ne jer ne znaju za Muhu npr. Nek znaju svi da je Muha zabio 23 ako se već piše da je Fajić iz Maribora koji isto nikog ne zanima zabio gol. Misliš da neko traži jel Fajić šta zabio. Traže ovi kao i ja što prate FAjića kao ja Muhu npr. Ti ćeš me sad ubjediti da se više čita o Fajiću nego o Muhi.
Eto toliko ako može samo odgovor na pitanje i to je to i ja završavam sa ovim.