Sudeći po dosadašnjim transferima Nikoliciusa mogao bi biti dobar igrač.Vrijeme će pokazati.
1. HNL
Re: 1. HNL
-
- Kontakt:
Rano je za govoriti o kakvom je igraču riječ, vjerujem da će biti top klasa za Hajduk
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Obećavajuće

No volio bih više da je neki veznjak došao...
..
Borevkovic out za Vitoriu, super

Tko ce nam igrati, Simic i nespremni Elez
-
- Kontakt:
Dinamo/Ludogorets vs Bodo/Zalgiris
Villareal vs Hajduk/Vitoria
Villareal vs Hajduk/Vitoria

-
- Kontakt:
Sad mi je stvarno svejedno hoce li se ispasti od Vitorie ili ne, u Spanjolskoj mozes jedino dozivjeti debakl
Čovjek se zapita šta Villareal uopće radi u kvalifikacijama. Prošle szone polufinale LP, prije toga osvajač EL. Neznam koliko je ovaj sustav kvalifikacija dobar, jer evo klub kao Hajduk nema nikakve šanse da se plasira, iako imaju bolju ekipu nego dosta ekipa koja će se kvalificirati.
audere est facere!
-
- Kontakt:
Upravo to
Napravili su kao jos jedno euro natjecanje koje ce pogodovati slabijim klubovima, i ti onda u yebenom playoffu izvuces klub koji je nedavno igrao polufinale Lige prvaka...
..
S obzirom da je sasvim jasno da od grupa nema nista, mislim da ce se morati ici u prodaju Sahitija/Biuka, drugacije ce se tesko prezivjeti jos jedna sezona bez Uefinih novaca
Napravili su kao jos jedno euro natjecanje koje ce pogodovati slabijim klubovima, i ti onda u yebenom playoffu izvuces klub koji je nedavno igrao polufinale Lige prvaka...
..
S obzirom da je sasvim jasno da od grupa nema nista, mislim da ce se morati ici u prodaju Sahitija/Biuka, drugacije ce se tesko prezivjeti jos jedna sezona bez Uefinih novaca
-
- Kontakt:
Najbolje znamo koliko je Tottenhamu prošle sezona bila bitna Konferencijska liga. Tako da Hajduk može čekati priliku iz prikrajka. Da se razumijemo, Villarreal je fantastična ekipa koja može pobijediti bilo koga, ali nije isključeno da pošalju drugi sastav.spursman je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:42Čovjek se zapita šta Villareal uopće radi u kvalifikacijama. Prošle szone polufinale LP, prije toga osvajač EL. Neznam koliko je ovaj sustav kvalifikacija dobar, jer evo klub kao Hajduk nema nikakve šanse da se plasira, iako imaju bolju ekipu nego dosta ekipa koja će se kvalificirati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad kad su se smirile strasti...
Najteži mogući protivnik, ujedno i favorit za osvajanje KL. Ostaviti srce na terenu, pa što bude.
Najteži mogući protivnik, ujedno i favorit za osvajanje KL. Ostaviti srce na terenu, pa što bude.
- CROtorious
- Kontakt:
Baturina iduci igrac koji ide za 20+ mil iz Hnla.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
- Kontakt:
Gorit će večeras...
Idemo jako, šanse su za prolaz 50-50.
Idemo jako, šanse su za prolaz 50-50.
-
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Ništa ovi portugalci pokazali nisu
-
- Kontakt:
Kakav je igrač Krovinović 
Ozbiljno shvatiti uzvrat, a onda protiv Villarreala dati 150% od sebe. Iznenadio me Hajduk, odlična predstava. Eto, šanse za prolaz Villarreala povećavam na 21%

Ozbiljno shvatiti uzvrat, a onda protiv Villarreala dati 150% od sebe. Iznenadio me Hajduk, odlična predstava. Eto, šanse za prolaz Villarreala povećavam na 21%

-
- Kontakt:
Joj ludila, trazili su me nakon Melnjakovog gola, odletio sam 6/7 redova ispod svog mjesta
Apsolutno zasluzena pobjeda Hajduka, i ovo vrlo ozbiljno shvatiti u uzvratu da se ne ponovi Tobol
HZV

Apsolutno zasluzena pobjeda Hajduka, i ovo vrlo ozbiljno shvatiti u uzvratu da se ne ponovi Tobol
HZV
-
- Kontakt:
I da naglasim, s tribina se dao uočiti jedan detalj pri rezultatu 0:1. Neki naš vezni (ne znam tko je bio) krivo dodaje loptu, suigrač mu se žali, a Sahiti u istom trenutku počne pljeskati i tražiti navijanje od publike. I nakon toga zabija izjednačujući gol. Jako važan igrač i za atmosferu u klubu, nadam se da ostaje.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑05 avg 2022, 00:28Joj ludila, trazili su me nakon Melnjakovog gola, odletio sam 6/7 redova ispod svog mjesta![]()
HZV
-
- Kontakt:
Veličanstvena atmosfera i pobjeda. Ne zna se šta je bio bolje. Samo dalje ovako
-
- Kontakt:
Nadam se da ne smeta pitanje, jesi li ti radio onaj EPL podcast s ostalim SK komentatorima?RobertHrkac555 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 01:13Veličanstvena atmosfera i pobjeda. Ne zna se šta je bio bolje. Samo dalje ovako
-
- Kontakt:
Pajdo ne smeta. Naravno da sam radio podcastCipiripiblicblic je napisao/la: ↑05 avg 2022, 01:30Nadam se da ne smeta pitanje, jesi li ti radio onaj EPL podcast s ostalim SK komentatorima?RobertHrkac555 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 01:13Veličanstvena atmosfera i pobjeda. Ne zna se šta je bio bolje. Samo dalje ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.