1:24Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
naslovna slika + 1:24
Ha ja, znaju i oni da ga nisu prikazali, da bi im srušio youtube kanal do sabaha. Inače, na Sea mislim.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
1:24Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ha ja, znaju i oni da ga nisu prikazali, da bi im srušio youtube kanal do sabaha. Inače, na Sea mislim.
Mene fascinira njegova brzina s obzirom na njegovu konstituciju, kako je brz i explozivan, strašnoClaus je napisao/la:Seo je već sada nezamjenjiv u reprezentaciji. Razlika kada ga nema i kada igra na lijevoj strani je nebo i zemljaDanas je Irance strpao u džep i dobio je gotovo svaki duel, a i prema naprijed je bio više nego dobar.
Neka, neka se ubleha od selektora grize što se usudio odigrati meč protiv Nigerije bez Rušioca...
odakle ona slika 1:24Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pazi Susicu rastrgase ti ova dvojica investiciju, ako ga Seo uhvati za glavu a Besa za noge osta ti bez Eura od transfera.RiNo je napisao/la:Ko ne slusa Seo ga uhvati za uho
ja sam cuo da nece. jedini momciluk nece se vratiti u sarajevo. plan je kad su blizu gelsenkirchen seo ce skociti s aviona a ovi drugi igraci idu dalje.Kaunas je napisao/la:zna li neko hoce li se Seo vratiti u Sarajevo ili će se i on iz Frankfurta teleportirat u svoj klub ?![]()
da znam ima li razloga da idem na doček
a ja sad vidio. idem u historiju sport.sport. ba forum. rutinski.Kaunas je napisao/la:@Nerminovic 1000 postova za 20 dana, mislim da je to rekord foruma
e jbg nije jos 1000 postova.Kaunas je napisao/la:@Nerminovic 1000 postova za 20 dana, mislim da je to rekord foruma
aferimKaunas je napisao/la:Aj promjeni avatar sviju ti
video.rob do bagro je napisao/la:Opet je na nekog prstom pokazivao, oplako sam bio, na Sea mislim cisto da se zna.
Nece ovog panja niko.dubrovnik je napisao/la:Pazi Susicu rastrgase ti ova dvojica investiciju, ako ga Seo uhvati za glavu a Besa za noge osta ti bez Eura od transfera.RiNo je napisao/la:Ko ne slusa Seo ga uhvati za uho
Kako me samo kupio jucerasnjom partijom. Izgara od zelje, vidi se da momciluk igra srcem, daje 101% svojih mogucnosti..Bayern@heart je napisao/la:
JAČE
TO je TO samo jako Rušilački Bravo Seo LEGENDO NAŠA Volimo te![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.