Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la BozePetra » 13 jan 2015, 10:56

Murga je napisao/la:Pretjerujete i jedni i drugi kao sto rece @Ajax. Susic je OK igrac i to je to. Mozda se istice u Hajduku, ali Hajduk nije nikakvo mjerilo ako cemo iskreno. Ja ga ne bi otpisao iz reprezentacije, ali za prvih 11 svakako nije, to sam i prije govorio. Po meni, ako im Inter ponudi do 3-4M, trebaju uzeti, ja mislim da vise ne vrijedi, a vise Susicu i Hajduku treba Inter, nego oni Interu.
Druga stvar koju ne kontam je, sto neki od vas toliko zele nesto lose nasim igracima. Sto se mene tice neka i on i Vranjes i Avdija i drugi dobiju super transfere, ali to ne znaci da ja mislim da su za prve postave ili cak i klupe. Radi se o tome da im zelim srecu, jer bi glupo bilo i djecije da im zelim nesto drugo.
Tino nije kriv sto je u poziciji u kakvoj jeste sa reprezentacijom i navijacima i nije se bilo lako nositi sa tim pritiskom da je samo tu radi Papeta. Svakom igracu je san igrati za reprezentaciju i nema tog koji bi odbio osim u slucaju da ima ponude sa dvije strane pa se odlucuje. Rijetki su oni koji biraju srcem, vecinom gleda svako svoju karijeru, ipak svako hoce da igra u sto boljim klubovima i zaradjuje vise, a tu reprezentacija moze da igra veliku ulogu.
Na kraju krajeva, u interesu je reprezentaciji da imamo sto vise uspjesnih i dobrih fudbalera, jer znamo kako je kada nam fali neki kvalitetan igrac. Sto se mene tice, neka svi igraju u ligi 5, lakse cemo spavati kad je reprezentacija u pitanju.

:bih:

Aferim.
#Salihović

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 13 jan 2015, 11:07

Murga je napisao/la:Pretjerujete i jedni i drugi kao sto rece @Ajax. Susic je OK igrac i to je to. Mozda se istice u Hajduku, ali Hajduk nije nikakvo mjerilo ako cemo iskreno. Ja ga ne bi otpisao iz reprezentacije, ali za prvih 11 svakako nije, to sam i prije govorio. Po meni, ako im Inter ponudi do 3-4M, trebaju uzeti, ja mislim da vise ne vrijedi, a vise Susicu i Hajduku treba Inter, nego oni Interu.
Druga stvar koju ne kontam je, sto neki od vas toliko zele nesto lose nasim igracima. Sto se mene tice neka i on i Vranjes i Avdija i drugi dobiju super transfere, ali to ne znaci da ja mislim da su za prve postave ili cak i klupe. Radi se o tome da im zelim srecu, jer bi glupo bilo i djecije da im zelim nesto drugo.
Tino nije kriv sto je u poziciji u kakvoj jeste sa reprezentacijom i navijacima i nije se bilo lako nositi sa tim pritiskom da je samo tu radi Papeta. Svakom igracu je san igrati za reprezentaciju i nema tog koji bi odbio osim u slucaju da ima ponude sa dvije strane pa se odlucuje. Rijetki su oni koji biraju srcem, vecinom gleda svako svoju karijeru, ipak svako hoce da igra u sto boljim klubovima i zaradjuje vise, a tu reprezentacija moze da igra veliku ulogu.
Na kraju krajeva, u interesu je reprezentaciji da imamo sto vise uspjesnih i dobrih fudbalera, jer znamo kako je kada nam fali neki kvalitetan igrac. Sto se mene tice, neka svi igraju u ligi 5, lakse cemo spavati kad je reprezentacija u pitanju.

:bih:
Svaka ti čast.Čist primjer da postoji način da se iznese mišljenje bez vrijeđanja, ismijavanja nekog. I jedna i druga strana ide u krajnost sto se Sušića tice. Jedni ga nazivaju panjem, ovi drugi vanserijskim talentom.Forum se sveo na sve osim normalne diskusije sto mu je prvobitni cilj. Sasvim je normalno da nam se mišljenja po pitanju pojedinih igrača, selektora, formacije razlikuju ali ovdje se otišlo predaleko.
Na pedeset stranica može se naći desetak konstruktivnih komentara koji su vrijedni čitanja ostalo se svelo na "pljus ","zviz " i ostalo.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 jan 2015, 12:42

Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Vrancic, su bolji igraci od TSS na njegovoj poziciji, Stilic je tu negdje, kao i Prcic, s tim da ovaj igra u jacoj ligi i klubu.
TSS nema mjesta medju 23 igraca reprezentacije, mozda ni na sirem spisku. Ne radi se , i nikada se nije radilo o mrznji , nego o gore spomenutoj cinjenici.
Nezasluzeno guranje u reprezentaciju, preko ledja zasluznih, ga je ucinilo omrazenim, a to nastavlja od strane istih tipova, na isti nacin, lazima i prevarom. To ga nece uciniti popularnijim, sta vise...

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 13 jan 2015, 13:12

Safet Susic "Transfer u Inter je gotova stvar"

:rol:
X

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 jan 2015, 13:19

Zaboravio je da doda dobri Pape... na FIFA:i 15!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 jan 2015, 13:20

Zamora je napisao/la:Safet Susic "Transfer u Inter je gotova stvar"

Da, Inter, Celsi, Sevilja, Bordo, price o 5-6 miliona, def. vezni, krilo, ko fol na siri spisak, pa na spisak, pa na SP, pa u prvih 11... lazi koje se najbezobraznije plasiraju na dnevnoj bazi od kada je njegovo ime doslo u vezu sa reprezentacijom. Onda se pitaju otkud antipatije prema doticnom, kako to mi ismijavamo naseg reprezentativaca. E pa ne ide tako ! ;)
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 13 jan 2015, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 13 jan 2015, 14:08

SjeverniVjetar je napisao/la:Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Vrancic, su bolji igraci od TSS na njegovoj poziciji, Stilic je tu negdje, kao i Prcic, s tim da ovaj igra u jacoj ligi i klubu.
TSS nema mjesta medju 23 igraca reprezentacije, mozda ni na sirem spisku. Ne radi se , i nikada se nije radilo o mrznji , nego o gore spomenutoj cinjenici.
Nezasluzeno guranje u reprezentaciju, preko ledja zasluznih, ga je ucinilo omrazenim, a to nastavlja od strane istih tipova, na isti nacin, lazima i prevarom. To ga nece uciniti popularnijim, sta vise...
Sjedi smiri se, popij kafu jednu mozda i dvije :D
Vidi se po pisanju da si skroz subjektivan i da ti vjerovatno skoci pritisak kad mu sliku vidis :D

U pravu si da lik nije neka klasa al nismo ni mi Njemačka da imamo puno boljih pa i takvih igraca na bacanje. Nek momak igra i nek se trudi. Ne znam sta imas protiv da momak eventualno stasa u nekog ko nam moze biti potreban i koga raja mozda zavoli (NA OSNOVU EVENTUALNOG TRUDA).

Stoji da je uguran na silu al ne bi trebao lose mu misliti, osim ako si zao čiko.
:beba:

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 13 jan 2015, 15:19

mchadesh je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Vrancic, su bolji igraci od TSS na njegovoj poziciji, Stilic je tu negdje, kao i Prcic, s tim da ovaj igra u jacoj ligi i klubu.
Sjedi smiri se, popij kafu jednu mozda i dvije :D
Vidi se po pisanju da si skroz subjektivan i da ti vjerovatno skoci pritisak kad mu sliku vidis :D

U pravu si da lik nije neka klasa al nismo ni mi Njemačka da imamo puno boljih pa i takvih igraca na bacanje. Nek momak igra i nek se trudi. Ne znam sta imas protiv da momak eventualno stasa u nekog ko nam moze biti potreban i koga raja mozda zavoli (NA OSNOVU EVENTUALNOG TRUDA).

Stoji da je uguran na silu al ne bi trebao lose mu misliti, osim ako si zao čiko.
Nemoj čiko da se ljutiš nisi ti kriv što si glup. :nene:
Odgovorio bih ti na pp ali kaze "Neka korisnička imena nisu dodana jer su korisnici/e onemogućili/e primanje privatnih poruka."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2015, 15:19

To je bio PECAT. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 jan 2015, 15:31

mchadesh je napisao/la: Nemoj čiko da se ljutiš nisi ti kriv što si glup. :nene:
Odgovorio bih ti na pp ali kaze "Neka korisnička imena nisu dodana jer su korisnici/e onemogućili/e primanje privatnih poruka."
:thumbup: ;) Haj sad, prosetaj !

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 jan 2015, 15:35

Cartman je napisao/la:
To je bio PECAT. :rol:
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 jan 2015, 15:55

U Hajduku čekaju da Inter nekoga i proda pa ispuni obećano

Inter, javi seeee... U Hajduku su mirni, Inter im je obećao da će se javiti da nastave pregovore glede prelaska Tina Sušića i sportski direktor Piero Ausilio im je rekao kako ih neće držati u neizvjesnosti do zadnjeg časa, nego će se nastavak dogovora uglaviti prije zadnjeg tjedna prijelaznog roka, a transferni prozor u Italiji zatvara se 2. veljače.
Treba im vjerovati, Inter je prošlog tjedna, 7. siječnja u Milanu, na trokut-sastanku tražio tajm-aut od Hajduka. O tome smo pisali kroz povratak sportskog direktora "bijelih" Gorana Vučevića i Sušićeva zastupnika Milana Rapaića s milanskih pregovora koji su završeni bez potpisa, ali s optimizmom i čvrstim obećanjima.
Nema potrebe da sad "bijele" hvata nervoza premda je već pet dana prošlo. Kad vam u srijedu kažu da će se pregovori nastaviti nakon tajm-auta, nije realno očekivati da to bude već ...sutradan?!
Rapaić je još prije Nove godine dobio potvrdu od Piera Ausilija da će se transfer obaviti na razini traženih pet milijuna eura ukupne vrijednosti prelaska, a onda je devet dana kasnije Inter rekao da im treba malo vremena da osiguraju između 800.000 eura i milijuna koji bi kao avans, akontaciju uplatili Hajduku i potvrdili da će se posao obaviti. S naglaskom da bi Sušića uzeli - na ljeto.
Sušić nije prvi cilj Intera za ovaj trenutak, to je posao kao "zalog za budućnost", kako su potvrdili i Ausilio, ali i trener Roberto Mancini, presudna faca, glavni pokretač transfera za "crno-plave".
Inter se potom okrenuo onom što mu je u trenutku važnije: hitna pojačanja za nastavak prvenstva, dovedeni su Lukas Podolski iz Arsenala na posudbu, te Švicarac kosovskog porijekla Xherdan Shaqiri, koji je otkupljen od Bayerna, ali na način da se isplati dva milijuna eura odmah, a ostatak od cca 14 milijuna obveza je Intera na ljeto.
Ne smije Inter odmah trošiti, u pitanju mu je financijski fair-play kako ga propisuje UEFA i FIFA, a generalni direktor Intera Marco Fassone jučer je prije utakmice u kojoj će Inter svladati Genou sa 3:1 objavio:
- Iza nas je vrlo naporan tjedan, s puno zadataka, ostvarili smo važne stvari, a iza svega je rad i pregnuće svih nas, od predsjednika (Erick Thohir op. a.), do trenera (Roberto Mancini op. a.). Dovođenje Podolskog, Shaqirija, te produžetak ugovora s našim najperspektivnijim igračem kao što je Kovačić (sve do 2019. godine op. a.) koji je temelj naše buduće momčadi, sve su to bili zadaci na kojima smo svi zajedno mnogo radili. Hoćemo li sada ostvariti nove "udarce"? Mislim da smo dosad ostvarili ono najpotrebnije. A sad moramo misliti na financijski Fair Play i olakšati naše budžete – izjavio je Fassone.
Dakle, sad bi Inter trebao nešto i - prodati, kad bi netko uzeo golmana Samira Handanovića za desetak i više milijuna eura, to bi bio dobar znak. Na prodaju su Srbin Zdravko Kuzmanović, Kolumbijac Freddy Guarin...
Sve što je rekao generalni direktor Fassone (funkcija iznad Ausilija) ne mora brinuti, makar ovisi kako iščitavate. Inter je tražio tajm-aut da pronađe načina/dopuštenje kako da prvi milijun eura uplati Hajduku. Imaju "da" od Sušića i na tome inzistiraju, to je pobijedilo konkurenciju Seville i ostalih. To smo objavili prošlog tjedna i ništa se nije promijenilo.
Sve dalje je igra strpljenja i obećanje da se neće čekati baš zadnji dan.
Znamo na što mislite, samo da ne bude po onoj pjesmi sarajevskih Indexa: "Jedan čovjek i jedan klub na peronu sreće stoje još; čekaju voz koji doći neće, da ih vozi putem sreće te..."!?
Zašto "voz" ne bi došao?! Skeptici su poznat smjer u filozofiji. U to ime stoji poruka iz prve rečenice:
- Inter, javiiii seeeee! Već je 12. siječnja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2015, 16:24

Prelazni rok je do 02. februara :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 13 jan 2015, 16:59

Vjerovao sam u Tinin transfer u Inter, ali kad je to Safet izjavio postao sam sumnjicav.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 jan 2015, 17:01

Da hoce vise preci,da Virto i ostali jahaci Sajokalipse osjete malo radosti :urnebes: Dosta su bili na koljenima :mrgreen: Hajde Inter,javi se...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 jan 2015, 17:17

Pivopija je napisao/la:

Vjerovao sam u Tinin transfer u Inter, ali kad je to Safet izjavio postao sam sumnjicav.
I ja care cim je on dao onu samouvjerenu izjavu "Sve je gotovo" smanjio mi se entuzijazam. Kad je got on htio ispasti samouvjeren mi nismo mogli vjerovati sta nam se poslije toga dogodilo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 17:29

"Nastavlja se trakavica vezana za transfer Tine Sušića iz splitskog Hajduka.

Kako pišu talijanski mediji Inter je još uvijek izuzetno zainteresovan za dovođenjem Sušića, ali najveći problem pri transferu je bilo obeštećenje koje Hajduk traži za našeg reprezentativca.

Navodno, napokon je dogovoreno da Inter Hajduku plati odmah oko 800 hiljada eura, a preostali iznos u ratama, ali se u transfer umiješala Sevilla, piše talijanski tuttomercato.com.

Španjolci su spremni za Tinu Sušića platiti ukupno pet miliona eura što je značajno veći iznos od onog koji nudi Inter, a koji ukupno iznosi oko 3 miliona eura.

Ako je vjerovati hrvatskim i talijanskim medijima sve strane očekuju kako će transfer Tina Sušića biti realizovan u narednim danima."

Ode čovjek u Sevillu :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 13 jan 2015, 18:29

dubrovnik je napisao/la:
Pivopija je napisao/la: Vjerovao sam u Tinin transfer u Inter, ali kad je to Safet izjavio postao sam sumnjicav.
I ja care cim je on dao onu samouvjerenu izjavu "Sve je gotovo" smanjio mi se entuzijazam. Kad je got on htio ispasti samouvjeren mi nismo mogli vjerovati sta nam se poslije toga dogodilo.
Upravo tako. :thumbup:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jan 2015, 18:42

Safet preuzima PSG i dovodi Tinu odmah :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jan 2015, 00:28

Otelo je napisao/la:Safet preuzima PSG i dovodi Tinu odmah :salut:
A Pjanic ce na libera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, HariTz, riki46 i 43 gosta.