Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Da je ova utakmica odigrana mjesec dana prije , ishod bi bio drugi. Ali , gotovo je sada. 
"We need to suffer. And we need to fight."
A sta cemo sa cistim crvenim Iniesti? On uopste nije trebao biti na terenu i u prilici da uputi onaj sut na kraju.Pistol je napisao/la:da je kojim slucajem onaj penal sto Barci nije sviran bio na drugoj strani - bilo bi UEFALONA , UEFALONA kuknjava kuknjava ... kada se osteti Barcelona onda je to "pa dogadja se"
To tvoje oci nisu vidjele jel?
Mi bolesnici, a lik ga svaki dan baca na grb Hegemonije. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj ti njega sad što nam pametuje. Duša draga. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Čitam i ne mogu da vjerujemCentre forward je napisao/la:Čuj ti njega sad što nam pametuje. Duša draga.
đe je makaš
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
MSN su jednostavno uhvatili top formu prerano, malo nesto kao i Bayern prije nekoliko godina 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Žao mi je što ste ispali516MK je napisao/la:To ti je nadmenost haveru. Nemaju ljudi poštovanja ni prema kome. Nova generacija balavaca koji su fudbal upoznali uz Messia.topnik1 je napisao/la:Dobro, i ? Kakve to sad veze ima sa bilo čimHankMoody je napisao/la: Ma onako, šega mi što neko ko navija za klub koji je zadnji put osvojio titulu dok je Alija bio živ proziva nekog, a nije da ne mogu shvatiti tu frustraciju, kad te isprdi ko stigne.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
eto vidis , to je ono sto govorim ... pravdas , dakle i ne zanima te sta je bilo - ti odmah ims opravdanjeMozambik je napisao/la:A sta cemo sa cistim crvenim Iniesti? On uopste nije trebao biti na terenu i u prilici da uputi onaj sut na kraju.Pistol je napisao/la:da je kojim slucajem onaj penal sto Barci nije sviran bio na drugoj strani - bilo bi UEFALONA , UEFALONA kuknjava kuknjava ... kada se osteti Barcelona onda je to "pa dogadja se"
To tvoje oci nisu vidjele jel?
Iniesta je trebao dobiti crveni , ali reci da je Atletiko veceras vise ostecen od Barcelone je van pameti .... Atletiko je u prvom pol.vremenu trebao dobiti bar 3 zuta kartona ako cemo tako sta je bilo prije
I ja kazem zasluzeno su prosli , i sudjenje je bilo relativno OK uzevsi u obzir kakve ekipe igraju .... nego samo bih zelio da oni sto non-stop vicu UEFALONA , UEFALONA kuknjava kuknjava prokomentarisu zasto ta ueafalona veceras nije dobila ne samo poklonjeni penal (kako su oni ocekivali i prizivali) nego ni zasluzeni
Dakle samo govorim da se ne treba vaditi na sudije jer je to luzerski , oni grijesi ali ne navijaju ni za koga i veceras ste to trebali vidjeti ... samo to govorim
Zadnja izmjena: Pistol, dana/u 13 apr 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ceka se romario
Messi opet pokazo zasto je najbolji ikad

Messi opet pokazo zasto je najbolji ikad
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel moguće da se toliko ljudi u ovoj mjeri pali na postove jednog ispodprosječnog trola 
- Centre forward
- Kontakt:
Garant je hospitalizovan. Žao mi ga nekako, siroma se slomio da nam gifovima , klipovima i romanima objasni neke stvari, al nedade mu se.Virtu4l je napisao/la:Čitam i ne mogu da vjerujemCentre forward je napisao/la:Čuj ti njega sad što nam pametuje. Duša draga.![]()
đe je makaš
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Najjače što se lože navijači Madrida, a Atletico ih redovito kara i ujedno im je drugi najveći rival.
Al' mi je drago vidjet da ovoliko ljudi mrzi Barcelonu, još jedan dokaz veličine ovog kluba

Al' mi je drago vidjet da ovoliko ljudi mrzi Barcelonu, još jedan dokaz veličine ovog kluba
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kobasicari i frankovci uz onu neigru dogurali dalje od hegemonije. Sto ti je zivot. Ako izvuku City i frankovci i kobasicari s velikim sansama mogu otici u finale. Finale uz ovu neigru... nemos vjerovat.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moze li Torres igrati u polufinalu? Je li dobio kaznu, nisam upratio...
Kakva šteta.A mogli smo imati savršena polufinala da se sinoć nije dogodio posljednji Ronaldov trzaj uz Naldovu asistenciju.No možda je uz prolazak Cholovih trupa,ekipe najinovativnijeg trenera današnjice i ispadanje iritantnog "Zlatana" bilo previše tražiti i da bez polufinala ostane jedan od dva daleko najodvratnija kluba ikad.
Sve u svemu nije loše.Još da sutra ždrijeb spoji Bayern-City i Atletico-Real i eto nama savršenog finala.
Izbori
Sve u svemu nije loše.Još da sutra ždrijeb spoji Bayern-City i Atletico-Real i eto nama savršenog finala.
Izbori
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 13 apr 2016, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 avg 2021, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma , Barca nije zaslužila prolaz sa ovom pickastom igrom i to je sva prica.
Nema se šta posebno analizirati, MSN zatrokirao i ode sve u helać
ne zna se koji je gorio bio
šta se desilo tim igracima u glavama, to ni Frojd ne može odgonetnuti
Atletico zasluženo u polufinale
Nema se šta posebno analizirati, MSN zatrokirao i ode sve u helać
Atletico zasluženo u polufinale
Nemamo mi problem sa Atleticom u LPLillard je napisao/la:Najjače što se lože navijači Madrida, a Atletico ih redovito kara i ujedno im je drugi najveći rival.![]()
Al' mi je drago vidjet da ovoliko ljudi mrzi Barcelonu, još jedan dokaz veličine ovog kluba![]()
Vama veceras nista nije drago,samo je to lakse napisati od cmizdranja i placa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Romariooo je napisao/la:Hoooojtopnik1 je napisao/la:Romarioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Zasluzeno ispadanje ispuhale hegemonije,od zaszrasujuce ekipe u dvije hefte do ispuhale ekipe
Penal u zadnjoj minuti iako je cist dobro je sto nije sviran, nismo to zasluzilo,ovo je primjer klasican kako samo neozbiljnost moze kostati,u prvoj utakmici kad je protivnik bio u bunaru i nije dat i treci gol,i ova utakmica veceras kad su igrati poceli tek u zadnjih pola sata
Mislili smo da je taktiziranje,al ne,hegemonija je ispuhala ko dusica,mesi i neymar prvenstveno ispuhali
Jorgandhijama sve cestitke na izuzetno zasluzenom prolazu,otvorena su im sva vrata do titule i zelim im da uzmu klempu
Hejterima i bolesnicima koji ne znaju sta je zahebancija i kojima je barca unistila navijacku mladost srecno slavlje ovog ispadanja
Jesil dobio pencilin?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.