FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Neymar iz slobodnjaka za 1-0 Brazila protiv Koreje.
Dosta fauliraju Kinezi,nadam se da na naprave kakve stete po Alvesa i Neymara.
U ostalim aktualnostima Mascherano se vratio treninzima,prva meta za januar je CF,sto znaci da nece nista biti od stopera.
Koji peh Albe,opet ode na 6 tjedana...
Ali sreca pa Adriano dere guzzove na lijevom beku pa nece biti previse stete kad je to u pitanju.
A imamo i Montoyu,mogao bi i on dobiti priliku.
------------
Pratio sam onog Kierrisona u Brazilu u Coritibi,sto je na pozajmici iz Barce,mislio sam da bi mozda mogao napredovati pa bar odigrati koji minut u karijeri za Barcu,ali izgleda nista.
Tamo je svako drugu utakmicu na klupi,ili nikako nije u momcadi.
Steta,ali treba se toga rjesavati dok se moze.
send via phone now Free
Dosta fauliraju Kinezi,nadam se da na naprave kakve stete po Alvesa i Neymara.
U ostalim aktualnostima Mascherano se vratio treninzima,prva meta za januar je CF,sto znaci da nece nista biti od stopera.
Koji peh Albe,opet ode na 6 tjedana...
Ali sreca pa Adriano dere guzzove na lijevom beku pa nece biti previse stete kad je to u pitanju.
A imamo i Montoyu,mogao bi i on dobiti priliku.
------------
Pratio sam onog Kierrisona u Brazilu u Coritibi,sto je na pozajmici iz Barce,mislio sam da bi mozda mogao napredovati pa bar odigrati koji minut u karijeri za Barcu,ali izgleda nista.
Tamo je svako drugu utakmicu na klupi,ili nikako nije u momcadi.
Steta,ali treba se toga rjesavati dok se moze.
send via phone now Free
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 12 okt 2013, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
U kakvoj je Alves formi u klubu mozda bi bilo bolje mu naprave stete kakveCautinho je napisao/la:Dosta fauliraju Kinezi,nadam se da na naprave kakve stete po Alvesa i Neymara.

Re: FC Barcelona

Ništa nije odlučeno: Ter Stegen i Courtois glavni kandidati?
U posljednjih nekoliko dana imali smo mogućnost pročitati veliki broj špekulacija o mogućoj golmanskoj postavi Barçe u sezoni 2014/15.
Tako je Cadena Ser jučer objavila da je gotovo sigurno da ćemo od narednog ljeta u dresu FC Barcelone gledati Ter Stegena, ali katalonski "Sport" danas "spušta" loptu na zemlju.
Spomenuti medij navodi da će konačnu odluku donijeti sportski direktor Andoni Zubizarreta, koji je, inače, jedan od najboljih golmana u klupskoj historiji. Nakon što produži ugovor do 2016. godine (što bi se uskoro trebalo desiti),
Zubi će intezivirati napore na riješavanju problema koji se tiču golmana. S obzirom da je 99% sigurno da će Valdes otići, katalonski "Sport" navodi da je pred Andonijem već spisak mogućih nasljednika, a na istom su, navodno, sljedeći fudbaleri: Ter Stegen (Borussia Moenchengladbach), Thibaut Courtois (Atlético Madrid, na posudbi iz Chelseaja), Pepe Reina (Liverpool, na posudbi u Napoliju), Kiko Casilla (Espanyol) i Fraser Foster (Celtic).
Krenimo redom. Foster je fudbalsku javnost oduševio nastupima u utakmicama Lige prvaka protiv Barcelone, kada je imao veliki broj maestralnih odbrana. Prije nekoliko dana je i sam Dani Alves kazao kako ne bi imao ništa protiv dovođenje golmana Celtica, ali ovog momka urednik Sporta ne smatra ozbiljnim kandidatom. Slična je situacija i s Casillom, dok je prednost Pepea Reine u tome što poznaje način na koji Klub funkcioniše, s obzirom da je prošao određene omladinske kategorije. Ipak, navodno on sada nije visoko na listi mogućih pojačanja, ali je bio prošlog prijelaznog roka, kada situacija oko Victora Valdesa nije bila riješena.
Ipak, najveći broj katalonskih medija kao daleko najozbiljnije kandidate vidi Courtoisa, koji u Atleticu igra na posudbi iz Chelseaja, i Ter Stegena. Navodno, među Barçinim ljudima su mišljenja podijeljena kada su u pitanju ova dva golmana, ali će konačnu odluku donijeti Zubizarreta, čiji je stav još uvijek nepoznat.
I tokom ljeta iza nas je Barça imala plan u slučaju odlaska Valdesa. Navodno, vođeni su pregovori s Ter Stegenom, koji nije imao ništa protiv dolaska u katalonsku prijestolnicu. Nema ni on, ako je vjerovati medijima bliskim Barçi, ove sezone, jer je Barçinim čelnicima već kazao da će odbiti Borussijim novi ugovor ukoliko dođe ponuda Blaugrane. Inače, on ima važeći ugovor do kraja juna 2015. godine te otkupnu klauzulu koja iznosi 8+2 miliona eura. S obzirom na kvalitet, kojeg sasvim sigurno posjeduje, i godine, to je cifra oko koje se Barça ne bi trebla premišljati.
S druge strane je Courtois, koji je sezonu počeo na sjajan način. Iako je poznat Mourinhov stav kada je u pitanju eventualni odlazak njegovih igrača u Barcelonu (što smo vidjeli na primjeru Davida Luiza), Sport je prije par dana pisao da je ovaj belgijski reprezentativac svojim bližnjim kazao kako je njegova želja dolazak u FC Barcelonu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Ja lijepo reče.Cautinho je napisao/la:Bendtner.
Tapatalk.
Volio bih njega vidjeti kao tog CF-a,znam da je nemoguce,ali ovaj igrac mi je stvarno drag.
Ne znam zasto je tako zapostavljen,evo jucer je pokazao da je dobar napadač,zabi dva identicna gola glavom.
Jos je i dzaba,igra za Arsenal (:mrgreen: ),a kad tamo moze sjediti na klupi,moze i u Barci.
Ima li itko kakav info o Cuenci,hoce li biti spreman za Osasunu?
@barca_87?
Keep walking.
jbg tek poceo trenirat sa ekipom , nece biti spreman za osasunu jer dugo je bio ozlijedjen ,treba vremena da dostigne takmicarsku formu.Cautinho je napisao/la:Ja lijepo reče.Cautinho je napisao/la:Bendtner.
Tapatalk.
Volio bih njega vidjeti kao tog CF-a,znam da je nemoguce,ali ovaj igrac mi je stvarno drag.
Ne znam zasto je tako zapostavljen,evo jucer je pokazao da je dobar napadač,zabi dva identicna gola glavom.
Jos je i dzaba,igra za Arsenal (:mrgreen: ),a kad tamo moze sjediti na klupi,moze i u Barci.
Ima li itko kakav info o Cuenci,hoce li biti spreman za Osasunu?
@barca_87?
Barcelona had a training match today against Catalan club Sant Andreu while the majority of the team is away on international duty. Carles Puyol and Javier Mascherano, both recovering from injury, were able to play a few minutes of the match.
This is great news, in addition to the reports on Tuesday that youngster Isaac Cuenca was able to train with the group for his first time since having knee surgery in June. Lionel Messi continues to train separately

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
kakve sinoc komicne reakcije Pique-a protiv Bjelorusije
lik igra vise rukama nego nogama, kao sto Donnie jednom rece on vise nije stoper, on je samo Shakirin muz

lik igra vise rukama nego nogama, kao sto Donnie jednom rece on vise nije stoper, on je samo Shakirin muz

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Motka za grah i nista vise.miki_92 je napisao/la:kakve sinoc komicne reakcije Pique-a protiv Bjelorusije![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cadena SER: Barcelona zavrsila Ter Stegena.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
miki_92 je napisao/la:kakve sinoc komicne reakcije Pique-a protiv Bjelorusije![]()

Chelsea 99% neće pustiti Courtois kao što nije htio prodati ni Luiza.Courtois je naslijednik Cecha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa sam luiz je rekao da je odbio barcu i odlucio da ostane u chelseu .nije chelsea stopiro transfer.Saurman je napisao/la:Chelsea 99% neće pustiti Courtois kao što nije htio prodati ni Luiza.Courtois je naslijednik Cecha.
cuj nasljednik cecha a lik ima 31 godinu branice makar 4-5 godina jos.nije courtoa lud da ceka toliko da bi postao prvi golman chelsea. i ti eto znas 99% nece ga pustit.
nastavljas sa insajderskim informacijama iz prve ruke

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
saurman nemoj tako, samo felga_87 ima pravo izbacivati takve insajderske informacije 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Ja bi prvi volio vidjeti Kurtoa.
Odlican golman,upoznat sa ligom,bolje ne bi mogli dobiti.
Jedino ako je Iker zainteresiran.
Inače...
Barca B sad u 12 igra Segundu.
Ne znam sta je sa ovom ekipom,toliko talentiranih mladih igrača,buducnost prve ekipe,a tako losi rezultati.
Mozda nemaju motiva jer i da osvoje ligu,nece u Primeru,a mozda igraju tek da se koji igrač pokaze i udje u prvi tim.
Ali ipak nekad znaju i pobjediti.
Inače...
Ne znam sta je sa ovom ekipom,toliko talentiranih mladih igrača,buducnost prve ekipe,a tako losi rezultati.
Mozda nemaju motiva jer i da osvoje ligu,nece u Primeru,a mozda igraju tek da se koji igrač pokaze i udje u prvi tim.
Keep walking.
Naravno da je Chelsea je stopirao transfer zar misliš da bi pustili jednog od ključnih igrača zadnje linije samo zato što ga traži Barcelona pa ovog ljeta su odbili 45 mil od PSG.barca_87 je napisao/la:pa sam luiz je rekao da je odbio barcu i odlucio da ostane u chelseu .nije chelsea stopiro transfer.Saurman je napisao/la:Chelsea 99% neće pustiti Courtois kao što nije htio prodati ni Luiza.Courtois je naslijednik Cecha.
cuj nasljednik cecha a lik ima 31 godinu branice makar 4-5 godina jos.nije courtoa lud da ceka toliko da bi postao prvi golman chelsea. i ti eto znas 99% nece ga pustit.
nastavljas sa insajderskim informacijama iz prve ruke
Što se tiče Courtois on zna da će uskoro biti jedinica plavaca momku se uopše ne žuri pred njim je tek karijera a pustiće ga još da sazrije u Atleticu u kojem mu nije nimalo loše čak je uzeo i par trofeja.
Barcelona se treba okrenuti realnim opcijama poput Ter Stegena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ovo se u potpunosti slazem, Curtois je svakako bolja opcija ali isto tako pomalo i nerealna i mogao bi se desiti slican scenario kao sa T. Silvom gdje se skoro citav prelazni rok potrosio uzaludSaurman je napisao/la:
Barcelona se treba okrenuti realnim opcijama poput Ter Stegena.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako ti lupaš gluposti, to je strašno xDCautinho je napisao/la:Ja bi prvi volio vidjeti Kurtoa.
Inače...
- hule_barca
- Kontakt:
Ako ne budu dali džaba pare na nekog kloca u špicu koji će samo smetati, možda i dovedu nekog golmana tipa Ter Stegena ili Kurtoa. Ovako nam ne gine dolazak Reine.
Mes Que Un Club
- Cautinho
- Kontakt:
Kaže mi osoba kojem je nick Arbeloa.Arbeloa17 je napisao/la:Kako ti lupaš gluposti, to je strašno xDCautinho je napisao/la:Ja bi prvi volio vidjeti Kurtoa.
Inače...
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.