FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 17:58

emirzlaTu je napisao/la: Ne prodaju se karte od 5 KM za 3 KM,grupa dobije gratis karti par stotina komada i finansiraju sebe(dogovor sa upravom)na njima pise gratis,a smiju prodavat da nebi isli trazit od uprave,vako evo vam i kupite sebi sta treba.
Hvala to je vec prihvatljivije sa jedne strane ali sa druge, jarane uso si dzaba i je..s mene koji sam platio kartu...Danas sam vidio jednog lika iz batve ili pasabunara kojeg sam uglavnom na srednjem dijelu zapada vidjao od 94 i onih okruznih liga...Fakat je lik neumoran...Tih i miran i uvijek na stadionu...
& $ ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2014, 18:03

@head

Sjeceas se onih 9000 tuzlaka na mecu protiv Jedinstva i 8000 protiv Igmana,sto mnogi iz vrha premijer lige zele,al tesko..vidjelo se u drugoj ligi koliko Tuzla voli Slobodu..ne mozes ti ocekivat istu takvu posjetu,a invalidi nista ne pokazuju na terenu..pa i Sarajevo je kuburilo sa posjetom kad nije bilo rezultata,jedva 2 hiljade se skupi na Kosevu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 nov 2014, 18:09

**** te zemlja..znaci bice ofk..nema veze hvala VODJAMA za sve,pa samo bus je kostao ko neciji godisnji budjet bolan,sta hocete od covjeka...nakon ovog danas nemam nikakve nade da ce azmir ostati,a njegovim odlaskom gubimo 15-20 hiljada koje je u prosjeku davao klubu...cist kes...to su samo pare koje je davao da klub moze normalno funkcionisati... A GDJE JE SVE OSTALO... :!:
neka nas je sramota KADA OBRAZA NEMAMO..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 nov 2014, 18:10

Bakljadu ne vrijedi ni komentarisati. Ne znam kako slikovitije da objasnim, ali ako saberemo sve kazne koje je klub platio, dali smo savezu Uroša Stojanova i možda još jednog igrača. Samo palite... Krivac za eventualni odlazak predsjednika Husića i stagnaciju kluba će biti između ostalih za mene biti svaki navijač koji je zapalio baklju i tako dao svoj doprinos kaznama i srkletu predsjednika! :salut: Svima koji žele Azmirov odlazak želim da im Šabovići upravljaju kućnim budžetom! ;)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 18:11

harry_90 je napisao/la:@head

Sjeceas se onih 9000 tuzlaka na mecu protiv Jedinstva i 8000 protiv Igmana,sto mnogi iz vrha premijer lige zele,al tesko..vidjelo se u drugoj ligi koliko Tuzla voli Slobodu..ne mozes ti ocekivat istu takvu posjetu,a invalidi nista ne pokazuju na terenu..pa i Sarajevo je kuburilo sa posjetom kad nije bilo rezultata,jedva 2 hiljade se skupi na Kosevu..
to jeste ali donekle tacno...Imas dva pristupa ovaj FK Sloboda koji svodi svoju pricu na cekamo prjedsednika i ovaj sto se upravo odvija u gradu vezano za OKK Sloboda...Volio ti to ili ne ali su na svakom koraku prisutni, pokusavaju da animiraju i privuku publiku...Ovaj pristup na FK mi je pravo odbojan...
Ajde zabranili vam pivu na stadionu...Organizujte tende npr u kavezu ili ondje na istoku...Sat vremena prije pocetka utakmice happy hour...Daj pivo fk sloboda..Daj daj....pa daj bilo sta osim price predsjednika zna najbolje
& $ ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 nov 2014, 18:12

klma1 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Ne prodaju se karte od 5 KM za 3 KM,grupa dobije gratis karti par stotina komada i finansiraju sebe(dogovor sa upravom)na njima pise gratis,a smiju prodavat da nebi isli trazit od uprave,vako evo vam i kupite sebi sta treba.
Hvala to je vec prihvatljivije sa jedne strane ali sa druge, jarane uso si dzaba i je..s mene koji sam platio kartu...Danas sam vidio jednog lika iz batve ili pasabunara kojeg sam uglavnom na srednjem dijelu zapada vidjao od 94 i onih okruznih liga...Fakat je lik neumoran...Tih i miran i uvijek na stadionu...
U sustini 95% njih placa kartu,dali 3 ili 5 jbg,za mene je to dobar potez uprave...grupa uzme par milja maraka i skoro dovoljno za sta im treba(prevoz,transparenti....)neg da idu pred svaku utakmicu cigancit za repa.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 23 nov 2014, 18:17

Kod Slobode isti problemi kao zadnji puta kada je bila u PL. Uprava uprava uprava.... Kako ja vidim većina želi Azmir da ostane, ali evo u slučaju da ode, svi govorite nego to želi, 15 momaka to radi i nešto slično. Imate li vi imena konkretno da znate o kome se tu radi ??? Ovako mi se čini da se borite protiv duhova. U svakom slučaju sretno i ako Sloboda ispadne ove godine, a liga se smanji na 12 klubova, neće se vratiti 5 godina najmanje, ako uopšte bude postojala do tada.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 nov 2014, 18:18

Igrali ste kako ste morali, na kraju zasluzena tri boda nosimo sa Tusnja. Moze li mi neko od vasih reci po vasem misljenju je li ono bio penal ili ne? hvala
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 nov 2014, 18:20

HeavensWonder je napisao/la:Kod Slobode isti problemi kao zadnji puta kada je bila u PL. Uprava uprava uprava.... Kako ja vidim većina želi Azmir da ostane, ali evo u slučaju da ode, svi govorite nego to želi, 15 momaka to radi i nešto slično. Imate li vi imena konkretno da znate o kome se tu radi ??? Ovako mi se čini da se borite protiv duhova. U svakom slučaju sretno i ako Sloboda ispadne ove godine, a liga se smanji na 12 klubova, neće se vratiti 5 godina najmanje, ako uopšte bude postojala do tada.
Sloboda ne moze ispasti...Znaci ili ostaje u Premijer ligi ili klub proglasava bankrot i krece od dna...E sad to kretanje od dna su varijacije na temu tipa fuzija sa ovim ili onim ali to je vec sbb kbb, za nas SLOBODA je tu i ne ide nigdje
& $ ?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 nov 2014, 18:21

Sabinho je napisao/la:Igrali ste kako ste morali, na kraju zasluzena tri boda nosimo sa Tusnja. Moze li mi neko od vasih reci po vasem misljenju je li ono bio penal ili ne? hvala
K'o da je to bitno, da li je bio penal ili ne. Penal je sviran i priča je završena . . .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 nov 2014, 18:24

Joj svi nesto pametuju..

Tuga je koliko smo slabi, bore se nesto. Svaka cast za zalaganje ali brate svako protiv svakog. Hocemo jaku ekipu, a ukopavamo Azmira i ostale. Ako ovako nastavimo samo mozemo da gleadmo narednih godina kako ce nas npr Sarajevo kojeg je uvijek slatko dobiti derati redovno, Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac i ostali.

Ne zasluzujemo covjeka..Nadam se da ce ostati i dovesti dobrih igraca, to mi je neka utopija. Da pocnu igrati konacno pa da bude konacno kakvo veselje vise, ovo je patnja

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 nov 2014, 18:31

Sabinho je napisao/la:Igrali ste kako ste morali, na kraju zasluzena tri boda nosimo sa Tusnja. Moze li mi neko od vasih reci po vasem misljenju je li ono bio penal ili ne? hvala
Veća je greška sudije što prethodno nije svirao faul za Slobodu u zoni šuta, a u nastavku se desio penal.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 18:41

dosada je napisao/la:
Batva je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Sve osim bakljade za skinut kapu ostalo... smijesno mi je ljudi nahvalise lika kao dok je on bio nije se nista, on iskreno voli a covjek pokrenu sve :) hajde nebitno molit boga da ameru srce omeksa i ostane a nasi problemi ce se rijesit na pauzi :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam rekao, bivsi vodja je imao slipa za vodjenje grupe, lozionicar je nevidjeni i trudio se jeste da sve bude korektno u Federalnoj ligi, vjerovatno i zbog ulaska u PL. Mozda se mislilo da ce se ulaskom u PL i Fukarama vise popustati, to ne znam.
Ali koliko god mi bio drag bivsi vodja, danas mi je pao u ocima paljenjem i bacanjem baklji. Ionako je otisao na zapad (mislim na Njemacku :D), i odjednom dodje i jasno stavi do znanja ko **** Upravu, placanje kazni, mogucnost odlaska Azmira... prodane duse i materijalisti
Azmir je rak rana Bh fudbala,taman se i toj Slobodi stalo u kraj,on doso da je spašava ,OJ BOŽE kako ima glupih ljudi ,za nepovjerovati.Kad ode Azmir ,sve ce krenuti nabolje,jer ce sve biti bolje,mocice se baklje paliti ,ulazitri na stadion dzaba ko prije ,neko ne plati ulaz ,a neko pije viski od 400km.
Ovo boldirano se na mene odnosi?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 23 nov 2014, 18:47

[

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Ja sam rekao, bivsi vodja je imao slipa za vodjenje grupe, lozionicar je nevidjeni i trudio se jeste da sve bude korektno u Federalnoj ligi, vjerovatno i zbog ulaska u PL. Mozda se mislilo da ce se ulaskom u PL i Fukarama vise popustati, to ne znam.
Ali koliko god mi bio drag bivsi vodja, danas mi je pao u ocima paljenjem i bacanjem baklji. Ionako je otisao na zapad (mislim na Njemacku :D), i odjednom dodje i jasno stavi do znanja ko **** Upravu, placanje kazni, mogucnost odlaska Azmira... prodane duse i materijalisti[/quote]
Azmir je rak rana Bh fudbala,taman se i toj Slobodi stalo u kraj,on doso da je spašava ,OJ BOŽE kako ima glupih ljudi ,za nepovjerovati.Kad ode Azmir ,sve ce krenuti nabolje,jer ce sve biti bolje,mocice se baklje paliti ,ulazitri na stadion dzaba ko prije ,neko ne plati ulaz ,a neko pije viski od 400km.[/quote]
Ovo boldirano se na mene odnosi?[/quote]
Ne uopste,vec na one sto za licni interes rade neke stveri,nisam primjetio da si ti takav.. :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2014, 18:50

Mislim da ce Azmir ostati u klubu,nece ovo toliko utjecati na njega i njegove ambicije..da nije mislio ozbiljno ovo sa Slobodom,ne bi je uveo u ligu,ne bi sad saradjivao sa ljudima iz FK Sarajevo da se promjeni statut..

Ne vjerujem da ce par pojedinaca utjecati na njegove planove.. vise je nas sto ga podrzavamo,nego onih sto zele kroz Slobodu neke svoje licne interese da sprovedu !

Sloboda ispred licnih interesa pojedinaca !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 nov 2014, 18:52

Hvala vam na gostoprimstvu , svaka cast ;) , jbg bodovi ipak idu u seher, vama sretno i da ostanete u drustvu najboljih ekipa PL. :) , samo sam se iznenadio onom parolom no dobro vasa stvar skontacete koga mi svi velicamo, a neka se svi sjete kapije i ostalog no to nije sad tema , i onaj pokusaj da nas kamenujete mislim... :puke: :mrgreen:
04.10.2009 !!

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 23 nov 2014, 18:54

Tuzlaci,dobar vam je ovaj Tuzlanski pilsner ! Zasluženo smo vas pobijedili,bili smo mnogo bolji,a vama sve najbolje u nastavku prvenstva !

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 23 nov 2014, 19:04

dosada je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Pa vecina ih je u odlicnim odnosima sa tim momcima tako da ;) kakv je to karakter kao protive se i hvataju za glavu u 4 zida a ovamo ko s najboljim jaranima. I opet vecina ne razlucuje ko daje apsolutnu podrsku Azmiru i ekipi (trenutno vodstvo grupe) a ko ne..
Jarane smijesni su pravo...Dodzu, navijaju 10 - 15 minuta i onda pozivaju ostatak tribine da im se primakne...Jarane to se vazda zvalo slepnje...Da ne govorim sto oni platise 3 KM a ostatak te tribine koju pozivaju 5 KM...
Valjda vi treba da privucete jos ljudi a vi obrnutom logikom, dosli na Sarajevo zato sto ste znali da ce doci hrpa ljudi i pokusati iskoristi situaciju. Kao ono vidi nas koliko nas ima...Transparent za deliju...hmm...Navijac ok ali kod navijaca iz Srbije treba biti oprezan...
Pa kod njih u Srbiji su transparenti, KO ĆE BRŽE ,KO ĆE PRIJE TURSKE KRVI DA PROLIJE ,a nas ionako zovu TURCI,AL HAJD TO IONAKO NIJE TEMA.
Taj transparent su postavili navijaci Rada, koji su inace pristalice nacizma.. Pokreta koji bi izbrisao sve Srbe sa planete da je mogao. To ti dovoljno govori kakvi su oni sa mozgom. A i inace to nije bilo namjenjeno stanovnicima Bosne.

Veliko postovanje za transparent vasih navijaca.

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 23 nov 2014, 19:04

[quote="klma1"][/quote]

Pitanje za klma1
Da ne tražim tamo tvoj post, ali pročitao sam post u kojem si napisao kako izlaze neki misionari koji govore da se trebaju finansirat svi sportovi.

To želiš reći da se ne trebaju finansirati? Ako je tako možeš li mi molim te obrazložit to?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 nov 2014, 19:07

Head je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ako ce grupa od 15-tak momak otjerat Azmira Husica,a hiljade navijaca koji mu daju podrsku ostat bez Slobode koju je on obecao naredne sezone onda ne znam..

Valjda Azmir ostane u klubu,to bi vecina volila da i mi jednom dozivimo nesto lijepo,osim ulaske u premijer ligu..mislim da to svako od nas zasluzuje..

Sloboda ispred licnih interesa pojedinaca !
Oprosti al koje hiljade, pa danas nije bilo ni 2 hiljade Tuzlaka na stadionu.
A koliko je onda bilo ? Ako uzmemo u obzir tu vašu brojku od 500 ljudi, hoćeš da kažeš da na ostatku tribina nije bilo ni 2000 ljudi ? oftalmologu prijatelju, pod hitno.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.