Mater ti **** bolesnu i tebi i fratrima idiote bolesni,Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 16:17spursman je napisao/la: ↑22 okt 2022, 16:15Oni za razliku od vas nisu kriminalciAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 16:12
Mi smo zidovski klub a vi ste se prodali zlocinackoj petokraci ,fratri su ponosni na vas izrode
Izmoli jednu krunicu za pobijene franjevce od petokrake sto je komsije nose,zasluzili su kakav ste nakaradan skutorski izrod.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ovo od Veleža danas je nešto najlošije u ovoj sezoni od ekipa koje su došle na Grbavicu.
Bez ambicija naprijed, ali i bez energije i čvrstine nazad. Naravno, loši Željo to ne koristi iako ima mnogo prostora i posjed.
Loš meč pravo.
Bez ambicija naprijed, ali i bez energije i čvrstine nazad. Naravno, loši Željo to ne koristi iako ima mnogo prostora i posjed.
Loš meč pravo.
Bjeri tamo futalju, dok je tebe i takvih Velezovci su za vas institucija u svakom pogledu!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Barem nama ne predstavlja nista novo, svaka utakmica ovakvaLeonProfessional je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:51Ovo od Veleža danas je nešto najlošije u ovoj sezoni od ekipa koje su došle na Grbavicu.
Loš meč pravo.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:59Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mislim da je na Santosu ubjedljivo najveći broj prekršaja napravljen. Vazda žuti ili crveni na njemu, ali osim toga slabo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:59Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Vode kone sve ne valja mulalic, bolji od naseg kloca koji nas je srozo do dna skoro, **** mu mamu usta ko ga dovede u fks!
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Sreca pa nije offside
-
- Kontakt:
Fali im dobar napadač.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:05Mislim da je na Santosu ubjedljivo najveći broj prekršaja napravljen. Vazda žuti ili crveni na njemu, ali osim toga slabo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:59Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Legao bi vam Krpić baš. Možda i Hodžić ako se vrati u formu.LeonProfessional je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:11Fali im dobar napadač.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:05Mislim da je na Santosu ubjedljivo najveći broj prekršaja napravljen. Vazda žuti ili crveni na njemu, ali osim toga slabo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02
Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 22 okt 2022, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
samo ih vi prozivajteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:59Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.
sad ce Santos za 2 0

sutra moramo probati za Dzafica il Catakovica ovako
- HordasOdMalena
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:14samo ih vi prozivajteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:59Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.
sad ce Santos za 2 0![]()

Ma i ovo je loše bilo, al uđe nekako.

- BegovicRamiz
- Kontakt:
na siluHordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:17BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:14samo ih vi prozivajteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02
Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.
sutra moramo probati za Dzafica il Catakovica ovako![]()
![]()
Ma i ovo je loše bilo, al uđe nekako.![]()

-
- Kontakt:
Krpić je san snova. Bio je i kontakt al eto dobio je ponudu daleko, daleko bolju i otišao tamo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:13Legao bi vam Krpić baš. Možda i Hodžić ako vrati se vrati u formu.LeonProfessional je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:11Fali im dobar napadač.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:05
Mislim da je na Santosu ubjedljivo najveći broj prekršaja napravljen. Vazda žuti ili crveni na njemu, ali osim toga slabo.
Generalno slabo Željo koristi krila. Nije Edis kapacitet za neka uigravanja 3 na 3 po strani i slično. Nego izbij, nabij, zakuhaj...
Jakirović to dobro radi. Barbarić u Zrinjskom onda (sad nisam mnogo pratio Široki)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi kad to napišemo za naše hadalje oni samo potvrde ono sto pricamo..BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:14samo ih vi prozivajteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:02Amoah je bezveze. Santos ima poprilično tanku završnicu, ali svakako da na svoju brzinu može izbiti neka prilika opasna preko njega. A i dobro je tehnički potkovan. U svakom slučaju nije rep. kalibar ko sto se pričalo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:59Vidi se što su Santos i Amoah igrali u Rudaru. Puno zuje, al malo meda daju.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Svaka utakmica 1:0/0:1 Allaha mi
-
- Kontakt:
Nit se moze ovako igrat, nit ovako sudit. Pa 75min je proteklo u izvodjenju neceg. Kakve kurhccine od ekipa.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- bhpremijerliga12
- Kontakt: