Dobarrobijasize je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobarrobijasize je napisao/la:
Lulea-Hv 71 (4,5) manje od 5 golovaWilly je napisao/la:Može li neko predložiti koji hokejaški par?
imaš u lutriji 5+ 1.60 i 6+ 2.30pintol_TM87 je napisao/la:Aik vs Modo @vise od 5 golova , kvota 2.15 (ako neko nadje granicu 4.5 nek javi)
@deno hvala eo skonto sam da ima u lutrđiji bolja ponudalikusa je napisao/la:@pintol imal jos hokeja kakvog ?
AIK -MODO do sad vise preko 5 uvijek islo al kvota velika 2,30 i na x2 1.60pintol_TM87 je napisao/la:Mora vs Asploven ( 2 kvota je 4, a isplati se igrati i x2 kvota 2.15)
al zato 1.6 nije mala samo sto moras ubacit jos koji par ako neces singlirat..ja taj par necu igrati jer ako ja odigram past ces ti i svak ko to odigralikusa je napisao/la:AIK -MODO do sad vise preko 5 uvijek islo al kvota velika 2,30 i na x2 1.60pintol_TM87 je napisao/la:Mora vs Asploven ( 2 kvota je 4, a isplati se igrati i x2 kvota 2.15)
Oprezno sa Metalurgom jer u Skoplje su ostali :Mojsovski,Vugrinec,Stanic,Mirkulovski,Alusevski i Rakcevic.miki_92 je napisao/la:Rhein Neckar i Metalurg za veci ulog... sta mislite
samo_lijevo je napisao/la:Oprezno sa Metalurgom jer u Skoplje su ostali :Mojsovski,Vugrinec,Stanic,Mirkulovski,Alusevski i Rakcevic.miki_92 je napisao/la:Rhein Neckar i Metalurg za veci ulog... sta mislite
Cuvaju se ljudi za LP,jer su im porasla ocekivanja u tom takmicenju.
Moje misljenje da ce Metalurg opet dobiti bez vecih problema,ali....Jos da dodam da se igra u Teslicu.Nexus je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Oprezno sa Metalurgom jer u Skoplje su ostali :Mojsovski,Vugrinec,Stanic,Mirkulovski,Alusevski i Rakcevic.miki_92 je napisao/la:Rhein Neckar i Metalurg za veci ulog... sta mislite
Cuvaju se ljudi za LP,jer su im porasla ocekivanja u tom takmicenju.
Kakva je Sloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.