ovo je super. usput i zaštitiš stolice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
Doduse, zaboravio sam da su oni generalni Borcu. Treba pokusati to sam ja govorio prije pocetka sezone pa makar samo na istoku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moguće nego je neki debilni portal stavio utakmicu Maccabi Željo u taj text s tim novim pravilima.
Nisi ti mene skontao, ja sam upravo suprotno rekao. Ne može Mtel staviti svoje banere na naše tribine bez posebne naknade, a mi možemo sve svoje sponzore.ReX je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:35Evo kolko je vec proslo od svega ovoga, ja i dan danas razmisljam zasto nasa uprava nije uradilo nesto ovako.Posto su kamere niske, ne treba ni pokrivati cijelu tribinu, vec moze pola. Ovo se mora nekako progurati do kraja, da se sto prije nesto slicno uradi.. Super super ideja.
Nemir@
Sta bolan rece.. Pa yebote nisu Gestapo.Cuj klub ne smije staviti reklamu. Onda bi morali skinuti i led reklame da se ne vrti jer nisu Mtel
![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
Gdje
Procitao sam na uefinoj stranici, nasi debilni medijilijevapolutka je napisao/la: ↑01 sep 2020, 13:08
https://www.k.lix.ba/sport/nogomet/sulu ... /200831121
raša away
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
SudoHusika
- Kontakt:
Yebo te dan i Evropa i izvlačenja parova. Daj nam nekad nešto blize od 5000 kilometara...
Željezničar za život cijeli!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Dovoljno je samo da vidimo grupu noc prije
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma ne treba pricati o drugom kolu kamo li o trecem. Tesko da cemo mi odigrati utakmicu sa Maccabijem. Ne znam sta ce se desiti ako budemo opet imali pozitivnih, a na raspolaganju 13 igraca? I ako budemo igrali sa Maccabijem sanse za prolaz su nam 20%. Ja nemam nikakvu nadu da mi mozemo proci. Fale nam dva ozbiljna igraca na poziciji krila i stopera. Da je taj Ajayi potpisao mozda to ne bi ni bilo lose, ali ovako sa nespremnim Veselinovicem gdje nam je Mujezinovic najbolja opcija na krilu tesko mi ista mozemo napraviti.
SudoHusika je napisao/la: ↑01 sep 2020, 13:16Yebo te dan i Evropa i izvlačenja parova. Daj nam nekad nešto blize od 5000 kilometara...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Davno je Amar rekao da nam fali igraca prema naprijed i nista se po tom pitanju ne poduzima.
Ma zaebavamo se visezeljovac21 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 13:21Ma ne treba pricati o drugom kolu kamo li o trecem. Tesko da cemo mi odigrati utakmicu sa Maccabijem. Ne znam sta ce se desiti ako budemo opet imali pozitivnih, a na raspolaganju 13 igraca? I ako budemo igrali sa Maccabijem sanse za prolaz su nam 20%. Ja nemam nikakvu nadu da mi mozemo proci. Fale nam dva ozbiljna igraca na poziciji krila i stopera. Da je taj Ajayi potpisao mozda to ne bi ni bilo lose, ali ovako sa nespremnim Veselinovicem gdje nam je Mujezinovic najbolja opcija na krilu tesko mi ista mozemo napraviti.
Normalno da sanse su premale da dodjemo do treceg pa i drugog s obzirom na situaciju sa virusom. Svaki pozitivan tamo nama ce predstavljati diskvalifikaciju. Ovo smo se "provukli" za drugu sansu samo jer ima dovoljno vremena da se ubaci mec. Da je bilo odmah ove sedmice novo kolo diskvalifikovali bi nas.
-
zeljovac21
- Kontakt:
I to mi je totalno bezveze sa tim diskvalifikacijama, kao da je klub kriv sto ima zarazenih igraca...pa ne moze se na to uticati.LjoZee je napisao/la: ↑01 sep 2020, 13:23Ma zaebavamo se visezeljovac21 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 13:21Ma ne treba pricati o drugom kolu kamo li o trecem. Tesko da cemo mi odigrati utakmicu sa Maccabijem. Ne znam sta ce se desiti ako budemo opet imali pozitivnih, a na raspolaganju 13 igraca? I ako budemo igrali sa Maccabijem sanse za prolaz su nam 20%. Ja nemam nikakvu nadu da mi mozemo proci. Fale nam dva ozbiljna igraca na poziciji krila i stopera. Da je taj Ajayi potpisao mozda to ne bi ni bilo lose, ali ovako sa nespremnim Veselinovicem gdje nam je Mujezinovic najbolja opcija na krilu tesko mi ista mozemo napraviti.![]()
Normalno da sanse su premale da dodjemo do treceg pa i drugog s obzirom na situaciju sa virusom. Svaki pozitivan tamo nama ce predstavljati diskvalifikaciju. Ovo smo se "provukli" za drugu sansu samo jer ima dovoljno vremena da se ubaci mec. Da je bilo odmah ove sedmice novo kolo diskvalifikovali bi nas.
Ma glupo je sto te testiraju u zemlji odakle je domacin. Moguce su muljaze, a u krajnjem slucaju neko moze biti lazno pozitivan ili da je doslo do greske koja nije namjerna, ali ti letis jer UEFU boli djon. Bukvalno si u milosti i nemilosti Ministarstva zdravstva zemlje u kojoj si gost. Poveli smo 20 igraca bez ikakvih simptoma i mogli biti diskvalifikovani.
Napravio sam sliku šta bi nas čekalo u septembru u slučaju da dođemo do 3. pretkola