CRVENA ZVEZDA-OFK BEOGRAD
Subota,11.maj,19:00
Stadion:Marakana
Samo cu reci...
POBEDA !!!
Boljeg motiva i najave od trke za sampiona drzave nema.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jedino ako mu je keva totalno slepa.DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
http://sportsport.ba/blabla/milan-zapro ... -je/104725" onclick="window.open(this.href);return false;samocelik je napisao/la:Jel Bojana rekla da?
ne zna je li keva, sudija jeste... penal bi bio kasnije da nije bio tada...Devil je napisao/la:Jedino ako mu je keva totalno slepa.DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
http://www.youtube.com/watch?v=FQL4m4532IU#wsDANTES je napisao/la:ne zna je li keva, sudija jeste... penal bi bio kasnije da nije bio tada...Devil je napisao/la:Jedino ako mu je keva totalno slepa.DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
marconato aj kad se već javljas reci kada je sviran penal za nas u derbiju?
@ Dantes ,stvarno te postujem kao forumasa ,ali brate kako mozes da napises ovako nesto ??? Cisto iz nekog zezanja ili ozbiljno ? Ako je ovo prvo ,mogu da razumem , nisi jedini ,to je uz svako postovanje prema tebi karakteristika navijaca kluba koji igra blizu Marakane , ako je kojim slucajem ovo drugo ,nek ide sve u pm onda jer ne znam sta da kazem,ovaj mu se okacio na ledja pokusavajuci ne znam sta i napravio penal , bez ikakve sumnje penal i ako te bas zanima ovo je tek treci penal ove sezone u JSL koji se nama svira.DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
Nikad! Vi ste bili toliko superiorni, da ste nas glat dobijali, pa nije bilo nikakve potrebe za zakulisnim radnjama...DANTES je napisao/la:ne zna je li keva, sudija jeste... penal bi bio kasnije da nije bio tada...Devil je napisao/la:Jedino ako mu je keva totalno slepa.DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
marconato aj kad se već javljas reci kada je sviran penal za nas u derbiju?
Da se ja ne mesam u vas razgovor,postavi mu pitanje zasto oni nisu igrali protiv Partizana ?Tribalian je napisao/la:@ Dantes nije stvar u penalima, ono protiv cega smo mi bili ,jesmo i bicemo je vezano za razne strukture u FSS-u koje su usko povezane sa vasim klubom i njihove radnje ,a ko sto ti rekoh nama je ovo 3. penal u sezoni .
A sto nisu igrala ova dva igraca OFK-e koje si naveo,ja to zaista ne znam , to je pitanje za trenera tima sa Karaburme . A oni su nas vec dva puta u toku sezone dobro namucili , tako da tesko bilo ko moze da me ubedi da je neigranje ovog dvojca neka zavera u korist Crvene Zvezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.