FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 00:53

slika -slika

CRVENA ZVEZDA-OFK BEOGRAD
Subota,11.maj,19:00
Stadion:Marakana

Samo cu reci...
POBEDA !!!

Boljeg motiva i najave od trke za sampiona drzave nema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 maj 2013, 22:54

slika

šta je ovo devile :D
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2013, 23:58

Vredna ali nezasluzena pobeda. Moze se upotpunosti reci da nas je vrtic sa Karaburme ponovo nadigrao u sred Marakane. I sami su krivi za poraz,onakav potez u sesnaest metara ne pravi ni pocetnik a ne profesionalac,vidi se da nedostaje mnogo iskustva toj ekipi ali nama je to neiskustvo danas mnogo pomoglo. Osim penala mi drzimo i najbolju priliku na utakmici,onu Daude a sve ostalo je otislo na stranu OFK. Mnogo vise ozbiljnih napada,prilika,pa cak i u zadnjem napadu da nije bilo Bajkovica mogli su do gola.
Bolje bi bilo da smo igrali sa igracem manje nego sa Panticem u ekipi na desnom beku.Strasno losa partija,ne ponovilo se vise nikada bas kao ni prvo poluvreme. Onoliko malo trcanja i onoliko hodanja po terenu nije vidjeno ni za vreme najvece kurcobolje kod Jankovica. :roll:
Drugo poluvreme je popravilo utisak,ali ja nisam nimalo zadovoljan vidjenim danas, i to se za derbi mora popraviti obavezno.

p.s Zvanicna poseta je nesto vise od 14000. :mrgreen: Toliko bar u izvestaju stoji da je otkucano karata. E pa sad hocemo li ponovo verovati tome ne znam. :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 maj 2013, 11:21

Na spo.talu pise da je zvanicno bilo 28.134, znaci cirka 30.000-35.000 ;)

Sinoc su nam itekako falili Vesovic i Lazovic (u prvom), jer su njih 2 dobar tandem na desnoj strani, izuzetno brzi i probojni, a i Dauda je mnogo opasniji kada su oni u igri... ;)

Sledi derbi, gdje je i najpostenije da se odluci o tituli!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 maj 2013, 12:19

Oni su preuzeli od nas. Jos na utakmici je objavljen taj broj principom odokativno. :roll: Ponovo nije radio veliki broj citaca tako da kazem tek nesto preko 14000 karata je otkucano,a gledalaca otprilike 31000. ;)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 maj 2013, 13:02

Jel Bojana rekla da? :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 maj 2013, 20:02

znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 maj 2013, 20:34

Nista jos dok nam u derbiju ne svirnu penal ili ne sviraju ocigledan za vas... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 maj 2013, 20:49

DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
Jedino ako mu je keva totalno slepa.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 maj 2013, 20:52

samocelik je napisao/la:Jel Bojana rekla da? :D
http://sportsport.ba/blabla/milan-zapro ... -je/104725" onclick="window.open(this.href);return false;

naravno. :)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 maj 2013, 21:01

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:znači zvezdasterac... kasalici keva ne bi svirala onaj penal...
ne zna je li keva, sudija jeste... penal bi bio kasnije da nije bio tada...
marconato aj kad se već javljas reci kada je sviran penal za nas u derbiju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 maj 2013, 21:10

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=FQL4m4532IU#ws

Je li ti stvarno mislis da ovo nije penal ? :?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2013, 21:26

Meni se cini kao da igrac OFK-e nije namjerno uradio ovo, da se okrenuo i nije ocekivao igraca Zvezde tu, ali svakako da je ovo penal, ipak je nepropisano zaustavio napad. Kao da netko kaze ja sam pucao iz puske, nisam vidio da je on tu, nisam ja kriv sto sam ga ubio.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 maj 2013, 22:47

@ Dantes ,stvarno te postujem kao forumasa ,ali brate kako mozes da napises ovako nesto ??? Cisto iz nekog zezanja ili ozbiljno ? Ako je ovo prvo ,mogu da razumem , nisi jedini ,to je uz svako postovanje prema tebi karakteristika navijaca kluba koji igra blizu Marakane , ako je kojim slucajem ovo drugo ,nek ide sve u pm onda jer ne znam sta da kazem,ovaj mu se okacio na ledja pokusavajuci ne znam sta i napravio penal , bez ikakve sumnje penal i ako te bas zanima ovo je tek treci penal ove sezone u JSL koji se nama svira.

Sto se same utakmice tice , a sta da kazem ? Mozda ovi igraci jednostavno ne znaju da igraju fudbal ,mozda ne zele da igraju,ne znam vise sta da mislim .

Ovo sto je @ Dev napisao oko karata,svakom ko je bio na utakmici jasno je da je tu bilo preko 30.000 ljudi,ali ono sto se nije znalo ili ja nisam znao , a to je da redarska sluzba na pojedinim sektorima jednostavno ljudima uzme kartu na ulazu , ne provlaceci je kroz citac. Ovo su danas objavili i neki portali tako da navijac koji ulazi na Marakanu vise tako nesto ne bi trebalo da dozvoljava . A resice to klub verovatno jer je i sam ostecen za ko zna koliko novca.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 maj 2013, 23:14

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Nikad! Vi ste bili toliko superiorni, da ste nas glat dobijali, pa nije bilo nikakve potrebe za zakulisnim radnjama... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 maj 2013, 23:44

@Tribalian znaš kako ja idem logikom zvezdaša... onakav penal kada se svira nama bude Tole, CIA , Mažić, BIA... pa onda a đe su bili Trivunovic i Grbić, pa trte, pa mrte pa srpstvo...
@devile meni je drago što vam je sviran... bolje da se svira čak i kada nije da ne bi slušali ove priče iznad i "osjećali glupe utiske" u ustima.
@marconato netačan odgovor. još malo će nas penal napuniti ja mislim 18...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 maj 2013, 00:02

@ Dantes nije stvar u penalima, ono protiv cega smo mi bili ,jesmo i bicemo je vezano za razne strukture u FSS-u koje su usko povezane sa vasim klubom i njihove radnje ,a ko sto ti rekoh nama je ovo 3. penal u sezoni .

A sto nisu igrala ova dva igraca OFK-e koje si naveo,ja to zaista ne znam , to je pitanje za trenera tima sa Karaburme . A oni su nas vec dva puta u toku sezone dobro namucili , tako da tesko bilo ko moze da me ubedi da je neigranje ovog dvojca neka zavera u korist Crvene Zvezde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2013, 00:03

Tribalian je napisao/la:@ Dantes nije stvar u penalima, ono protiv cega smo mi bili ,jesmo i bicemo je vezano za razne strukture u FSS-u koje su usko povezane sa vasim klubom i njihove radnje ,a ko sto ti rekoh nama je ovo 3. penal u sezoni .

A sto nisu igrala ova dva igraca OFK-e koje si naveo,ja to zaista ne znam , to je pitanje za trenera tima sa Karaburme . A oni su nas vec dva puta u toku sezone dobro namucili , tako da tesko bilo ko moze da me ubedi da je neigranje ovog dvojca neka zavera u korist Crvene Zvezde.
Da se ja ne mesam u vas razgovor,postavi mu pitanje zasto oni nisu igrali protiv Partizana ? :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 maj 2013, 00:06

@ Dantes zasto oni nisu igrali protiv Partizana? :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 maj 2013, 00:12

naravno da vas nisu pustali... pojeli su vas... ja sam fasciniran njihovom igrom... toliko su moderniji od blizanaca da je to nevjerovatno... fali tu još malo iskustva i rutine, ali ono je odlično.
pavlovski me oduševio, a onome što je pravio djecu Pantiću da i ne govorim... onaj tim da ostane na okupu 3 godine bio bi nepobjediv u Srbiji... ali OFK je klub bez para i navijača i nikoga nije briga za njih...
@devile tako je reci ti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.