Postao/la EdenHazard » 21 feb 2013, 13:39
SlevinKelevra je napisao/la:fera je napisao/la:
ne bih da ulazim u raspravu ali na ovom forumu cesto procitam da nekoga nazivaju laznim moralistom.... e sad mene zanima kako vi mozete znati da je neko lazni moralista ? jel vi pratite nekoga po citav dan i gledate sta radi a u isto vrijeme citate njegove misli i znate sta misli...
evo ja sam ateist ali niko nigdje nece naci postove u kojima ja skrnavim religiju ili nesto slicno... po meni su prije lazni moralisti osobe koje se predstavljaju kao muslimani, poste za ramazan itd a na svakom koraku psuju boga i opijaju se. ili pogledas curi nekoj slike milion nekih muslimanskih slika sa arapskim slovima, slike mekke itd... a pored slika ona izvalila sise i u minjaku....
I ja se ne slazem da je lazni moralista, vec se bezveze upecao kad je pretpostavio da sam ja druge religije pa nasao vrijedjati
njegovog Allaha i stavljati ga u Najsmjesnije postove! Tu je kvaka. A inace ako malo pogledamo: Allah je Bog samo na arapskom jeziku, dok se izraz Boginja upotrebljava nema gdje nije, bez da se iko nadje uvrijedjen. Nema smisla.
a ti nisi upucen u svoju vjeru i sam sebe dovodis u takvu situaciju.
Samo takvi kao ti pominju tu boginju a nisu svjesni da sta to znaci i da to izvodi iz vjere.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!