Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
to prvenstveno kazem jer su najavljeni prenosi NFL-a, kosarske na tom kanalu
i sve je bolje od Denisa H. koji radi spansku i englesku ligu
i sve je bolje od Denisa H. koji radi spansku i englesku ligu
Don't believe the hype.
Sigurno će nešto preuzimati i sa SK. Jedino me zanima da li će Nova Sport biti kao jedan kanal za sve ili isti kanal i program a drugačiji komentatori u državama 

Nfl ce preuzomat nema to ko u bosni prenosit.Jedino da nas sa foruma uzmu haha
Boga ti? Hladno ti zamrace SK koji telecom na 2godine placa 16milki, a fino utakmicu City-Liverpol puste na Nova sportOsim13 je napisao/la:
Kakva bespotrebna glupost

Max Allegri
Ne bismo bili objektivniMElloo je napisao/la:Nfl ce preuzomat nema to ko u bosni prenosit.Jedino da nas sa foruma uzmu haha

Live fast, die old.irfo je napisao/la:mirgerr je napisao/la:Dakle uskoro mozemo ocekivati prenose Engleske lige uz komentar Bahe.
Spektakl na Old Trafordu... Gigs, Skols, Nevil i druzina protiv ljutih rivala iz Mersisajda koje predvodi Džerard, Karager i Ditmar Haman.![]()
Profilna

Smori vala i ova Arena sa Zvezda-Young Boys. Kad god uzmem da prelistam kanale, na jednoj od Arena se vrti ova tekma.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- branimir85
- Kontakt:
Prekinuse finale Shanghai koje je doslo pred kraj zbog **** bundeslige i tekme Hoffenhaim vs Freiburg 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne ide mi nikako u glavu da se na glavnom sportskom kanalu u regionu prenosi finska liga
radije bih gledao neku emisiju sa BarcaTv, MUTV kao prije ili juniorsku ligu iz zemlje ex-yu
prenosom juniora bi bar pomogli razvoj fudbala kod nas a oni financiraju lige iz zemalja kao Finska, Island, Danska lol
radije bih gledao neku emisiju sa BarcaTv, MUTV kao prije ili juniorsku ligu iz zemlje ex-yu
prenosom juniora bi bar pomogli razvoj fudbala kod nas a oni financiraju lige iz zemalja kao Finska, Island, Danska lol
Don't believe the hype.
Morali valjda zbog onog Novakovića, on se pali na te ligeakisarajevo92 je napisao/la:Ne ide mi nikako u glavu da se na glavnom sportskom kanalu u regionu prenosi finska liga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
to ti je samo za statistike da se na kraju godine mozes pohvaliti kako si imao X sati live prijenosa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Do jučer nije valjalo što Telecom neće da plati, sad kad je platio opet ne valja, ili te Telemach plaća da ih toliko reklamirašMig_Mig je napisao/la:Boga ti? Hladno ti zamrace SK koji telecom na 2godine placa 16milki, a fino utakmicu City-Liverpol puste na Nova sportOsim13 je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hoćel biti ta Nova Sport BiH na Moja TV?
I kad će ovi mamlazi iz Telecoma pustiti HD paket SK? Nismo u 1919.
I kad će ovi mamlazi iz Telecoma pustiti HD paket SK? Nismo u 1919.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ja pretpostavljam da nece da je to potez supacki da opet zayebu telecomTonySosa je napisao/la:Hoćel biti ta Nova Sport BiH na Moja TV?

Stave sve derbije, f1, moto GP, tenis finala i vamo SK ostane lite verzija
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ako je tako, onda na takav ološ treba primjenjivati NATO taktiku.
Ma ko je budala pa je na telecomu to i zasluzuje realno.Azpi je napisao/la:Ja pretpostavljam da nece da je to potez supacki da opet zayebu telecomTonySosa je napisao/la:Hoćel biti ta Nova Sport BiH na Moja TV?
Stave sve derbije, f1, moto GP, tenis finala i vamo SK ostane lite verzija

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Meni je bilo svejedno, platili ili ne. Nikad telecom nisam imao i ovisio o njima. Spinujes oko placanja, jednostavno ih je telemach prevario, i neshvatljivo mi je da je to moguce, radi se o milionskim ugovorima! I da, ako ovo sve gledas kao reklamu, imam dobar razlog, odlicnu uslugu, dostupnost 0-24h, dogovor oko ugovora itd itd..rio_Ferdy88 je napisao/la:Do jučer nije valjalo što Telecom neće da plati, sad kad je platio opet ne valja, ili te Telemach plaća da ih toliko reklamirašMig_Mig je napisao/la:Boga ti? Hladno ti zamrace SK koji telecom na 2godine placa 16milki, a fino utakmicu City-Liverpol puste na Nova sportOsim13 je napisao/la:
Max Allegri
Mislim da ce sportklub ostati u osnovnoj ponudi a Nsport u dodatni paket (zajedno sa HD). Moja TV
Spominje se tamo pracenje reprezentacija, a razlog zbog kojeg su dobili reprezentacije je NovaBH-zastupljenost kanala kod vecine ciji sportski sadrzaj prebacuju na Nsport
Spominje se tamo pracenje reprezentacija, a razlog zbog kojeg su dobili reprezentacije je NovaBH-zastupljenost kanala kod vecine ciji sportski sadrzaj prebacuju na Nsport
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Ovo neka srpska mitologija?