Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2010, 22:26

Schalke 2:0. 8-)
geronimo je napisao/la: Pored bodova, za nas veoma bitan uspon forme Schaaf-ovih momaka. :mrgreen:
:lol: :lol:
Krajnje je vrijeme bilo da se malo podignu, a vala i da zaustave onu zuticu. Previse je zavladala nekoliko prethodnih mjeseci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2010, 22:43

Odlicno je pocela sedmica za Bundesligu koju ce sutra jos Bayern okoncati rutinskom pobjedom. Bremen iako je ove sezone razocarao u LP ovom pobjedom nad Interom se iskupio i donio vazne bodove Bundesligi, a takodjer je dobro po Bundesligu sto su obje ekipe zavrsile na prvom mjestu i tako ce se odlucujuci mecevi igrati u Minhenu i Gelsenkirchenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 dec 2010, 22:49

bundesligasi pobjedili obje tekme...werder silovao inter i meni nije jasno kako su uspjeli zavrsiti na 4tom mjestu...ali otom potom dobro iskustvo bar...bilo bi dobro da produze almeidi ugovor pa da ga prodaju za dobre pare,,,,schalke danas disciplinovan pozada i dosta dobro kretanje lopte vidi se da polahko dolazi ekipa na svoje...jurado i howedes najbolji...ima jos rupa pozada moramo dovesti boljeg stopera od metzeldera...benfica je imala nekoliko sansi i to dobrih za golove...oni italijani pardon argentinci saviola aimar itd su svoje isprdili davno i ako su nam oni zadavali probleme sha ce tek biti kad dodze ozil i ronaldo...anyway...papadopulos je igrao od pocetka i bio je dobar definitivno je bolji od matipa ...kluge ok ,rakitic ok neznam zasto ga stavlja bezveze ako nece da produzi ugovor...scmitz i uchida dobri mada se vidi da im fali iskustva,...neuer kao i uvijek...raul dobar kao i huntelaar..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 dec 2010, 23:10

amerosm je napisao/la:Odlicno je pocela sedmica za Bundesligu koju ce sutra jos Bayern okoncati rutinskom pobjedom.

ne leti pred rudu xD

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2010, 23:13

werder je zabiljezio isto tako bitnu pobjedu za bundesligu, bilo je bitno da daju sve od sebe u utakmici koja im nista rezultatski nije znacila (naravno pobjeda im donosi 800 000 eura ) a donijeli su bitne bodove za bundesligin koeficijent i jos savladali italijansku ekipu...sjajno je werder odigrao, imao mnogo sansi, ali ipak i inter je igrao ne sa B neg mozda i sa C timom...al sad nebitno :D a schalke je pruzio prilicno dobru partiju, prije svega stajao dobro u odbrani a strijelci isti kao protiv bayerna jurado i howedes...benfica se kasno probudila, mogla jos izjednacit kad je pri kraju utakmice pogodila stativu, ali schalke sve u svemu zasluzeno pobijedio...sutra bi bayern trebao rutinski, jedino da ak cuju da cluy vodi protiv rome da puste basel pa da izleti jos jedna italijanska ekipa :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 dec 2010, 01:15

Werder, kao i obično, isprašio Žabare na Weseru. :mrgreen: Vraćaju se u formu i donose važne bodove za BL.

Schalke me pozitivno iznenadio večerašnjom pobjedom i zasluženo su prvi u grupi. :P Nadam se da će dobiti lakšeg protivnika, ali k'o da gledam izvući će nekog od Žabara, jer svi su drugi u grupama.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 dec 2010, 01:21

Nadam se da ce Bayern izvuci Kopenhagen, jer da malo odmaraju ljudi, treba se ukljuciti u borbu za 1/2 finale, za Schalke bi bilo dobro kada bi dobio Romu i mislim da ima realne izglede istu da izbaci iz takmicenja, Milanu zelim gostovanje na Nou Campu, dok Interu od srca zelim okrsaj s bivsim trenerom.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 dec 2010, 01:29

amerosm je napisao/la:Nadam se da ce Bayern izvuci Kopenhagen, jer da malo odmaraju ljudi, treba se ukljuciti u borbu za 1/2 finale, za Schalke bi bilo dobro kada bi dobio Romu i mislim da ima realne izglede istu da izbaci iz takmicenja, Milanu zelim gostovanje na Nou Campu, dok Interu od srca zelim okrsaj s bivsim trenerom.
Meni sve miriše na okršaje sa Italijanima. Može se Schalke nositi sa Romom, a dotad će biti mnogo bolji i uigraniji, tako da bi imali realne šanse za prolaz dalje u tom potencijalnom okršaju. Samo da im Milan ne zapadne.

Bayi je svejedno koga će izvući. 8-)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 dec 2010, 01:34

Schalke se moze nositi i sa ovako losim Interom al njega zelim da dodje Bayernu a Schalke bio volio sa Romom jer su sigurno bolji a ima tu jos ekipa koje Schalke moze proci....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 dec 2010, 01:36

van gall je napisao/la:Schalke se moze nositi i sa ovako losim Interom al njega zelim da dodje Bayernu a Schalke bio volio sa Romom jer su sigurno bolji a ima tu jos ekipa koje Schalke moze proci....
Inter je i dalje super jaka ekipa. Vjerovatno će dotad ući u formu, tako da je bolje da njih utrape Barci. :lol: :mrgreen:

Odavno dva kluba iz Njemačke nisu bila prva u svojim grupama u LP i lijepo to ponovo vidjeti.

Napreduje se... :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2010, 01:37

Trebate zapamtiti da se nastavak igra tek na proljece a da tada svaki tim moze podici formu, a jos ide januar i zimski prijelazni rok.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 dec 2010, 01:38

Hare_BvB je napisao/la:
van gall je napisao/la:Schalke se moze nositi i sa ovako losim Interom al njega zelim da dodje Bayernu a Schalke bio volio sa Romom jer su sigurno bolji a ima tu jos ekipa koje Schalke moze proci....
Inter je i dalje super jaka ekipa. Vjerovatno će dotad ući u formu, tako da je bolje da njih utrape Barci. :lol: :mrgreen:

Odavno dva kluba iz Njemačke nisu bila prva u svojim grupama u LP i lijepo to ponovo vidjeti.

Vjeruj mi da ce Schalke ako bas odma ne dobije jakog protivnika duze dogurati od Bayerna....neka dobiju sad nekog lakseg za prolaz a posle ce se to sve dobro sloziti kod njih jer je pocelo da se slaze i optimista sam i mislim da ce dalje dogurati od nas...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 dec 2010, 01:51

van gall je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:

Vjeruj mi da ce Schalke ako bas odma ne dobije jakog protivnika duze dogurati od Bayerna....neka dobiju sad nekog lakseg za prolaz a posle ce se to sve dobro sloziti kod njih jer je pocelo da se slaze i optimista sam i mislim da ce dalje dogurati od nas...
Baye se većina ekipa u LP pribojava. Ne smiješ povlačiti paralelu između utamica u BL i LP, jer BL je najčudnija liga na svijetu. Tako npr. 1997. je BVB završio sezonu u BL kao osmi, a osvojio je LP. ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 dec 2010, 01:54

Ma ne povlacim samo zbog rezultat u domacoj ligi nego nako mi djeluju istroseno posle prosle sezone i mundijala...pa i ova neka prepucavanja po clubu pa svadje neke u upravi,sve mi to govori da bi ove god mogli ranije zavrsiti ligu prvaka od Schalkea koji je nabrijan do bola.....al sve u svemu 1/4 nebi smjela doci u pitanje,ovo je moje misljenje mada bi volio da me demantuju:)

BAYERN MUNCHEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 dec 2010, 01:59

Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:

Arsenal - Bayern :D :D

Ili bi Arsenal izdominirao slabasnog protivnika ili bi bili pokradeni od strane sudija, trece solucije nema. :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2010, 02:02

amerosm je napisao/la:Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:

Ili bi Arsenal izdominirao slabasnog protivnika ili bi bili pokradeni od strane sudija, trece solucije nema. :D :D
Ili bi bili opet nafakasi. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 dec 2010, 02:02

amerosm je napisao/la:Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:

Hehe upravu si...nebi imao nista protiv al neka nemoj njih odma,sacekaj da nam se forma malo digne :D :D

BAYERN MUNCHEN

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 dec 2010, 08:21

ja bas mislim da bi schalke se mogao nosit sa sa svakom talijanskom ekipom...kad bi doveli jos jedno kvalitetno pojacanje na zimu smio bih se usudit da kazem da bi bili favoriti protiv milana ako nas zapadne...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2010, 12:02

Ne bi ovo za Bayern bilo bas najsretnije...moze se i mnogo bolje proci :D

Ali kao sto neko rece osmina je tek na proljece...mnoge ce se stvari promijeniti

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 12:58

Werder je svoje napravio. Naravno ostaje žal kaj nisu bar 3. jer po kvaliteti u skupini znam da jesu i da su se kvalificirali u Ligu uefe ko zna do kud bi dogurali. nesumnjam u to da će Werder u drugom djelu sezone biti kudikamo bolji a i nebi se čudio da završi sezonu na nekom mjestu koje vodi u Europu...bit će to SEXUALNO PAKLENA BORBA! 8-)

Pohvala Schalkeu na prvom mjestu u skupini. Kad su startali sa porazom protiv lyona, reko sam si eto ga opet! Ali Schalke me demantirao i suvereno osvojio prvo mjesto u skupini koja nije bila baš tako lagana. Sada imaju šanse da izvuku nekog slabiijeg protivnika, pa ako se to dogodi ko zna...

Sad kad je Schalke dobio i kad je Werder podero Interu PAK, eventualni prolazak rome neće baš imati prevelikog utjecaja na koeficijent. Taman su švabi u ovom kolu to nadoknadili...Kaj je najsmješnije možda na kraju grupne faze Švabi budu sveukupno imali više bodova od trulih digića :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.