geronimo je napisao/la: Pored bodova, za nas veoma bitan uspon forme Schaaf-ovih momaka.
Krajnje je vrijeme bilo da se malo podignu, a vala i da zaustave onu zuticu. Previse je zavladala nekoliko prethodnih mjeseci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
geronimo je napisao/la: Pored bodova, za nas veoma bitan uspon forme Schaaf-ovih momaka.
amerosm je napisao/la:Odlicno je pocela sedmica za Bundesligu koju ce sutra jos Bayern okoncati rutinskom pobjedom.
Meni sve miriše na okršaje sa Italijanima. Može se Schalke nositi sa Romom, a dotad će biti mnogo bolji i uigraniji, tako da bi imali realne šanse za prolaz dalje u tom potencijalnom okršaju. Samo da im Milan ne zapadne.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce Bayern izvuci Kopenhagen, jer da malo odmaraju ljudi, treba se ukljuciti u borbu za 1/2 finale, za Schalke bi bilo dobro kada bi dobio Romu i mislim da ima realne izglede istu da izbaci iz takmicenja, Milanu zelim gostovanje na Nou Campu, dok Interu od srca zelim okrsaj s bivsim trenerom.
Inter je i dalje super jaka ekipa. Vjerovatno će dotad ući u formu, tako da je bolje da njih utrape Barci.van gall je napisao/la:Schalke se moze nositi i sa ovako losim Interom al njega zelim da dodje Bayernu a Schalke bio volio sa Romom jer su sigurno bolji a ima tu jos ekipa koje Schalke moze proci....
Vjeruj mi da ce Schalke ako bas odma ne dobije jakog protivnika duze dogurati od Bayerna....neka dobiju sad nekog lakseg za prolaz a posle ce se to sve dobro sloziti kod njih jer je pocelo da se slaze i optimista sam i mislim da ce dalje dogurati od nas...Hare_BvB je napisao/la:Inter je i dalje super jaka ekipa. Vjerovatno će dotad ući u formu, tako da je bolje da njih utrape Barci.van gall je napisao/la:Schalke se moze nositi i sa ovako losim Interom al njega zelim da dodje Bayernu a Schalke bio volio sa Romom jer su sigurno bolji a ima tu jos ekipa koje Schalke moze proci....![]()
![]()
Odavno dva kluba iz Njemačke nisu bila prva u svojim grupama u LP i lijepo to ponovo vidjeti.
Napreduje se...
Baye se većina ekipa u LP pribojava. Ne smiješ povlačiti paralelu između utamica u BL i LP, jer BL je najčudnija liga na svijetu. Tako npr. 1997. je BVB završio sezonu u BL kao osmi, a osvojio je LP.van gall je napisao/la:Vjeruj mi da ce Schalke ako bas odma ne dobije jakog protivnika duze dogurati od Bayerna....neka dobiju sad nekog lakseg za prolaz a posle ce se to sve dobro sloziti kod njih jer je pocelo da se slaze i optimista sam i mislim da ce dalje dogurati od nas...Hare_BvB je napisao/la:Inter je i dalje super jaka ekipa. Vjerovatno će dotad ući u formu, tako da je bolje da njih utrape Barci.van gall je napisao/la:Schalke se moze nositi i sa ovako losim Interom al njega zelim da dodje Bayernu a Schalke bio volio sa Romom jer su sigurno bolji a ima tu jos ekipa koje Schalke moze proci....![]()
![]()
Odavno dva kluba iz Njemačke nisu bila prva u svojim grupama u LP i lijepo to ponovo vidjeti.
Napreduje se...
Ili bi bili opet nafakasi.amerosm je napisao/la:Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:
Arsenal - Bayern![]()
![]()
Ili bi Arsenal izdominirao slabasnog protivnika ili bi bili pokradeni od strane sudija, trece solucije nema.![]()
Hehe upravu si...nebi imao nista protiv al neka nemoj njih odma,sacekaj da nam se forma malo digneamerosm je napisao/la:Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:
Arsenal - Bayern![]()
![]()
Ili bi Arsenal izdominirao slabasnog protivnika ili bi bili pokradeni od strane sudija, trece solucije nema.![]()
amerosm je napisao/la:Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:
Arsenal - Bayern![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.