da ovo nisi napisao, možda bih nekako i posumnjao da ima tu nešto s obzirom da je Spaha nervozan zadnjih mjesecilucif3R666 je napisao/la:Skandalozno , spaha odgurno redara u tunelu prema svlacionicama a redar udario glavom od zid , pa hitna morala intervisat , mediji sute da se atmosfera ne poremeti.....
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
AHSDASHDASHDHASJTS je napisao/la:da ovo nisi napisao, možda bih nekako i posumnjao da ima tu nešto s obzirom da je Spaha nervozan zadnjih mjesecilucif3R666 je napisao/la:Skandalozno , spaha odgurno redara u tunelu prema svlacionicama a redar udario glavom od zid , pa hitna morala intervisat , mediji sute da se atmosfera ne poremeti.....
-
lucif3R666
- Kontakt:
Jel se neko pita zasto je Spahic ljut napustio stadion i kapitensku traku bacio nekom malom na izlazu sa terena ? 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Cujem nesto ovog novinara prica o tome. Ja to nisam upratio, ima li neko video?lucif3R666 je napisao/la:Jel se neko pita zasto je Spahic ljut napustio stadion i kapitensku traku bacio nekom malom na izlazu sa terena ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovih dana krizira, polako, proći će ga. Samo se nadam da neće napraviti neku glupost u utorak.lucif3R666 je napisao/la:Jel se neko pita zasto je Spahic ljut napustio stadion i kapitensku traku bacio nekom malom na izlazu sa terena ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A i nije bas da nije poznat po kiksevima u najvaznijim susretima....
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Kao npr. onaj penal u Francuskoj, ajmo ga se prisjetiti po ko zna koji put.Virtu4l je napisao/la:Uradio je on neke loše stvari koje su direktno uticale na 'teren'a ovo razbojničko ponašanje čak ni mene ne zanima previše, npr. šokirao bih se kad bi Vedad i slični uradili nešto tako, a ovaj... navikli smo na to...
Koliko je puta spašavao radikalne greške levata u obrani sa kojima je igrao da ne bi došlo do gola, međutim, to se ne primjeti naravno, jer, njegov je posao da sanira sve, a uz to da bude najveći ljakse i prosječan igrač našeg rostera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nemam ga se šta prisjećati, jer ga nikad nisam zaboravio i niti ću. Svaki put kad mu vidim facu sjetim se Nasrija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I Jorgensena.Virtu4l je napisao/la:Nemam ga se šta prisjećati, jer ga nikad nisam zaboravio i niti ću. Svaki put kad mu vidim facu sjetim se Nasrija.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Spaha ima pravo u jednoj tekmi uvaliti 3 autogola i da mu se na to ne smije prigovoriti,tesko nama kad on ode,malo ih je ovakvih da naprosto ginu na terenu i ulijevaju sigurnost u ekipu 
Da, to je to. Iako se i njemu dese greske ALI koliko puta je on ispravljao tudje greske.UrbyEmanuelson je napisao/la:Spaha ima pravo u jednoj tekmi uvaliti 3 autogola i da mu se na to ne smije prigovoriti,tesko nama kad on ode,malo ih je ovakvih da naprosto ginu na terenu i ulijevaju sigurnost u ekipu
A ako je istina da je bio nesto ljut, i ja bi se na njegovom mjestu naljutio, kada se oni ispred njega onako ponasaju iako je to bio samo Lichtenstein, ne znaci da ne moraju trcat za protivnikom.
Posle utakmice u svacionici.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Uh sto je Spaha ljut.
Vidi mu smijeha umjetnog.
Gdje su Dzeko i Hajrovic ?
Poplesko ih Spaha pa placu sigurno u nekom cosku svlacionice .Tuti je napisao/la:Gdje su Dzeko i Hajrovic ?
I to jos zaprijetio ovim ostalima da se moraju nasmijat ili ce ih premlatit kao onog komandira.zizu1991 je napisao/la:Vidi mu smijeha umjetnog.
Ili su u nekom specijalnom kavezu odvojeni jedan od drugog, samo mediji sute pred kljucnu utakmicu.nerkolfc je napisao/la:Poplesko ih Spaha pa placu sigurno u nekom cosku svlacionice .Tuti je napisao/la:Gdje su Dzeko i Hajrovic ?
Fizioterapeutu je zaprijetio da će ga otpustiti ne bude li se nasmijao. Ima tu još nevinih učesnika ove šarade ... nažalost.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Valjda je Spaha cuo da mu je neko ogreb'o auto
Sreca pa mediji sute oko toga 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, EdinTz, fukara87, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, NazorUso, Viking4, Zglavkar i 69 gostiju.