Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Prejaka je ta majica.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Boze samo zdravlja pa u julu kada dodjem kuci ako Bog da i ostalim vatrenim Manchesterovim fanovima sa ovog foruma(Cartman,Isnar,Devil,i jos njih nekoliko) prigodni pokloni.Nije ni ovaj nacin los ali predugo se ceka.
BosnaE
Koji si ti kralj, nisi ni svjestan toga... imal vas u Miricini losih? (cura mi je iz Miricinenewton_heath_lyr je napisao/la:Boze samo zdravlja pa u julu kada dodjem kuci ako Bog da i ostalim vatrenim Manchesterovim fanovima sa ovog foruma(Cartman,Isnar,Devil,i jos njih nekoliko) prigodni pokloni.Nije ni ovaj nacin los ali predugo se ceka.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Extra majica, zna li itko di je ima kupit i koliko je?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- majestic24
- Kontakt:
9 funti,shop Manchester UnitedaTed Mosby je napisao/la:Extra majica, zna li itko di je ima kupit i koliko je?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ej,hajde odosmo s teme sada vec.Isnar je napisao/la:Koji si ti kralj, nisi ni svjestan toga... imal vas u Miricini losih? (cura mi je iz Miricinenewton_heath_lyr je napisao/la:Boze samo zdravlja pa u julu kada dodjem kuci ako Bog da i ostalim vatrenim Manchesterovim fanovima sa ovog foruma(Cartman,Isnar,Devil,i jos njih nekoliko) prigodni pokloni.Nije ni ovaj nacin los ali predugo se ceka.)

Znam ja koji je osjecaj kada sma dobio dres od prijatelja prije 14 godina,bio sam najsretniji covjek na svijetu.Joj evo ovom prilikom dajem obecanje gore navedenim da ukoliko nas dijamant predje u Manchester United da petorica imaju novi dres Man-U sa Dzekinim prezimenom na ledjima.
Nisu neke sanse velike da predje ali bi to bilo ispunjenje svih mojih zelja za ovu sezonu.Krenulo je lijepo jos juce sa Zecom,evo danas prica se da Ibricic mozda ode u Galatu,samo tako nastavite zmajevi.
BosnaE
Hahah, ma ja sam vazda u off-u, pola su mi postova obrisali...newton_heath_lyr je napisao/la:Ej,hajde odosmo s teme sada vec.Isnar je napisao/la:Koji si ti kralj, nisi ni svjestan toga... imal vas u Miricini losih? (cura mi je iz Miricinenewton_heath_lyr je napisao/la:Boze samo zdravlja pa u julu kada dodjem kuci ako Bog da i ostalim vatrenim Manchesterovim fanovima sa ovog foruma(Cartman,Isnar,Devil,i jos njih nekoliko) prigodni pokloni.Nije ni ovaj nacin los ali predugo se ceka.)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam ja koji je osjecaj kada sma dobio dres od prijatelja prije 14 godina,bio sam najsretniji covjek na svijetu.Joj evo ovom prilikom dajem obecanje gore navedenim da ukoliko nas dijamant predje u Manchester United da petorica imaju novi dres Man-U sa Dzekinim prezimenom na ledjima.
Nisu neke sanse velike da predje ali bi to bilo ispunjenje svih mojih zelja za ovu sezonu.Krenulo je lijepo jos juce sa Zecom,evo danas prica se da Ibricic mozda ode u Galatu,samo tako nastavite zmajevi.

Druze, ja bih se kao zadrti navijac Uniteda obradovao galonu have iz Manchestera... a sto se tice Dzeke, pa kad smo se nadali da Wigan moze sredit Chelsea, valjda se mozemo nadat i da Dzeko dodje nama, sanse su mnogo vece...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Nisu ljudi nimalo lose sanse da Dzeko zavrsi kod vas, koliko znam opcija je bio Vilja, a sad je vec definitivno Barcin on, sad mozda tu Ferguson razmisljao o ovim Realovim nesrecnicima Bezemi i Higuainu, al i oni realno dabogda da napuste Real, a i nisu nesto, Benezema je pokazo da je seljacina u dusi, ovaj Higuain da se ne mozes pouzdati u njega, promasuje nemoguce. Tako da tu i ne ostaje pouno opcija Fergusonu, vjerujem da on voli karaktere ko Dzeko, mirne momke koji sute i rade. Bilo bi to dobro i za naseg Dzeksona, nadavao bi se golova zajedno s Runijem, ne bi imao toliki pritisak jer je Runi glavni i vjerovatno bi se dobro uklopio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- James Murphy
- Kontakt:
Ako se desi i to cudo pa da Dzeko zavrsi u Unitedu,bice veeelika pompa,odjednom puni standovi dresova kineske proizvodnje,svi ko lafo navijaju za United a u najavama sportskih prenosa,zamislite,komentator najavljuje susret,recimo,Everton-a i "naseg" United-a (kako se svojevremeno znalo najavljivati tekme Wolfsburga)
A di ces navijati protiv nasih
Uglavnom,bilo bi zanimljivo.

A di ces navijati protiv nasih

- United Rule
- Kontakt:
Evo citam na manutd.com spekulacije i nije mi jasno zasto ce opet da baci dosta para na par prsjecnih igraca kad nama treba eventualno 1 fenomenalan kao sto je Ronaldo bio, solidnih pojedinaca ima masa
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Neka su Pedro , Krkić i Jeffren igrači a pobrojani nisu, šta sve ljudi pišu.Sorry za off.Romariooo je napisao/la:Nisu ljudi nimalo lose sanse da Dzeko zavrsi kod vas, koliko znam opcija je bio Vilja, a sad je vec definitivno Barcin on, sad mozda tu Ferguson razmisljao o ovim Realovim nesrecnicima Bezemi i Higuainu, al i oni realno dabogda da napuste Real, a i nisu nesto, Benezema je pokazo da je seljacina u dusi, ovaj Higuain da se ne mozes pouzdati u njega, promasuje nemoguce. Tako da tu i ne ostaje pouno opcija Fergusonu, vjerujem da on voli karaktere ko Dzeko, mirne momke koji sute i rade. Bilo bi to dobro i za naseg Dzeksona, nadavao bi se golova zajedno s Runijem, ne bi imao toliki pritisak jer je Runi glavni i vjerovatno bi se dobro uklopio.
Nisam nimalo siguran da ce ovaj prelazni rok dobro proc. Bojim se da cemo opet zavrsit sa polovnim igracima, kao i proslog ljeta (osim Valencie). Najveci problem bi bio da nam ne dodje nijedan kreativac u veznom redu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma mora biti pojacanja. Konkurencija ce se nenormalno pojacati tako da sa ovakvim igracima nebi imali sanse ni u premiershipu ni u LP. Navodno ce United ponuditi 15 miliona funti za Rodwella ali sudeci po izjavama Moyesa svaka ponuda ce biti odbijena premda bi najbolje bilo i za United a i za samog igraca da se taj transfer dogodi sto prije. Mali je strasan talenat a i najbolje ce napredovati UniteduCartman je napisao/la:Nisam nimalo siguran da ce ovaj prelazni rok dobro proc. Bojim se da cemo opet zavrsit sa polovnim igracima, kao i proslog ljeta (osim Valencie). Najveci problem bi bio da nam ne dodje nijedan kreativac u veznom redu.
Evo citam da bismo mogli dati Carricka za Milnera... to bi bio pametan potez,dobili bi drama dobrog igraca,a ne bismo izgubili puno odlaskom Carricka,ioanko imamo nekoliko rjesenja na toj poziciji ( Fletcher,Scholes,Hargreaves). Ovo mi se cini kao realan transfer.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ja ne zelim Milnera uopste. Dobar igrac nema sta, ali nece nam donjet nista sto vec nemamo. Treba nam tip poput Modrica ili Gourcoffa. A Villa je vec odbila ponudu od 20 miliona funti za Milnera od Citya, tako da ce bit skup do bola.ammarc je napisao/la:Evo citam da bismo mogli dati Carricka za Milnera... to bi bio pametan potez,dobili bi drama dobrog igraca,a ne bismo izgubili puno odlaskom Carricka,ioanko imamo nekoliko rjesenja na toj poziciji ( Fletcher,Scholes,Hargreaves). Ovo mi se cini kao realan transfer.
Vidim spominje se uveliko Silva u vezi Reala. Mislim da se u vezi Silve mora podhitno reagovat. Valencia ce prije prodat Unitedu, nego Realu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I ja bih vise volio Silvu ili tako nekog,al evo Silva izgleda da ide u Real,Modrica Tottenham mislim da nece prodavati,tako da mi se cini da je ovo nekako najrealniji transfer...kako god,jedan kvalitetan kreativni veznjak mora doci.Cartman je napisao/la: Ja ne zelim Milnera uopste. Dobar igrac nema sta, ali nece nam donjet nista sto vec nemamo. Treba nam tip poput Modrica ili Gourcoffa. A Villa je vec odbila ponudu od 20 miliona funti za Milner od Citya, tako da ce bit skup do bola.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
pozz raja da se pradstavim ja sam amar i navijac sam manchestera punih 12 god.evo reg sam se na forum iz razloga da vidim kako drugi razmisljaju,koja bi pojacanja voljeli vidjet ovog ljeta.poznavajuci politiku kluba i nemamo se pravo nadata nekom zvucnom imenu,ali s obzirom da je proslo sazona pokazala da nam fali par igraca svijetske klase,ocekujem da bi ovo ljeto moglo bit burno.Barca i pored svoje jacine kupila je Vilu,traze i Cescka,Real dovodi Silvu bas me int za kog li ce se Fergi odlucit,ugl treba pametno kupovat
- majestic24
- Kontakt:
amar_giggs je napisao/la:pozz raja da se pradstavim ja sam amar i navijac sam manchestera punih 12 god.evo reg sam se na forum iz razloga da vidim kako drugi razmisljaju,koja bi pojacanja voljeli vidjet ovog ljeta.poznavajuci politiku kluba i nemamo se pravo nadata nekom zvucnom imenu,ali s obzirom da je proslo sazona pokazala da nam fali par igraca svijetske klase,ocekujem da bi ovo ljeto moglo bit burno.Barca i pored svoje jacine kupila je Vilu,traze i Cescka,Real dovodi Silvu bas me int za kog li ce se Fergi odlucit,ugl treba pametno kupovat
Dobro nam dosao amare,zelimo ti puno postova na ovom forumu a posebno na temi Manchester Uniteda. Ja bih najvise volio vidjeti Milnera i Dzeku,to su moje zelje. Ebes Silvu,Modrica i dr.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
- Kontakt:
da se ja pitam kao sto se ne pitam
idealno bi ovako bilo:
Razmjena na relacije Anderson+kes za Angela di Mariu.
Carrick+kes za Modrica
Edin Dzeko
Jack Rodvell
to je to mislim da bismo ako njih dodamo na listu sa igracima koje vec imamo pokorili evropu,Djaba barci ibra villa messi kad nemaju na klupi Fergusona

Razmjena na relacije Anderson+kes za Angela di Mariu.
Carrick+kes za Modrica
Edin Dzeko
Jack Rodvell
to je to mislim da bismo ako njih dodamo na listu sa igracima koje vec imamo pokorili evropu,Djaba barci ibra villa messi kad nemaju na klupi Fergusona
Al' imaju Guardiolu koji je prosle sezone osvojio 6 trofeja (ako se računa na taj način) i ove sezone La Ligu, tj. i prošle i ove sezone je bio uspješniji od Fergusona, tako da ti ta konstantacija ne pije vode.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.