RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Tema je Velež,nemojte o politici na ovom forumu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Neko to iz dosade.Ne treba uzimati ozbiljno.Cool.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
bistrikboy je napisao/la:Tema je Velež,nemojte o politici na ovom forumu!
A đe da znam?!
Kakva bola politika???? Kao navijac Veleza od malih noga mogu da porucim svakom politicaru, bilo koje politicke stranke u ovoj zemlji, da mu se po.ser.em u usta. Molim Admina da ne brise ovaj komentar, jer je dobronamjeran. Ovi nasi lokalni politicari su mnogo gladni, pa eto reko, da im i ja dam dobrovoljni prilog.
Moj Cunami, tako ti je to. Dodju, iskupe se, vole Velez, i onda im iskrsnu nekakvi sporazumi, pa eto kontaju se. Ljubav nemoguca
Nego, kao sto ti kazes, opet ova koja hiljada ljudi koja ga stvarno voli, lagano opet polako i gotovo. Stipu price druze i pricice. Kazu neki dan dosao Dusko Bajevic...Evo ovih dana sve gledam gdje je, kad on na turniru Omer Tipura Dedin u Bijelom polju...
Sve legende i legendice i opet na kraju ostane onaj kome opsujemo godisnje sest miliona puta...Ne moze covjek biti pametan...
Sto se tice iduce sezone i ne sekiram se puno. 70% klubova stoji gore od nas. Ali, kako sad stvari stoje i ne ocekujem previse.
Moj Cunami, tako ti je to. Dodju, iskupe se, vole Velez, i onda im iskrsnu nekakvi sporazumi, pa eto kontaju se. Ljubav nemoguca
Nego, kao sto ti kazes, opet ova koja hiljada ljudi koja ga stvarno voli, lagano opet polako i gotovo. Stipu price druze i pricice. Kazu neki dan dosao Dusko Bajevic...Evo ovih dana sve gledam gdje je, kad on na turniru Omer Tipura Dedin u Bijelom polju...
Sve legende i legendice i opet na kraju ostane onaj kome opsujemo godisnje sest miliona puta...Ne moze covjek biti pametan...
Sto se tice iduce sezone i ne sekiram se puno. 70% klubova stoji gore od nas. Ali, kako sad stvari stoje i ne ocekujem previse.
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Slazem se da ima puno gorih od nas,ali mi trebamo teziti da se popravimo i priblizimo trenutno boljima od nas, inace smo samo jedan klub u beskonacnom sivilu nase lige.Sa nadom u bolje dane,srdacan pozdrav.carina je napisao/la:Kakva bola politika???? Kao navijac Veleza od malih noga mogu da porucim svakom politicaru, bilo koje politicke stranke u ovoj zemlji, da mu se po.ser.em u usta. Molim Admina da ne brise ovaj komentar, jer je dobronamjeran. Ovi nasi lokalni politicari su mnogo gladni, pa eto reko, da im i ja dam dobrovoljni prilog.
Moj Cunami, tako ti je to. Dodju, iskupe se, vole Velez, i onda im iskrsnu nekakvi sporazumi, pa eto kontaju se. Ljubav nemoguca![]()
![]()
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Slazem se. Sad smo negdje laganini skroz. Imamo cetri solidna sponzora na duze staze i eto to nesto od grada. Iduca stepenica nam je borba za vrh. Ali majstore po mojoj nekoj procjeni, a ne smatram se nekim ekspertom ali eto tako kontam, treba nam jos, sigurnih pola miliona godisnje i par ljudi koji vole Velez. Vrlo jednostavno, heh
Ali ja se slazem sa Cunamiem...Domaci treneri i lagano stvaranje para na nasim igracima, a ne samo da ih trosimo bezveze....
Ali ja se slazem sa Cunamiem...Domaci treneri i lagano stvaranje para na nasim igracima, a ne samo da ih trosimo bezveze....
Puno smo potrosili i igraca i trenera a nigdje marke od njih kad odu.Nije mi samo jasno sta se odugovlaci ovaj izbor predsjednika,pa i trenera.Pojacao se UO ali nikakvih daljih koraka ja nisam cuo da se nesto uradilo.Puno je Velez u zadnjih 15-ak godina proguto i igraca i trenera i ljudi koji su bili u upravi i sve tako u krug.
Drago mi je sto ima nekoliko sponzora koji stoje iza Veleza ali svi koji su se vratili u klub moraju dat svoj maksimum i navlacit ljude u klub.Znam da to nije lako ali malo pomalo i to se desi i jos da se obrati paznja ali VELIKA paznja na talente koji sigurno ima u Velezu i ja ocekujem da Velez pocne nesto zaradjivat na svom proizvodu a to su talenti i na tom se treba radit.
Po mom misljenju,i RA se mora malo vise aktivirat a ne da se samo pametuje sa strane nego pred klub,zaustavi saobracaj i dok se nesto ne desi nema odustajanja jer jedno blago Mostara kao sto je Velez ne smije se pustit da tone dublje i dublje nego ga treba jacat svaki dan a to se moze samo ako smo svi zajedno a za to je potrebno samo malo a bili smo svjedoci sta je bilo na pocetku prosle sezone,svi zajedno bili,bilo malo vise para nego inace i bilo je rezultata i mislim da Dzubur i ostali mogu nabavit lovu a mi da se udruzimo i da nastavimo gdje smo stali prosle godine.
I jos bi volio kad bi iza gola,na stajanju bio transparent preko cijele tribine RED ARMY MOSTAR a ne ovih mahala jer sve je to RA Mostar...
Drago mi je sto ima nekoliko sponzora koji stoje iza Veleza ali svi koji su se vratili u klub moraju dat svoj maksimum i navlacit ljude u klub.Znam da to nije lako ali malo pomalo i to se desi i jos da se obrati paznja ali VELIKA paznja na talente koji sigurno ima u Velezu i ja ocekujem da Velez pocne nesto zaradjivat na svom proizvodu a to su talenti i na tom se treba radit.
Po mom misljenju,i RA se mora malo vise aktivirat a ne da se samo pametuje sa strane nego pred klub,zaustavi saobracaj i dok se nesto ne desi nema odustajanja jer jedno blago Mostara kao sto je Velez ne smije se pustit da tone dublje i dublje nego ga treba jacat svaki dan a to se moze samo ako smo svi zajedno a za to je potrebno samo malo a bili smo svjedoci sta je bilo na pocetku prosle sezone,svi zajedno bili,bilo malo vise para nego inace i bilo je rezultata i mislim da Dzubur i ostali mogu nabavit lovu a mi da se udruzimo i da nastavimo gdje smo stali prosle godine.
I jos bi volio kad bi iza gola,na stajanju bio transparent preko cijele tribine RED ARMY MOSTAR a ne ovih mahala jer sve je to RA Mostar...
Po svemu sudeći novi trener Veleža u narednoj sezoni će biti nekadašnji strateg Slobode, Sakib Malkočević.
Malkočević je danas obavio telefonski razgovor sa direktorom Veleža, Sedinom Tanovićem, i izrazio spremnost da sjedne na klupu rođenih.
U narednim danima ćemo se vidjeti i konkretno porazgovarati o svemu. Želja je obostrana i nadam se da ćemo uspjeti naći zajednički jezik. Mostar je prava fudbalska sredina a Velež veliki klub, čiji interes za mene predstavlja posebno priznanje, rekao je Malkočević za naš portal te dodao:
Prije nego što se sastanem sa čelnicima Veleža, moram obaviti razgovor sa Upravom Slobode, s obzirom da sam trenutno uposlenik tog kluba. Vjerujem da mi u Slobodi neće praviti prepreke za odlazak u slučaju da se dogovorim sa Upravom Veleža.
Malkočević je danas obavio telefonski razgovor sa direktorom Veleža, Sedinom Tanovićem, i izrazio spremnost da sjedne na klupu rođenih.
U narednim danima ćemo se vidjeti i konkretno porazgovarati o svemu. Želja je obostrana i nadam se da ćemo uspjeti naći zajednički jezik. Mostar je prava fudbalska sredina a Velež veliki klub, čiji interes za mene predstavlja posebno priznanje, rekao je Malkočević za naš portal te dodao:
Prije nego što se sastanem sa čelnicima Veleža, moram obaviti razgovor sa Upravom Slobode, s obzirom da sam trenutno uposlenik tog kluba. Vjerujem da mi u Slobodi neće praviti prepreke za odlazak u slučaju da se dogovorim sa Upravom Veleža.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
e Lesi ce vas usreciti 100%ammarc je napisao/la:Po svemu sudeći novi trener Veleža u narednoj sezoni će biti nekadašnji strateg Slobode, Sakib Malkočević.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dobro je.Zamisli da je Maric dosao.................helmet je napisao/la:Puuuuuu ! Ti trenera i majku.
Prvaci SRBIH :1946
Meni se ne svidja nimalo sto se spominje ovaj Malkocevic za trenera Veleza.Pored toliko trenera on se sad spominje kao glavni kandidat ali nek bude po namjeri ljudi iz kluba ali ja samo znam da je Tana u klubu a niko ne spominje taj pojacani UO.
Sto se tice igraca,citam da je Majkic zatrazio ispisnicu iz Veleza a na temi F.K.Borac pise da se Majkic sve dogovorio sa Borcem i samo treba da potpise a ukoliko ne nadje nikakav klub doci ce Velez.Hadzija vec otiso u Zvijezdu,Osmanagic u OFK Berograd,Djafa otiso,Cola i Knez otisli davno i istekli ugovori vecini igraca.
Ne svidja mi se nimalo trenutni rad ljudi koji su u klubu jer nisu izabrali predsjednika a ni trenera a niko da izadje u javnost i kaze neke ozbiljne informacije.Ne znam sta cekaju sa izborom predsjednika i trenera jer bi pripreme trebale pocet za mozda 10 dana jer citam da svi klubovi pocinju u tom periodu
Sto se tice igraca,citam da je Majkic zatrazio ispisnicu iz Veleza a na temi F.K.Borac pise da se Majkic sve dogovorio sa Borcem i samo treba da potpise a ukoliko ne nadje nikakav klub doci ce Velez.Hadzija vec otiso u Zvijezdu,Osmanagic u OFK Berograd,Djafa otiso,Cola i Knez otisli davno i istekli ugovori vecini igraca.
Ne svidja mi se nimalo trenutni rad ljudi koji su u klubu jer nisu izabrali predsjednika a ni trenera a niko da izadje u javnost i kaze neke ozbiljne informacije.Ne znam sta cekaju sa izborom predsjednika i trenera jer bi pripreme trebale pocet za mozda 10 dana jer citam da svi klubovi pocinju u tom periodu
Sad sam totalno uz Cunamija, bolje i domaci ispodprosjecan trener nego Malkocevic, ali eto...
Cunami, reaguj
Cunami, reaguj
Support Velez, It's logical! ★
Citam sad na portalu televizije Mostar izjavu koju je Tana dao i kaze kako imaju veceras sastanak tog UO i da ima nekoliko zanimljivih imena za trenera pa ce valjda veceras odlucit sta ce i kako ce i prozivka igraca pocinje 23-6-og a ne zna se sa kojim igrackim kadrom ce se uci u narednu sezonu.
Ako neko imo nekakve informacije sa tog sastanka veceras nek objavi raji
Ako neko imo nekakve informacije sa tog sastanka veceras nek objavi raji
Nisam u toku ovo par dana, ali ako dovedu onog Malkocevica, to ce biti jos jedna velika glupost u nizu gluposti svih ovih godina.
A ruku na srce, nisam nista pametnije od njih ni ocekivao...
A ruku na srce, nisam nista pametnije od njih ni ocekivao...
Cunami, provjeri privatne poruke pobogu
Kad je Skupstina, ima li govora ikakvog o tome?
Titanik je mila majka sta cemo mi biti krajem sedmog mjeseca
Pa bolje i Avdo da bude nego taj Malkocevic.Ali pored toliko trenerskih imena oni bas nasli Malkocevica.Samo se pitam zasto nece Ninkovic da bude trener Veleza?Njega sam uzeo samo za primjer jer ima toliko imena i trenera boljih od Malkocevica da se ne mogu sjetit svih imena ali...Samo me cudi sto niko nista ne prica o ovom Upavnom Odboru,sta se desava?Oni sastance a nisu ni izabrali ni predsjednika i nema nikakvih konkretnih dogadjaja u klubu
Hahah...Ma Cunami ne otvara pp. skontao sam i jaMont0 je napisao/la:Cunami, provjeri privatne poruke pobogu![]()
A dobro si rekao, Titanik nego sta...Ne moze sa nama niko...Ovi iz uprave se bave ugostiteljstvom, stari igraci obilaze turnire i posjecuju "dane tresnje", ovi novi se smeli oko izbora, RA prati SP uz hladne pive i girice, ma prava smo gospoda....hahah...
Rokenrol i iduce godine Monto
Evo sam otvorio i pp,hahaha.Izvinite..
Pa i da je istina da zele da nam urade u savezu kao sto si mi reko,ne kontam kako u ljudima ne proradi inat pa da se to ne desi?Stvarno mi nisu jasni ovi sto su se vratili u Velez,u upravu.
Na sta spadose cuveni Rođeni,da se neka sela poput Listice,Gradačca,itd...sprdaju sa Velezom a ljudi koji,kako kazu,vole Velez,sjede mirno i sve to gledaju sa strane i nista ne rade
Pa i da je istina da zele da nam urade u savezu kao sto si mi reko,ne kontam kako u ljudima ne proradi inat pa da se to ne desi?Stvarno mi nisu jasni ovi sto su se vratili u Velez,u upravu.
Na sta spadose cuveni Rođeni,da se neka sela poput Listice,Gradačca,itd...sprdaju sa Velezom a ljudi koji,kako kazu,vole Velez,sjede mirno i sve to gledaju sa strane i nista ne rade
Haha, samo nam sviraci v'ooma slabicarina je napisao/la: .Ne moze sa nama niko...Ovi iz uprave se bave ugostiteljstvom, stari igraci obilaze turnire i posjecuju "dane tresnje", ovi novi se smeli oko izbora, RA prati SP uz hladne pive i girice, ma prava smo gospoda....hahah...
Rokenrol i iduce godine Monto![]()
Boldano je tuzno, boldano velikim zalosno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.