Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma nije to drug neka velika lova, 2 markiceHass je napisao/la:@Viper,druze,ne zalijeci se s Ivanovickom,nije Andrea nimalo naivna teniserka,jos dize ou,nakon ozljede,ali za ovu kvotu,ja je,Anu,ne bih nikad odigrao..Radije probat mozda neki over,ili cak i DVICU..Nezz,to je samo moje misljenje...P.S. Ostali parovi solidni,osim MTA,kojeg iskreno nikad ne bih odigrao under,taman da igraju protiv Miamija..![]()
Sve vuce na over i ukupno i timski,cak sta vise nisam vidio granicu na Constantu 25.5 tu bi igrao over prije nego under ukupno al sad je gotovodr.van nostrand je napisao/la:Bas primjetih kako na Kiel 35,5 granica, proslu ut. domacu su Savehofu zabili 43 gola![]()
Constanat kuci od Veszprema primila 37 golova![]()
Na prvu mi izgleda
Ako neko zna nesto vise
Dobro pa nisi od mene i Emira prepisao Tipsarevića.Viper je napisao/la:Ma nije to drug neka velika lova, 2 markiceHass je napisao/la:@Viper,druze,ne zalijeci se s Ivanovickom,nije Andrea nimalo naivna teniserka,jos dize ou,nakon ozljede,ali za ovu kvotu,ja je,Anu,ne bih nikad odigrao..Radije probat mozda neki over,ili cak i DVICU..Nezz,to je samo moje misljenje...P.S. Ostali parovi solidni,osim MTA,kojeg iskreno nikad ne bih odigrao under,taman da igraju protiv Miamija..![]()
Al ja sam ovaj par od willya prepisao, sto znaci da prolazi
hoce biti 100%!TrumaTrums je napisao/la:sta velite ljudi dal ce biti najmanje 2 gola u prvom Pol Grcka Bih.....? poz raja
Pa ja ovog tenisera nikad u zivotu nisam pogodio,smece jedno coravo.Valjda cemo dobit na drugim tiketimaWilly je napisao/la:
Dobro pa nisi od mene i Emira prepisao Tipsarevića.
Ivanovic - Petkovic 6:4 6:3Hass je napisao/la:@Viper,druze,ne zalijeci se s Ivanovickom,nije Andrea nimalo naivna teniserka,jos dize ou,nakon ozljede,ali za ovu kvotu,ja je,Anu,ne bih nikad odigrao..Radije probat mozda neki over,ili cak i DVICU..Nezz,to je samo moje misljenje...P.S. Ostali parovi solidni,osim MTA,kojeg iskreno nikad ne bih odigrao under,taman da igraju protiv Miamija..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.