FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 07 jan 2015, 17:06

Može i PSG, Cavani i još par igrača su na izlaznim vratima i u francuskoj ligi je taj finansijski fair play nešto blaži nego li u Engleskoj i Španiji.
Uz to, Qatar Sports Investments koji drži PSG može djelovati kao treće lice, slično kao i Adidas koji pominjete.

Mada mislim da od toga nema ništa, prašina se malo digla i spustit će se za par dana.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 jan 2015, 17:13

Teoretski svi mogu. Razumijes, teoretski i city moze, proda silvu, tourea i aguera i eto mogu. MAlo sam sad pretjerao,mislim da bi bilo cak dovoljno samo jednog prodati.

Stvar je u tome da bi PSG morao se najprije rijesiti igraca za dovodjenje novih...
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jan 2015, 17:15

Mi na ljeto ako budemo kupovali treba traziti zamjenu za Riberija, desnog beka, po potrebi jos jednog stopera i napadaca za klupe. Ostalo imamo i ne treba nam.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jan 2015, 17:28

Bayern uz pomoć Adidasa može dovesti Messija e sad koliko je to realno ne znam, danas se sve gleda kroz novac a njegov bi transfer imao ogroman efekat na prihode od marketinga.

@muamerc kad neko napiše u jednoj rečenici Real i racionalno poslovanje ne mogu prešutiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 jan 2015, 17:34

Saurman je napisao/la:Bayern uz pomoć Adidasa može dovesti Messija e sad koliko je to realno ne znam, danas se sve gleda kroz novac a njegov bi transfer imao ogroman efekat na prihode od marketinga.

@muamerc kad neko napiše u jednoj rečenici Real i racionalno poslovanje ne mogu prešutiti.

Moze i United :D Malo su novinari digli prasinu oko svega ovoga povodom Messi-a. Iskreno ne vjerujem da ce igdje iz Barce u naredne 2-3 sezone,a tada ce biti ispodprosjecni igrac!!!
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 jan 2015, 18:24

Volio bih da Shaqiri ode u Liverpool jer je zaslužio da igra negdje a u Bayernu se nije pokazao, ruku na srce nije imao baš previše ni prilika da počne utakmicu. Liverpool je jedan od rijetkih timova u Engleskoj koji mi je drag, i vjerujem da bi tamo bio dosta dobar. Momak ima mizernu platu u Bayernu u poređenju s nekim igračima koji su više u bolnici nego na terenu. Do sada se nije žalio zbog svog statusa u Bayernu pa bi mu stvarno trebalo izaći u susret. Jednostavno uvijek je igrao u nekom grču i nije igrač za Bayern, a ne mogu se oteti utisku da bi u nekoj drugoj sredini bio i više nego dobar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 jan 2015, 18:24

po meni mesi nam nije potreban jedino ako uprava zeli extra marketing jer messi je marketinski mag.

Igrali smo i prije bez mesija ,zasto ne i dalje .Jeste da je covjek relativno mlad i sigurno jos 6,7 godina moze igrati na vrh.nivou ali to bi za mene bilo bacanje para za te pare mozemo dovesti pola ekipe i to kvalitetnih i mladih igraca.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 jan 2015, 18:30

Gotova priča, Pierre ide na posudu u Augsburg

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 18:32

Nerminovic je napisao/la:Gotova priča, Pierre ide na posudu u Augsburg

Hocete li nama druze dati šaćira?

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jan 2015, 18:36

Curry je napisao/la:

Hocete li nam druze dati 15-17 milki? :-)

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 18:37

muamerc je napisao/la:
Curry je napisao/la:

Hocete li nam druze dati 15-17 milki? :-)
Poznavajuci nase vlasnike i nasu transfer politiku koja je smijesna ponudicemo 14,5 i transfer ce propasti...

Klare

Post Postao/la Klare » 07 jan 2015, 19:10

Saciri treba da ide, bice bolji bilo gdje nego sto je kod nas bio.

Nije se naigrao, i nece se ni naigrati, a Pep na njega ne racuna, odavno je poznato.

Cijena oko 12-15 mil. je realna, vise ne vrijedi, trenutno niko za njega vise ne bi dao,
niti je igrao, niti je nesto pokazao, osim za Svicarsku, a te utakmice su rijetke.

Posudbu Hojbjerga svakako odobravam, Augsburg mi komsijski drag,
a Hojbo ce im od velike pomoci biti.

Ne znam za vas, ali Hojbo vise ne predstavlja obicni talenat, on je za mene izgradjen igrac koji jos dosta moze napredovati i smatram ga punopravnim clanom nase ekipe, kao i Rode,
sto ne mogu reci za Gaudina i Kurta, Wiesera sam davno prekrizio.

Pred ovom dvojicom je tezak put, treba mnogo snage, volje i najvise srece.

Prodajom Kosovara ovu godinu cemo transferima poslovati u debelom plusu 10+miliona,
a toliko smo jaci no prosle godine. ;)
Posao iz bajki, malo je reci. :cool:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 jan 2015, 19:27

[youtube][/youtube]

**** ti barcu ,mi smo je nadmasili :urnebes:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jan 2015, 20:52

Ma nece Neuer uzeti zlatnu loptu ali bi bila furka da je uzme neko drugi a da to nije ni Messi ni Ronaldo. :mrgreen:

Shaqiri sigurno zasluzuje vecu minutazu a odavno je poznato da je u Bayernu nece dobiti, barem dok je tu Pep.
Inter ili Liverpool, sasvim je svejedno, tu ce dobiti svoju minutazu i vjerujem da ce pokazati da nije za baciti, no sta je tu je, Bayern ne moze mnogo cekati.

Palac gore za posudbu Hojbjerga, samo se nadam da ce ista trajati i narednu sezonu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 jan 2015, 22:15

momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista :| ,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jan 2015, 22:20

PEP je napisao/la:momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista :| ,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .
Nesto se ne nerviram posebno. Momak udlucuje u ime svoje sudbine i nek bira ono sto misli da je najbolje za njeg. Ne vidim da moze biti kao Messi ili bolji pa mi je svejedno gdje ide i nisam nesto zavidan. Pojedinac je nebitan ako ti u klubu nije sve uredu i iz tog razloga vazniji mi je upgrade kluba nego dovodjenje bilo koga.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 jan 2015, 22:22

I jel odabrao taj Norvezanin napokon?

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 jan 2015, 22:30

muamerc je napisao/la:
PEP je napisao/la:momci velika steta ce biti ako izgubimo odegarda zaista :| ,onakav talenat se ne radja svaki dan,zasto nam se mora ponovi aguero i slicno ,mogli smo ali ,ali to ali nas je zajebalo na kraju .
Nesto se ne nerviram posebno. Momak udlucuje u ime svoje sudbine i nek bira ono sto misli da je najbolje za njeg. Ne vidim da moze biti kao Messi ili bolji pa mi je svejedno gdje ide i nisam nesto zavidan. Pojedinac je nebitan ako ti u klubu nije sve uredu i iz tog razloga vazniji mi je upgrade kluba nego dovodjenje bilo koga.

slazem se,ali opet za tu timsku igru koheziju ,homogenost ,potreban je i pravi kvalitet sto odegard ima i vise nego dovoljno ,primjerice robery da se ne lazemo oni su temlj ovoga bayerna ,kad takav kvalitet ukomponujes u timsku igru imas ono sto mi danas imamo jaki smo i mocni .Po meni odegard jako obecava ,a tek mu je 16 godina a vec je svjetu pokazao zube,sta ce tek za par godina biti ako ga zdravlje i sve ostalo posluzi i bude islo svojim tokom.Kao sto kaze on sam odlucuje o svojoj sudbini volio bih da predje kod nas ,e sad na sudbini je .Ali upamtite onakv se talenat rijetko radja .

ma jok anele@ nista jos zvanicno,znas kao se prije troi hefte pisaloi govorilo o nama u vezi odgearda si su pisali preso u ayern ustra parafira ugovor bal bala bal.sutra druga prica ,necu reci da je ovo neozbiljo sa realom trebali bi se do posljednje kapi krvi boriti za ovog malca,a citam da ce do kraja prelaznoga roka odluciti za koga ce potpisati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2015, 22:39

Zašto Kugla za Shaqirija?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.