FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RickBlaine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RickBlaine » 23 okt 2013, 13:21

Tu je Makaveli (Korinov), samo se malo pritajio zarad nedobijanja Zlatne kante. :kava:
Sta je sa Romariom, to ne zna ni CIA, vjerojatnost da ce se pojaviti u slucaju pobjede u el clasicu je ogromna. Strpi se malo :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 okt 2013, 14:17

Biskvit bez greške odigrao, Iniesta neprepoznatiljiv, Messi dao gol i izgubio se, u jednom napadu je čini mi se tri puta uspio da izgubi loptu, Xavi kao po običaju razigrava ekipu, Neymar talašika, o panju aliji sančezu da ne pričam. Inače odbrana je totalna smijurija, i vidjeti raspalog robinja kako dobija duel protiv šakirinog mi je bilo bolno čak i kao simpatizeru madrida. Bit će zanimljiva utakmica u subotu.
naprijed rejal

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 23 okt 2013, 14:35

Jutros se vratio sa utakmice. Sta reci, :lol: . Ona odbrana je haos, iznerviro sam se kao nikada. Pa onaj Pique je pravi klovn. Ali je Robinho nadmasijo sve igrace barcelone :lol: .

Odbrana nije nimalo odigrala na nivou LP. Iniesta je prvo poluvrijeme nesto slabo poceo, ali je sve bio bolji prema kraju. Neymara nisi ni vidio, jer su igrali uvijek na drugoj strani preko Messija i Alvesa.

Sve u svemu, sa ovakvom igrom bice tesko u subotu. Prvo da vidimo kako ce Real veceras odigrati.

Slika sa tekme, http://distilleryimage3.ak.instagram.co ... 9271_8.jpg
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 23 okt 2013, 15:08

Nešto fakat ne štima... http://www.as.com/futbol/video/bronca-r ... ftb_15/Ves" onclick="window.open(this.href);return false;

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 okt 2013, 15:14

Bolesna atmosfera u klubu zaista, mislim ljudi raspravljaju gdje to ima jebote.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 okt 2013, 15:24

Dzoni je napisao/la:
bparena je napisao/la:JEEEEEEEBEM MU MATER FAMILIJU I SVE ODREDA A I ONOGA I KO GA DOVEDE. PA HAJVANU HOCEL IKAD BITI KORISTI OD TEBE OSIM STO NAS VJECITO UKOPAJES. MARSSSSSSSSSSS U 3PM. A VI SUPLJOGLAVI I BEZ OCIJU KOJI IKAD POMISLITE DA OVA BUDALRTINA ZNA STA RADI - POKLOPITE SE I SUTITE MOLIM VASSSSSSSSSS........

MATER MU NJEGOVU - OVO SAMO ON DEBIL MOZE URADITI. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

SUTNI SMRADA IZ KLUBA PA IGRAJ SA 10 :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol:
I onda bparena dodje i kaze sve je to zaj3bancija,kaze ne znam kako se nervirate daleko je spanija. :D
NADAM SE DA SI GRESKOM PREVIDIO JEDNU BITNU STVAR.... BPARENA DODJE I KAZE DA JE TO SVE ZAYEBANCIJA KAD SE LJUDI POCNU SVADJATI, PSOVATI JEDAN DRUGOM SVE OD REDA PA ONDA NAPISEM DA BI LJUDI TREBALI DA MALO OHLADE JER JE I DALJE SPANIJA DALEKO OD NAS. OVO STO OVOM DEBILNOM MAJMUNU (MASKERANU I ONOM KRAMPONU PIČČKEU) PISEM TO NEMA VEZE SA NAMA KOJI PISEMO PO FORUMU. RAZLIKUJES ??? - NAUCIO ???? - POZZZ ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 okt 2013, 15:38

Sta cu od tebe naucit jadan ne bio?
Jos mi samo to treba i da se bacim sa vrha Lamele.
Ko kome psuje to me apsolutno ne zanima jer nisam u tom filmu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 okt 2013, 15:45

xaviesta je napisao/la:Bolesna atmosfera u klubu zaista, mislim ljudi raspravljaju gdje to ima jebote.
:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 okt 2013, 15:54

tu je romariooo, samo mu mrsko pisati u zadnje vrijeme

nema se sta bogzna reci o utakmici sinoc, onako nesto je bilo i ocekivano, cesto igraju barca i milan u grupnoj fazi lige prvaka i ne mozemo ne primijetiti da su to skoro pa prijateljske uutakmice bez nekog naboja, obicno zavrsavaju ovako nekim remijima koji gode svakome

protiv reala ce biti druga prica, bice nasi puno nabrijaniji, mislim da cemo ih raskomadati

dobro je da je fabregas sinoc odmarao, znaci da ce u classicu igrati vjerovatno umjesto xavija, brat brat trenutno je puno bolji od profesora doktora veznih znanosto kojeg su stigle godine

hegemonija se nastavlja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 okt 2013, 16:46

Koreografija za subotu 8-) :!:

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 okt 2013, 17:01

koji su to debili ,nikad mi nece biti jasni ,sazna se sta ce biti 16 dana prije utakmice ,zar nije furka da se ne zna koreografija,a oni najave tri mjeseca prije :roll:
kad se vec zna ne trebaju je ni praviti ,jer svi znamo kakva ce biti :D
nek rosell ustedi koji euro na papiru :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 okt 2013, 17:10

Ma odavno Barca nema navijace , tacnije protjerani su.

Ono sto je valjalo su bili Boixos Noisi.Sad je atmosfera kao u Engleskoj.Svi sjede , pljescu i cuje se gromoglasni AUHHHHH nakon dobre sanse.To je iskljucivo radi velicine Nou Campa inace navijanje 0.

Tako da ne cudi ova unaprijed odradjena koreografija.To se vec godinama u nazad radi sto je sranje ;)

Sama koreografija treba da bude faktor iznenadjenja kako za domacina tako i za gosta.No dobro , nije da nismo naviknuti :roll:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 okt 2013, 17:19

Boixos Noisi su baš valjali, narkomanska vnaGo koja je dilala na tribinama i brukala klub fašističkim ispadima. Normalni ljudi dolaze gledati fudbal, a šljam nikome ne koristi.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 okt 2013, 17:32

Sanabria i El Hadadi ce biti pakleni igraci,posebno ovaj El Hadadi covjek zna sve sa loptom! Sto se tice tekme sa Milanom moj najdrazi igrac Injesta ove sezone ocajan,od Neymara ocekivano cim dodje jaca odbrana covjek se sastavit sa loptom nemoze,igrac manje juce na terenu,odbranu necu ni komentarisat,strah me da vidim Barsu protiv ekipa koje imaju brze igrace u napadu,a pri tome i nesto znaju da urade za razliku od Robinja

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 okt 2013, 17:33

xaviesta je napisao/la:Boixos Noisi su baš valjali, narkomanska vnaGo koja je dilala na tribinama i brukala klub fašističkim ispadima. Normalni ljudi dolaze gledati fudbal, a šljam nikome ne koristi.
Nije sve crno-bijelo.

Sta ultrasi su po deflautu narkomani i slicno? Ovo sada je lose, navijanja uopce nema, a ne znam da su toliko stetili klubu da moraju biti protjerani. Pa svi klubovi koji imaju takve navijace placaju kazne, kao da bi to Barceloni bio problem.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 okt 2013, 17:51

xaviesta je napisao/la:Boixos Noisi su baš valjali, narkomanska vnaGo koja je dilala na tribinama i brukala klub fašističkim ispadima. Normalni ljudi dolaze gledati fudbal, a šljam nikome ne koristi.
eto valjaju i ovi penzioneri sto dolaze na tribine bas pomazu ekipi pravo

radije bi da klub placa kazne ko i vecina ostalih klubova a da ima kakvu treba podrsku nego ovako sad sto je stanje nidje veze ,navijanje jedna velika 0

MES QUE UN CLUB !!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 okt 2013, 17:57

Sasvim normalno je da se Ultrasi gudriraju.Nema te navijacke skupine koja ne konzumira Mariju.

Odlicno su navijali svih 90 minuta , to sto su pravili probleme to je bilo radi unutrasnje politike kluba koja je glumila Evropsku gospodu na sta se ustvari i sveo Camp Nou.Digli cjene karata , zabranili ulaz Ultrasima i ljudima koji uistinu vole taj klub.Ona pozorisna atmosfera je sramota jer kad te gleda 90+ hiljada ljudi stadion treba da se rusi i grmi a ne da se cuje pokoji krik(i to kad se oglasis ostatak auditorijuma te gleda kao da si izvadio kalas i poceo rafalati).Uz takvu atmosferu kakva je mogla nekada biti siguran sam da bi igraci izgarali na terenu iako bi to trebali raditi i za ove silne plate koje im se daju...

Pogeldajte kako Svabe navijaju.Sinoc Domuzari po ko zna koji put objasnili neke stvari.

Neprezaljeno mi je ono navijanje od prije 2 godine u Evropskom Superkupu kad su Boixos Noisi objasnili neke stvari i pokazali sta je navijanje.Da nece dede i nane ici na gostovanja ?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 okt 2013, 17:59

Boixos Nois je vremenom postala sve samo ne obična navijačka skupina. Trebalo bi mi dosta vremena da objasnim njihovo djelovanje od anti-Laporta kampanje do one kriminalne strane.

Uostalom navijanje je kod svih većih klubova manje više isto, klub više koristi ima od 60 milja penzionera koji plate ulaznicu i normalno gledaju tekmu nego od šake jadnika koji dolaze na tribinu samo da bi imali osjećaj da negdje pripadaju.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 okt 2013, 18:06

Boixos Nois je vremenom postala sve samo ne obična navijačka skupina. Trebalo bi mi dosta vremena da objasnim njihovo djelovanje od anti-Laporta kampanje do one kriminalne strane.
Jesi se kad zapitao zasto su od navijacke skupine koja je izuzetno cjenjena postali ruglo i sramota kluba ?
Uostalom navijanje je kod svih većih klubova manje više isto, klub više koristi ima od 60 milja penzionera koji plate ulaznicu i normalno gledaju tekmu nego od šake jadnika koji dolaze na tribinu samo da bi imali osjećaj da negdje pripadaju.
Djelimicno.

Fanaticne Svabe i Talijani odprilike se ne slazu.

Cist primjer ti je u Primeri.Vecina klubova ima vecinski prosjek starudije na tribinama ali glavna tribina je srcana strana kluba koju vecina klubova ima.Pogledaj samo Jorgandzije i njihove ultrase.Cist primjer i olicenje navijanja.Iako im je klub u qrcu , iako imaju dugogodisnji rat sa upravom oni i dalje navijaju.Zasto ?
Zato sto je to njihovo pravo koje im niko ne moze uskratiti ;)

Pusti se Laporte i ostale kvazi gospode koja je od kluba pravila i pravi cistu propagandu koja se gura sa Realom i Unitedom ko ce se bolje prodati i tako u krug ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 okt 2013, 18:22

Johny je napisao/la: Jesi se kad zapitao zasto su od navijacke skupine koja je izuzetno cjenjena postali ruglo i sramota kluba ?
Zapitao se i našao odgovor, davno.
Johny je napisao/la: Djelimicno.

Fanaticne Svabe i Talijani odprilike se ne slazu.

Cist primjer ti je u Primeri.Vecina klubova ima vecinski prosjek starudije na tribinama ali glavna tribina je srcana strana kluba koju vecina klubova ima.Pogledaj samo Jorgandzije i njihove ultrase.Cist primjer i olicenje navijanja.Iako im je klub u qrcu , iako imaju dugogodisnji rat sa upravom oni i dalje navijaju.Zasto ?
Zato sto je to njihovo pravo koje im niko ne moze uskratiti ;)

Pusti se Laporte i ostale kvazi gospode koja je od kluba pravila i pravi cistu propagandu koja se gura sa Realom i Unitedom ko ce se bolje prodati i tako u krug ;)

Vidiš kada kažem veliki klubovi tu mislim na ove koji su trenutno koplje isnad ostalih u svakom pogledu a to su trenutno Bayern, United, Real i Barca i otprilike je ista situacija kod tih klubova. Oko Bayerna je situacija nešto drugačija ali iskreno i ne interesuje me previše.

Uostalom bolje se gurati sa Realom i Unitedom oko trofeja i oko toga ko će se bolje prodati, nego sa Atleticom ko ima bolje ultrase.

I da, ne vidim zašto neki ultras više voli klub od 150 000 navijača koji godišnje plaćaju članarinu i donose klubu prihod od nekoliko desetina mil. eura.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.