Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2014, 19:27

Juventinisimo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..
Vels - BiH / BiH - Belgija
Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b-54-15%
4b-75-21%
3b-43-12%
1b-111-31%
0b-80-22%

Ukupno glasova : 363
Izrael - BiH

Pobjeda-75-46%
Neriješeno-39-24%
Poraz-49-30%
Ukupno glasova : 163
Ovo ne laze... :kafa:
:facepalm: :facepalm: a 2 nista haha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 nov 2014, 19:28

Protiv Kipra je bilo: Vrlo lahko ćemo doći na 30 metara od njihovog gola, a onda igrači moraju pronaći riješenje.

Ovaj put ide: Kad imamo loptu u nogama igrači moraju pronaći riješenje kako postići gol gore

Ako izgubimo: Neki igrači su podbacili, neka se Lulić zapita, bili smo hendikepirani, nismo imali sreće, vazduh je treperio, Venera nije bila u vinklu...

Neriješeno: Ovo je dobar rezultat s obzirom da smo bili bez naša dva napadača, plus što neki igrači nisu standardni u svojim klubovima. Znao sam ja da će biti teška utakmica, otkinuli smo bod glavnom konkurentu za drugo mjesto, još 18 bodova je u igri...

Ako pobjedimo: Znao sam ja da mi i pored povreda naših glavnih napadača imamo još napadača u ekipi koji mogu svima zabiti dva, tri gola, pa i Izraelu gore. Čestitam igračima što su odlično sproveli u djelo moje taktičke zamisli...
DD

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 nov 2014, 19:30

Sjetim se najmilijih kretenoidima iz Saveza koji produžiše ugovor ovom tupanu nakon SP. To je jedna od najvećih grešaka ikad, od nastanka Saveza.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 nov 2014, 19:32

Safet Susin nakon poraza protiv Izraela:
"igrali smo dobro, no asteroloske prilike nam nisu isle na ruku. Venera se je nalazila na odstupanju od 0.2 % od mjesta koje je nama odgovaralo, a komet koji je proletio pored Saturna je omeo dobre vibracije tog planeta. S druge strane izvanredni polozaj Urana i satelita Marsa, Demosa i Fobosa je bio naklonjen igracima Izraela i oni su ucinili da im ide sve od noge"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 10 nov 2014, 19:32

Rusilac je napisao/la: Sad plakati je kasno.Slijedi dugo i bolno bavljenje poslijedicama stete koju nam je nanio ovaj kriminalac i silna banda koja ga je podrzavala.
To nije satisfakcija,ni njegov odlazak nije satisfakcija sad kad je ucinjena nepopravljiva steta.
Slazem se, krimos je definitivno gotov i on ubrzo leti sa funkcije. Ali, najveci problem koji nam ostaje je ogromna banda onih koji su ga podrzavali svo ovo vrijeme. Od nepismenih novinara, novinara placenika, preko kriminalnih clanova fudbalskog saveza do kolega koji su zarad nekog odrzavanja dobrog odnosa sa strucnjakom sutili i gledali kako kriminalac unistava repku. Cak je i Osim sutio iako je sto puta trebao lupiti sakom o sto i otvoreno progovoriti o svemu onome sto on kao strucnjak vidi da nije u redu i sto reprezentaciju neminovno vodi ka propasti.
Sutnja je znak odobravanja i svi koji su u zadnjih godinu dana sutili za mene su isti kao on jer su ga sutnjom podrzavali. 99 posto sportskih radnika u BiH su najobicniji licemjeri i :guz:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 nov 2014, 19:34

Juventinisimo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..
Vels - BiH / BiH - Belgija
Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b-54-15%
4b-75-21%
3b-43-12%
1b-111-31%
0b-80-22%
Ukupno glasova : 363
Izrael - BiH

Pobjeda-75-46%
Neriješeno-39-24%
Poraz-49-30%
Ukupno glasova : 163
Ovo ne laze... :kafa:
Ali ne laže ni ovo:

[youtube][/youtube]

1:36:48
Da li gubite povjerenje u Safeta Sušića:

DA: 1538
NE: 19
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 10 nov 2014, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 nov 2014, 19:34

voltron30 je napisao/la:Sjetim se najmilijih kretenoidima iz Saveza koji produžiše ugovor ovom tupanu nakon SP. To je jedna od najvećih grešaka ikad, od nastanka Saveza.
uvijek je u tom istom savezu bio skup kriminalaca koji su krojili sudbinu nogometa u BiH. tako da me ta odluka i nije bas zacudila puno.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 nov 2014, 19:41

Strahe me je da ne pozove Sergeja i Bolica ... Ali i Baljic bi legao ko budali samar eventualno Konjic da isprovocira igrace i navijace
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 19:41

@Sabinho...nije bilo 2...ko god je postavljao anketu,porusio je kladionicare... :mrgreen:

@Djevusko...to nema veze sa nadanjima i ocekivanjima forumasa,kojih je manjina,kako ti kazes... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2014, 19:42

undefined007 je napisao/la:Strahe me je da ne pozove Sergeja i Bolica ... Ali i Baljic bi legao ko budali samar eventualno Konjic da isprovocira igrace i navijace
Konjic bi ih toliko smorio pricom da bi Pape nakon 10 minuta povukao cijelu ekipu sa terena.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 nov 2014, 19:42

Ako izgubimo od Izrahella imamo lagan raspored poslije i sve možemo nadoknaditi, a bod je već ko kuća. Sud o Safetovom ostanku fer je donijeti na kraju kvalifikacija jer je to najmanje što je zaslužio nakon historijskog plasmana na SP. Ako se plasira aBd ostaje još najmanje 4 godine (jer će zaslužiti još više kredita), u suprotnom Savez će odlučiti da li će ostati ili ne.

:bih:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 nov 2014, 19:45

Amarkony je napisao/la:Ako izgubimo od Izrahella imamo lagan raspored poslije i sve možemo nadoknaditi, a bod je već ko kuća. Sud o Safetovom ostanku fer je donijeti na kraju kvalifikacija jer je to najmanje što je zaslužio nakon historijskog plasmana na SP. Ako se plasira aBd ostaje još najmanje 3 godine, u suprotnom Savez će odlučiti da li će ostati ili ne.

SDA demokratija SDA hajmo svi u glas niko neće pobjediti naaaas
DD

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 nov 2014, 19:45

Amarkony je napisao/la:Ako izgubimo od Izrahella imamo lagan raspored poslije i sve možemo nadoknaditi, a bod je već ko kuća. Sud o Safetovom ostanku fer je donijeti na kraju kvalifikacija jer je to najmanje što je zaslužio nakon historijskog plasmana na SP. Ako se plasira aBd ostaje još najmanje 4 godine (jer će zaslužiti još više kredita), u suprotnom Savez će odlučiti da li će ostati ili ne.

Tako je. Sta znaju levati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 nov 2014, 19:46

[quote="Juventinisimo"]@Sabinho...nije bilo 2...ko god je postavljao anketu,porusio je kladionicare... :mrgreen:

@Djevusko...to nema veze sa nadanjima i ocekivanjima forumasa,kojih je manjina,kako ti kazes... :kafa:[/quote

Pitanje nije bilo ; zelite li poraz reprezentacije . Ali evo ako ti ja lakse , ja se nadam i prizeljkujem da cemo izgubiti , i da vise konacno ova spodoba , ova neznalica , ovaj laik trenerski odstupi sa klupe nacionalnog tima ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 nov 2014, 19:46

Burundi je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:Ako izgubimo od Izrahella imamo lagan raspored poslije i sve možemo nadoknaditi, a bod je već ko kuća. Sud o Safetovom ostanku fer je donijeti na kraju kvalifikacija jer je to najmanje što je zaslužio nakon historijskog plasmana na SP. Ako se plasira aBd ostaje još najmanje 4 godine (jer će zaslužiti još više kredita), u suprotnom Savez će odlučiti da li će ostati ili ne.

SDA demokratija SDA hajmo svi u glas niko neće pobjediti naaaas
U jedinstvu je snaga!
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 10 nov 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 10 nov 2014, 19:47

Stvarno se nadam da si troll ili dijete ili oboje jer mi te inače pomalo žao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 10 nov 2014, 19:48

Amarkony je napisao/la:Ako izgubimo od Izrahella imamo lagan raspored poslije i sve možemo nadoknaditi, a bod je već ko kuća. Sud o Safetovom ostanku fer je donijeti na kraju kvalifikacija jer je to najmanje što je zaslužio nakon historijskog plasmana na SP.

:crazy: Ne mogu da vjerujem, sta izrece i ostade ziv?
lagan raspored! :urnebes: :urnebes:
Najmanje sto je zasluzio??? :rol: :rol: :rol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 nov 2014, 19:50

AsmirBegovic je napisao/la:
Rusilac je napisao/la: Sad plakati je kasno.Slijedi dugo i bolno bavljenje poslijedicama stete koju nam je nanio ovaj kriminalac i silna banda koja ga je podrzavala.
To nije satisfakcija,ni njegov odlazak nije satisfakcija sad kad je ucinjena nepopravljiva steta.
Slazem se, krimos je definitivno gotov i on ubrzo leti sa funkcije. Ali, najveci problem koji nam ostaje je ogromna banda onih koji su ga podrzavali svo ovo vrijeme. Od nepismenih novinara, novinara placenika, preko kriminalnih clanova fudbalskog saveza do kolega koji su zarad nekog odrzavanja dobrog odnosa sa strucnjakom sutili i gledali kako kriminalac unistava repku. Cak je i Osim sutio iako je sto puta trebao lupiti sakom o sto i otvoreno progovoriti o svemu onome sto on kao strucnjak vidi da nije u redu i sto reprezentaciju neminovno vodi ka propasti.
Sutnja je znak odobravanja i svi koji su u zadnjih godinu dana sutili za mene su isti kao on jer su ga sutnjom podrzavali. 99 posto sportskih radnika u BiH su najobicniji licemjeri i :guz:
Da,definitivno su mu mnogi od njih plus novinari direktno ili indirektno asistirali u unistavanju reprezentacije,to sam vec napisao.
Treba da ih bude sramota zbog toga.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 19:50

Neandertalac je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:@Sabinho...nije bilo 2...ko god je postavljao anketu,porusio je kladionicare... :mrgreen:

@Djevusko...to nema veze sa nadanjima i ocekivanjima forumasa,kojih je manjina,kako ti kazes... :kafa:
Pitanje nije bilo ; zelite li poraz reprezentacije . Ali evo ako ti ja lakse , ja se nadam i prizeljkujem da cemo izgubiti , i da vise konacno ova spodoba , ova neznalica , ovaj laik trenerski odstupi sa klupe nacionalnog tima ...
Hvala sto potvrdjujes...
Ma znam ja to...sve za dobrobit repke..da bude kao sto je bilo i prije... :bih:
Zadnja izmjena: Juventinisimo, dana/u 10 nov 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 10 nov 2014, 19:50

Trolanje je kad neko spomene srneca ledja a nije trolanje kad "strucnjak" spusti telefonsku slusalicu pred 4 miliona ljudi nakon samo jednog konkretnog pitanja. U najtezoj utakmici nakon blamaze protiv super sile Kipra igramo bez spica,e moj pape ti si francuz haj ti popij colu i fino put Galate, Barcelone,Irana i obraduj ovu jadnu zemlju koju su jedino radovali uspjesi repke a ti si i to uspio da pokvaris,odlazi
Rođeni brato

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.