Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne treba nam Karim, njegovo prolazi lagano
E: Jack Wilshere URINATES on live TV during England training. [Daily Star]
E: Jack Wilshere URINATES on live TV during England training. [Daily Star]
treba nam jedan brzanac u napadu a ne nikakvi novi pivoti,u suprotnom Giroud ide na klupicu
A to bi Liverpool doveo boljeg napadaca za te pare? Sve i da ode za 60 miliona, Liverpool je na gubitku. Na trzistu nema boljeg a pare se potrose, bar to znate.AggerYNWA je napisao/la:i u LP bi bili u top4 konkurenta sasvim sigurno,al realno tesko cete ga dovesti,mada se ja ne bih bunio za ovih 50 mil.Profesor je napisao/la:to bi bio klasican face cum na EPL konkurenciju

Suarez i Begovic, niko vise nije potreban. Arsenal bi bio medju najvecim favoritima za titulu a ni LP u tom slucaju nije daleko. Naravno, i bez njih nije nemoguce ali tesko.
Ja stvarno ne znam zasto ljudi prizivaju Begovica, dok je vamo Sczesny u formi zivota. Jedini razlog koji mi pada na pamet je konkurencija, mada ima pozicija koje imaju veci prioritet popunjavanja sem golmana, prvenstveno napadac, pa desni bek, pa tek onda golman.
poljak odlicno brani ove sezone (bar zasad), vidjet cemo dalje kakva ce biti situacija sa scesnim
Ne znam sto je izgubio mjesto u reprezentaciji ali ga je ocigledno izgubio. Mislim, mjesto prvog golmana, vidim da je Boruc prvi golman. U zadnjih 5 je samo jednu poceo i to protiv Danske ali je na poluvremenu zamjenjen.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I to je bitno za Arsenal? Ja znam kako on u Arsenalu brani, sto se mene tice nikad ne mora ni braniti za Poljsku.
Celik!3,2,2.
pa izgubio posle onog crvenog i one reakcije pri izlasku vaniSamoZeljo je napisao/la:Ne znam sto je izgubio mjesto u reprezentaciji ali ga je ocigledno izgubio. Mislim, mjesto prvog golmana, vidim da je Boruc prvi golman. U zadnjih 5 je samo jednu poceo i to protiv Danske ali je na poluvremenu zamjenjen.
Pa ako grije klupu zbog jednog Boruca, onda i nije u tako fantasticnoj formi, kako neko gore rece. On u Arsenalu i nije imao nesto puno posla ove sezone.
Ja se njega bojim ali za nadati se da je stvarno sazrio, bar koliko toliko.
Taj neki Boruc briljira ove godine, samo treba videti sta je sve branio protiv Swansea, u boljoj je formi nego Voja, mada opet, tesko je to porediti, i Voja nije imao neke kikseve ove sezone. Kapiram da godine idu u prilog Borucu, ima vremena za Voju...SamoZeljo je napisao/la:Pa ako grije klupu zbog jednog Boruca, onda i nije u tako fantasticnoj formi, kako neko gore rece. On u Arsenalu i nije imao nesto puno posla ove sezone.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako nije imao posla? Svaku utakmicu je skinuo bar jednu dobru priliku, kod golova nije mogao nista. Sve u svemu mi smo zadovoljni, za razliku od prosle godine.
Celik!3,2,2.
Ah ti bosanci,uhljebili bi svojeg samo da se može pričat da on igra tu
Zašto da dovodimo drugog napadača francuske,kad imamo prvog

Zašto da dovodimo drugog napadača francuske,kad imamo prvog

Ma ne mora biti Bosanac, necu se ja buniti da bude Njemac.
Moze i Spanac, svakako ima problema u Realu. Kazem Begovic jer je dobar golman a u malom klubu i definitivno ce otici, pitanje je samo vremena. Nisam ga spomenuo zato sto je nas.

Glupost to povezivanje begovica sa nacijom. Mislim jest bosanac al je extra golman, nije kiks golman, vadi nemoguce, postavljanje kod prekida ala korner ala prekršaj je malo reć savršeno, i maksimalno koristi visinu 1v1 situacijama često briljira.
Mana su mu direktni šutevi na gol iz faula tj postavljanje živog zida al to i nije nešto o čemu se treba brinut.
EPL je prepun dobrih golmana i pogotovu ih ima po ovim manjim timovima. Rijetko koji tim ima kiks golmana, tako da i ne čudi ako begović pređe u top klub
Mana su mu direktni šutevi na gol iz faula tj postavljanje živog zida al to i nije nešto o čemu se treba brinut.
EPL je prepun dobrih golmana i pogotovu ih ima po ovim manjim timovima. Rijetko koji tim ima kiks golmana, tako da i ne čudi ako begović pređe u top klub
A u koji to top klub EPL-a može Begović preć..svi imaju osigurane kvalitetne golmane
Po meni Begović nije golman za velike domete,mislim da je max u njegovoj karijeri što ce dostici ekipe tipa Everton,Atletico Madrid,Roma i tako te ekipe...Rosicky je napisao/la:A u koji to top klub EPL-a može Begović preć..svi imaju osigurane kvalitetne golmane
Ja ne bih Woju mijenjao pa cak ni za Ikera,svaka cast i Beganu i ostalim ali Wojo je za mene br1 među stativama Arsenala još bar deceniju..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja se ne slazem. Ja mislim da ce Begovic biti jedan od najboljih golmana na svijetu. Jest malo tradicionalniji golman, nekako bih rekao vuce na Cecha, i ima sve fizicke i psihicke predspozicije da bude medju boljim. Jedini veliki klub koji bi mogao njeg uzeti jeste City jer mi se cini da Haart nije bas pouzdan u zadnje vrijeme, ali opet on je Englez tako da ce vjerovatno braniti bez obzira na sve. Uostalom ne mora Asmir preci u neki Engleski tim, ima jos velikana gdje bi on mogao braniti. Recimo Milan.
Celik!3,2,2.
- billythekid
- Kontakt:
da to si u pravu nija nikada ne bi dao ddg ni za jednog pa ni begovica,i slazem se za ove timove koji bi mu mogli bit najeci domet i to jeste realno,ali opet mislim da bi kad bi ga sreeca malo pogledala bio hladno br1 u Barceloni recimo,dok ostala giganterija evropske elite ima def pouzdane goolmaeOrion87 je napisao/la:Po meni Begović nije golman za velike domete,mislim da je max u njegovoj karijeri što ce dostici ekipe tipa Everton,Atletico Madrid,Roma i tako te ekipe...Rosicky je napisao/la:A u koji to top klub EPL-a može Begović preć..svi imaju osigurane kvalitetne golmane
Ja ne bih Woju mijenjao pa cak ni za Ikera,svaka cast i Beganu i ostalim ali Wojo je za mene br1 među stativama Arsenala još bar deceniju..
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!
billythekid je napisao/la:da to si u pravu nija nikada ne bi dao ddg ni za jednog pa ni begovica,i slazem se za ove timove koji bi mu mogli bit najeci domet i to jeste realno,ali opet mislim da bi kad bi ga sreeca malo pogledala bio hladno br1 u Barceloni recimo,dok ostala giganterija evropske elite ima def pouzdane goolmaeOrion87 je napisao/la:Po meni Begović nije golman za velike domete,mislim da je max u njegovoj karijeri što ce dostici ekipe tipa Everton,Atletico Madrid,Roma i tako te ekipe...Rosicky je napisao/la:A u koji to top klub EPL-a može Begović preć..svi imaju osigurane kvalitetne golmane
ddg je flop
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim Gunnerima Islamske vjeroispovijesti....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.