English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

harden
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la harden » 13 jan 2024, 23:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
13 jan 2024, 22:39
Sad si zavrsio na blok listi kod gere, cuj Nunez nije klasni igrac :mrgreen:
Curry je moj jaran uvijek bio :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 13 jan 2024, 23:30

Navijači Uniteda po ko zna koji put prisiljeni navijati za City u jednoj sezoni :lol:

pa dr.kaju kitice na razne Bobove i Dokue :zviz:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 jan 2024, 23:31

Poligon10 je napisao/la:
13 jan 2024, 23:20
Kakav gol malog Bobba. :tokralju: Umjetnost je iskontrolisati onako loptu i završiti kao u futsalu. Hladno lik zarola peticu pod onim pritiskom gdje vjerovatno drukčije ne bi ušao šut. Bravo mali. :bow:
Lik je dao gol hladnokrvno kao da je odigrao 50 tekmi do sad u ligi u najmanju ruku a ne jednu tek, strasan momak i protiv Zvezde je dao dobar gol
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

emir_

Post Postao/la emir_ » 13 jan 2024, 23:36

JayCatwright je napisao/la:
13 jan 2024, 23:30
Navijači Uniteda po ko zna koji put prisiljeni navijati za City u jednoj sezoni :lol:

pa dr.kaju kitice na razne Bobove i Dokue :zviz:
slika
4-IN-A-ROW

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 13 jan 2024, 23:59

AlanSmith14 je napisao/la:
13 jan 2024, 17:25
Ako postoji neko gori i jadniji od Uniteda onda je to Chelsea definitivno. Najneuspješniji sportski projekat ikad. Milijarda eura za godinu dana i ne možeš meda.
Koliko vidim ispred vas smo na tabeli?
Niste ni vi puno manje davali posljednjih godina pa ste qrinu rutavu osvojili. Mi imamo barem jednu Ligu prvaka i 2 EPL-a posljednjih 10 godina. A taj projekat ne može preko noći, možemo tek suditi za 3-4 sezone koliko je promašeno !?

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 14 jan 2024, 01:00

Gdje je i šta radi Darwin Nunez
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2024, 07:11

Pensioner26 je napisao/la:
13 jan 2024, 23:59
AlanSmith14 je napisao/la:
13 jan 2024, 17:25
Ako postoji neko gori i jadniji od Uniteda onda je to Chelsea definitivno. Najneuspješniji sportski projekat ikad. Milijarda eura za godinu dana i ne možeš meda.
Koliko vidim ispred vas smo na tabeli?
Niste ni vi puno manje davali posljednjih godina pa ste qrinu rutavu osvojili. Mi imamo barem jednu Ligu prvaka i 2 EPL-a posljednjih 10 godina. A taj projekat ne može preko noći, možemo tek suditi za 3-4 sezone koliko je promašeno !?
Lik poredi najmladju ekipu lige sa Unitedom :rol:
Jedna ekipa ima gomilu mladih igraca koji tek stvaraju neku hemiju na incentive based ugovorima.
Druga ima gomilu panjeva na ogromnim ugovorima :rol: .
Ulozili isto ko i mi ako ne i vise u zadnjih 5 godina a treba im remont...
U istom periodu je osvojena jedna crnacka rinaka.
Meni je United jadniji od nas :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 14 jan 2024, 07:38

Ma pustite momka nek se tjesi. Celsi makar ima projekat, to da li ce failat ili uspjeti vidjet cemo. Sta united izvodi ove godine sve otkako nema fergusona ne znaju ni sami oni.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 14 jan 2024, 09:02

harden je napisao/la:
13 jan 2024, 21:23
SoloControTutti je napisao/la:
13 jan 2024, 21:19
Zaniolo je napisao/la:
13 jan 2024, 21:03
ipak se sve lomi izmedzu crvenih i gradzana
Prejak je City da bi se Liverpool borio do kraja s njima, mocna ekipa, najjaci roster na svijetu daleko i hrpetina opcija u sastavu. Dobar je Liverpool ali City je najjaci tim na svijetu, to se vidjelo veceras, frustrirajuce za gledati ali to su cinjenice.
Kako, pa City nema uopce klase kakve su Alisson, Trent, Salah, Van Dijk, Konate... jedini tog nivoa u Cityu su KDB i Haaland, a obojica ce faliti po pola sezone kako je krenulo.
Ma pusti te zajebancije, opet kazem dobar je Liverpool, sve sto si naveo jesu igraci vrhunske klase, ali i City ima jednako dobre pojedince samo ih ima vise, dosta vise opcija koje su dokazane, pokazali su to u prosloj sezoni. Glupo je uopste raspravljati o tome. Jedino sto moze ove sezone pomoci konkurenciji je da se malo izduvaju nakon onog uspjeha, ove sezone su malo ispod nivoa ali i to je dovoljno da budu samo 2 boda iza Liverpoola, doduse Liverpool je mogao vec da bude na 50 barem da si nisu pucali u noge. Kako god City je sinoc dobio vjetar u leda, vratio se najbolji igrac lige i znaju da su tu i dalje favoriti jer mogu da iznesu 10 tekmi narednih bez remija kamoli poraza, za Liverpool ne znam da li moze to da odradi.

Kako to nema sirine i dubine u ekipi Citya ? Hajde uporedite pound for pound igrace Citya i ostalih pa cemo pricati, pustite bantere i price sa skolskog odmora, izjaviti da je to mit i da su Arsenal i Liverpool jaci u tom semgentu je takva gluparija. Liverpool i ima nesto s cim moze da se uporedi sa Cityem realno, Arsenal nema napadaca nego onog sto ga Pep otpilio (Jesus), jedan od rijetkih igraca u Arsenalu osim Odegarda koji moze igrati pas igru i u dubinu je igrac kojeg je Pep otipilio takoder (Zincenko) koji je rupa u odbrani, o cemu se prica ovdje ? Pa taj Arsenal upravo zbog svog rostera i nemoci da uvede nekog u igru nije uspio da promijeni rezultate koji bi ih drzao na 1 mjestu.

emir_

Post Postao/la emir_ » 14 jan 2024, 10:11

14 jan 2024, 09:02
harden je napisao/la:
13 jan 2024, 21:23
13 jan 2024, 21:19

Prejak je City da bi se Liverpool borio do kraja s njima, mocna ekipa, najjaci roster na svijetu daleko i hrpetina opcija u sastavu. Dobar je Liverpool ali City je najjaci tim na svijetu, to se vidjelo veceras, frustrirajuce za gledati ali to su cinjenice.
Kako, pa City nema uopce klase kakve su Alisson, Trent, Salah, Van Dijk, Konate... jedini tog nivoa u Cityu su KDB i Haaland, a obojica ce faliti po pola sezone kako je krenulo.
Ma pusti te zajebancije, opet kazem dobar je Liverpool, sve sto si naveo jesu igraci vrhunske klase, ali i City ima jednako dobre pojedince samo ih ima vise, dosta vise opcija koje su dokazane, pokazali su to u prosloj sezoni. Glupo je uopste raspravljati o tome. Jedino sto moze ove sezone pomoci konkurenciji je da se malo izduvaju nakon onog uspjeha, ove sezone su malo ispod nivoa ali i to je dovoljno da budu samo 2 boda iza Liverpoola, doduse Liverpool je mogao vec da bude na 50 barem da si nisu pucali u noge. Kako god City je sinoc dobio vjetar u leda, vratio se najbolji igrac lige i znaju da su tu i dalje favoriti jer mogu da iznesu 10 tekmi narednih bez remija kamoli poraza, za Liverpool ne znam da li moze to da odradi.

Kako to nema sirine i dubine u ekipi Citya ? Hajde uporedite pound for pound igrace Citya i ostalih pa cemo pricati, pustite bantere i price sa skolskog odmora, izjaviti da je to mit i da su Arsenal i Liverpool jaci u tom semgentu je takva gluparija. Liverpool i ima nesto s cim moze da se uporedi sa Cityem realno, Arsenal nema napadaca nego onog sto ga Pep otpilio (Jesus), jedan od rijetkih igraca u Arsenalu osim Odegarda koji moze igrati pas igru i u dubinu je igrac kojeg je Pep otipilio takoder (Zincenko) koji je rupa u odbrani, o cemu se prica ovdje ? Pa taj Arsenal upravo zbog svog rostera i nemoci da uvede nekog u igru nije uspio da promijeni rezultate koji bi ih drzao na 1 mjestu.
Uporedi ti štopere, bekove, krila i vezni red Arsenala i City-a.

City je imao loš niz i pisalo se ovdje kako se nije dostojno zamijenio Gundogan. Kao ni Mahrez. To je istina.

Sad kad je uletio Bobb priča se o širini. Idi u qrac.
4-IN-A-ROW

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2024, 10:19

City je nivo Burnleya otprilike igracki samo Pep izvlaci max :thumbup: .
Ovako kad im gledam ekipu sve smece ono bas...

emir_

Post Postao/la emir_ » 14 jan 2024, 10:22

4-IN-A-ROW

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 jan 2024, 12:06

Sta je to sad nemoguca lopta ili vizija ? Lol

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 jan 2024, 12:26

Rosicky je napisao/la:
14 jan 2024, 12:06
Sta je to sad nemoguca lopta ili vizija ? Lol
Da je TAA poslao bila bi, al Kevin je pa je to samo another day in office :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 14 jan 2024, 12:46

Prije bih rekao da je obrnuto. Stvara se narativ da je KdB najbolji igrac lige nakon jucerasnje utakmice sto je nonsens. Trent posalje svaku utakmicu takvih par lopti, Salah citavu sezonu igra maestralno i donosi bodove, ali jbg oni igraju za Liverpool, a KdB igra za naftaskog giganta

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 14 jan 2024, 13:00

14 jan 2024, 12:46
Prije bih rekao da je obrnuto. Stvara se narativ da je KdB najbolji igrac lige nakon jucerasnje utakmice sto je nonsens. Trent posalje svaku utakmicu takvih par lopti, Salah citavu sezonu igra maestralno i donosi bodove, ali jbg oni igraju za Liverpool, a KdB igra za naftaskog giganta
sta znaju beskicmenjaci bez karaktera koji navijaju za trenere i menadzere a ne ekipe :kafa:

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 14 jan 2024, 13:18

Tebi Emire ne vrijedi pisati jer realno si decko ogranicen mentalno i to pokazujes redovno, nemas mogucnosti da komuniciras kao normalan izgraden covjek nego ti kompleksi vriste, opusti se, nemas potrebe da me citiras jer ne razumijes sta pisem uopste. Mene bi bilo npr. sramota napisati da City nema sirinu i da ubacuje "nekog" Bobija ili kako vec, ako igra za City i gra za Pepa onda nije neko koga je pokupio iz obliznjeg Puba nego zna lopte, btw. uhvatili se za mladog igraca kao da ne postoje jos 20 i kusur igraca u rosteru, iako vam je taj sinoc donio 3 boda. Ti ne idi u qrac, ti treba da ides nazad drugi oblik rupice, mentalno si ogranicen, moras da se presaberes vjeruj mi.Cuj on bi poredio igrace Arsenala sa Cityem, kakva LOLcina.

Sto se tice KDB, da se razumijemo simpatisem Liv i mnogo volim Trenta i Salaha, WC igraci, ali ovaj ovamo je drukcija zvijerka, game changer i nigdje veze s sinocnjom tekmom, oakvih tekmi ima hrpetinu iza sebe.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 14 jan 2024, 13:24

Gamechanger de ba. KdB je vrhunski igrac bez kojeg je City uvijek mogao. Fakt. Osvojili su 18/19 ligu kad je on bio povrijedjen skoro citavu sezonu i imali 98 bodova, dobili 17-18 utakmica u nizu, u oba finala LP chokao, u zadnjem se nije osjetio njegov izostanak. Svaku vecu utakmicu sa reprezentacijom chokeao, do rezultata ih vodio Hazard, ovaj nestao na svakom velikom takmičenju. Fantastican igrac, ali Salah je veci igrac i bolji igrac za vece utakmice. Jednostavno KdB je tip covjeka koji ima prolj.ev prije razgovora za posao, Salah nije.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 14 jan 2024, 13:37

VivaLaStella je napisao/la:
14 jan 2024, 01:00
Gdje je i šta radi Darwin Nunez
Urugvajski Vincent Jansen.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 14 jan 2024, 13:42

14 jan 2024, 13:24
Gamechanger de ba. KdB je vrhunski igrac bez kojeg je City uvijek mogao. Fakt. Osvojili su 18/19 ligu kad je on bio povrijedjen skoro citavu sezonu i imali 98 bodova, dobili 17-18 utakmica u nizu, u oba finala LP chokao, u zadnjem se nije osjetio njegov izostanak. Svaku vecu utakmicu sa reprezentacijom chokeao, do rezultata ih vodio Hazard, ovaj nestao na svakom velikom takmičenju. Fantastican igrac, ali Salah je veci igrac i bolji igrac za vece utakmice. Jednostavno KdB je tip covjeka koji ima prolj.ev prije razgovora za posao, Salah nije.
KDB je u dvomeču protiv Reala imao 2 asistencije i gol na Bernabeu lli gdje se već igralo.

KDB je najbolje utakmice u ligi prošle sezone odigrao protiv direktnog rivala Arsenala.

KDB je u finalu FA kupa upisao dvije asistencije.

:rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jasmin10 i 8 gostiju.