Safet Sušić - Pape

Hendo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hendo » 10 nov 2014, 19:53

Kada smo se mi radovali uspjehu repke prije Papeta moderatorcicu?
Kocka je bačena

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 nov 2014, 19:54

Moderator koji degradira imidž najboljeg bh. sportskog portala svojom kulturom izražavanja.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 nov 2014, 19:56

Pitanje nije bilo ; zelite li poraz reprezentacije . Ali evo ako ti ja lakse , ja se nadam i prizeljkujem da cemo izgubiti , i da vise konacno ova spodoba , ova neznalica , ovaj laik trenerski odstupi sa klupe nacionalnog tima ...[/quote][/quote]
Hvala sto potvrdjujes...
Ma znam ja to...sve za dobrobit repke..da bude kao sto je bilo i prije... :bih:[/quote]

Kao sto rece ti u potpisu svom , ja sam pokusavao da razumijem , trudio se , sabirao sve pluseve i minuse i dosao do ovog zakljucka . Tuzno to zvuci , ja sam itekako svjestan te cinjenice , ali nekad moras zrtvovati kraljicu da bi dobio partiju . U ovom slucaju kraljica je reprezentacija , da ne pomislis Pape kojim slucajem , on je vise konj ili skakac , iz greske u gresku , iz loseg poteza u gori ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 10 nov 2014, 19:57

Moj nendo postojala je repka i prije ovog amatera,padale su i danska i spanija,a sad nam problem Kipar,nego haj ti u hotel Europa amidja casti srnecim i colom,jer cure vole kad im platis colu
Rođeni brato

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 nov 2014, 19:58

Neandertalac je napisao/la:Pitanje nije bilo ; zelite li poraz reprezentacije . Ali evo ako ti ja lakse , ja se nadam i prizeljkujem da cemo izgubiti , i da vise konacno ova spodoba , ova neznalica , ovaj laik trenerski odstupi sa klupe nacionalnog tima ...
[/quote]
Hvala sto potvrdjujes...
Ma znam ja to...sve za dobrobit repke..da bude kao sto je bilo i prije... :bih:[/quote]

Kao sto rece ti u potpisu svom , ja sam pokusavao da razumijem , trudio se , sabirao sve pluseve i minuse i dosao do ovog zakljucka . Tuzno to zvuci , ja sam itekako svjestan te cinjenice , ali nekad moras zrtvovati kraljicu da bi dobio partiju . U ovom slucaju kraljica je reprezentacija , da ne pomislis Pape kojim slucajem , on je vise konj ili skakac , iz greske u gresku , iz loseg poteza u gori ...[/quote]

To je to :thumbup:

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 nov 2014, 20:02

Biće interesantno vidjeti ko će postati novi napadač reprezentacije. :D Pape je odavno zaslužio otkaz, nadam se da će poslije ove utakme napokon otići!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 nov 2014, 20:03

Prle89 je napisao/la:Biće interesantno vidjeti ko će postati novi napadač reprezentacije. :D Pape je odavno zaslužio otkaz, nadam se da će poslije ove utakme napokon otići!
Kvržić, momak je brz i okretan :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 10 nov 2014, 20:03

Zamolio bih da se ne krse prava zivotinja i vrijedja,konj je plemenita zivotinja
Rođeni brato

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 nov 2014, 20:03

Prle89 je napisao/la:Biće interesantno vidjeti ko će postati novi napadač reprezentacije. :D Pape je odavno zaslužio otkaz, nadam se da će poslije ove utakme napokon otići!
Hadzic.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 10 nov 2014, 20:04

Samo da ti **** sve seljačino iz Zavidovića, čuj Galata da te uzme hahahaha oplakah. Pa ti ne bi bio u stanju voditi Pofalićki, a da ne pričamo o Vrbanjuši

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 nov 2014, 20:04

Evo kaže Sušić na TVSa: Mi moramo da ostvarimo dobar rezultat, a dobar rezultat je da ne izgubimo.
DD

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 nov 2014, 20:06

Tele napolje!!

Ozbiljan selektor nikad nebi dopustio da ostanemo bez napadaca na spisku, pa makar zvao Stevu Nikolica iz premijer lige.

:puke: :puke:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 nov 2014, 20:09

Al lik ce doci i sam sebe pozvati i zaigrati u napadu koliko je lud :urnebes:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 nov 2014, 20:09

Burundi je napisao/la:Evo kaže Sušić na TVSa: Mi moramo da ostvarimo dobar rezultat, a dobar rezultat je da ne izgubimo.
Ekipa iz prvog sesira kojoj je bod u Izraelu kuca :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2014, 20:09

Par stvari sam primjetio sada katastrofalno recenih i uradjenih od Susica:

1. Povreda Dzeke ide u medije sa izjavom da mi bez njega dole ne mozemo traziti pobjedu, direkno udara na moral ostalim igracima u smislu, sa Dzekom smo dobri, bez njega vi dole nemate sta traziti ..

2. Vadi se na povredu u slucaju eventualnog neuspjeha u Izraelu, sto je ocit dokaz nemoci. Par povreda u ekipi ne mora znaciti da ti ne mozes dobro odigrati, kada je ekipa uigrana i kompatibilna povrede se nadomjeste i pozovu novi igraci.
Milion puta nam se to desavalo u kosarci da nemamo nekog igraca pa opet odigramo odlicno iako je jedan od glavnih igraca ili sada u rukometu kada nije bilo Karacica koji nam je naprijed glavni igrac i razigravac opet su odigrali odlicno protiv Danske.

Zasto u rukometnim i kosarkaskim selekcijama nema ovih skandala, izjava i ostalih gluposti? Jednostavno jer se radi korektno i pozivaju oni koji trebaju da se pozovu

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 10 nov 2014, 20:09

The_Target je napisao/la:Zamolio bih da se ne krse prava zivotinja i vrijedja,konj je plemenita zivotinja
Pogodilo te!?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 nov 2014, 20:10

Je*em ti SUšiću svu familiju koju imaš. Glupane jedan. Kako nas samo sramotiš. Kako je ovo žalosno :/

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 nov 2014, 20:17

Juventinisimo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..
Vels - BiH / BiH - Belgija
Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b-54-15%
4b-75-21%
3b-43-12%
1b-111-31%
0b-80-22%
Ukupno glasova : 363
Izrael - BiH

Pobjeda-75-46%
Neriješeno-39-24%
Poraz-49-30%
Ukupno glasova : 163
Ovo ne laze... :kafa:
?? Pitanje je koji rezultat očekivamo, a ne koji želimo. Ne razumijem kako vam nije jasno da du to dvije različite stvari.

Ja hoću da ih pobjedimo 10-0 i da Begović zabije gol iz svog 16erca.. Ali očekivam da će se tekma završiti ili 0 0, ili 1-0.....

I mislim da bi trebali početi sa Hajrovićem u napadu, kad već neće zvati nekog igrača iz PLBiH/Serie A (lad mu je već sve to isti qrac).
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2014, 20:18

Consigliere je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Evo kaže Sušić na TVSa: Mi moramo da ostvarimo dobar rezultat, a dobar rezultat je da ne izgubimo.
Ekipa iz prvog sesira kojoj je bod u Izraelu kuca :tokralju:
Malo smo previse poletili zar ne?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 4 gosta.