Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kada smo se mi radovali uspjehu repke prije Papeta moderatorcicu?
Kocka je bačena
Moderator koji degradira imidž najboljeg bh. sportskog portala svojom kulturom izražavanja.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pitanje nije bilo ; zelite li poraz reprezentacije . Ali evo ako ti ja lakse , ja se nadam i prizeljkujem da cemo izgubiti , i da vise konacno ova spodoba , ova neznalica , ovaj laik trenerski odstupi sa klupe nacionalnog tima ...[/quote][/quote]
Hvala sto potvrdjujes...
Ma znam ja to...sve za dobrobit repke..da bude kao sto je bilo i prije...
[/quote]
Kao sto rece ti u potpisu svom , ja sam pokusavao da razumijem , trudio se , sabirao sve pluseve i minuse i dosao do ovog zakljucka . Tuzno to zvuci , ja sam itekako svjestan te cinjenice , ali nekad moras zrtvovati kraljicu da bi dobio partiju . U ovom slucaju kraljica je reprezentacija , da ne pomislis Pape kojim slucajem , on je vise konj ili skakac , iz greske u gresku , iz loseg poteza u gori ...
Hvala sto potvrdjujes...

Kao sto rece ti u potpisu svom , ja sam pokusavao da razumijem , trudio se , sabirao sve pluseve i minuse i dosao do ovog zakljucka . Tuzno to zvuci , ja sam itekako svjestan te cinjenice , ali nekad moras zrtvovati kraljicu da bi dobio partiju . U ovom slucaju kraljica je reprezentacija , da ne pomislis Pape kojim slucajem , on je vise konj ili skakac , iz greske u gresku , iz loseg poteza u gori ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- The_Target
- Kontakt:
Moj nendo postojala je repka i prije ovog amatera,padale su i danska i spanija,a sad nam problem Kipar,nego haj ti u hotel Europa amidja casti srnecim i colom,jer cure vole kad im platis colu
Rođeni brato
[/quote]Neandertalac je napisao/la:Pitanje nije bilo ; zelite li poraz reprezentacije . Ali evo ako ti ja lakse , ja se nadam i prizeljkujem da cemo izgubiti , i da vise konacno ova spodoba , ova neznalica , ovaj laik trenerski odstupi sa klupe nacionalnog tima ...
Hvala sto potvrdjujes...

Kao sto rece ti u potpisu svom , ja sam pokusavao da razumijem , trudio se , sabirao sve pluseve i minuse i dosao do ovog zakljucka . Tuzno to zvuci , ja sam itekako svjestan te cinjenice , ali nekad moras zrtvovati kraljicu da bi dobio partiju . U ovom slucaju kraljica je reprezentacija , da ne pomislis Pape kojim slucajem , on je vise konj ili skakac , iz greske u gresku , iz loseg poteza u gori ...[/quote]
To je to

Biće interesantno vidjeti ko će postati novi napadač reprezentacije.
Pape je odavno zaslužio otkaz, nadam se da će poslije ove utakme napokon otići!

Kvržić, momak je brz i okretanPrle89 je napisao/la:Biće interesantno vidjeti ko će postati novi napadač reprezentacije.Pape je odavno zaslužio otkaz, nadam se da će poslije ove utakme napokon otići!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- The_Target
- Kontakt:
Zamolio bih da se ne krse prava zivotinja i vrijedja,konj je plemenita zivotinja
Rođeni brato
Hadzic.Prle89 je napisao/la:Biće interesantno vidjeti ko će postati novi napadač reprezentacije.Pape je odavno zaslužio otkaz, nadam se da će poslije ove utakme napokon otići!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo da ti **** sve seljačino iz Zavidovića, čuj Galata da te uzme hahahaha oplakah. Pa ti ne bi bio u stanju voditi Pofalićki, a da ne pričamo o Vrbanjuši
Evo kaže Sušić na TVSa: Mi moramo da ostvarimo dobar rezultat, a dobar rezultat je da ne izgubimo.
DD
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Tele napolje!!
Ozbiljan selektor nikad nebi dopustio da ostanemo bez napadaca na spisku, pa makar zvao Stevu Nikolica iz premijer lige.

Ozbiljan selektor nikad nebi dopustio da ostanemo bez napadaca na spisku, pa makar zvao Stevu Nikolica iz premijer lige.

Al lik ce doci i sam sebe pozvati i zaigrati u napadu koliko je lud 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Ekipa iz prvog sesira kojoj je bod u Izraelu kucaBurundi je napisao/la:Evo kaže Sušić na TVSa: Mi moramo da ostvarimo dobar rezultat, a dobar rezultat je da ne izgubimo.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Par stvari sam primjetio sada katastrofalno recenih i uradjenih od Susica:
1. Povreda Dzeke ide u medije sa izjavom da mi bez njega dole ne mozemo traziti pobjedu, direkno udara na moral ostalim igracima u smislu, sa Dzekom smo dobri, bez njega vi dole nemate sta traziti ..
2. Vadi se na povredu u slucaju eventualnog neuspjeha u Izraelu, sto je ocit dokaz nemoci. Par povreda u ekipi ne mora znaciti da ti ne mozes dobro odigrati, kada je ekipa uigrana i kompatibilna povrede se nadomjeste i pozovu novi igraci.
Milion puta nam se to desavalo u kosarci da nemamo nekog igraca pa opet odigramo odlicno iako je jedan od glavnih igraca ili sada u rukometu kada nije bilo Karacica koji nam je naprijed glavni igrac i razigravac opet su odigrali odlicno protiv Danske.
Zasto u rukometnim i kosarkaskim selekcijama nema ovih skandala, izjava i ostalih gluposti? Jednostavno jer se radi korektno i pozivaju oni koji trebaju da se pozovu
1. Povreda Dzeke ide u medije sa izjavom da mi bez njega dole ne mozemo traziti pobjedu, direkno udara na moral ostalim igracima u smislu, sa Dzekom smo dobri, bez njega vi dole nemate sta traziti ..
2. Vadi se na povredu u slucaju eventualnog neuspjeha u Izraelu, sto je ocit dokaz nemoci. Par povreda u ekipi ne mora znaciti da ti ne mozes dobro odigrati, kada je ekipa uigrana i kompatibilna povrede se nadomjeste i pozovu novi igraci.
Milion puta nam se to desavalo u kosarci da nemamo nekog igraca pa opet odigramo odlicno iako je jedan od glavnih igraca ili sada u rukometu kada nije bilo Karacica koji nam je naprijed glavni igrac i razigravac opet su odigrali odlicno protiv Danske.
Zasto u rukometnim i kosarkaskim selekcijama nema ovih skandala, izjava i ostalih gluposti? Jednostavno jer se radi korektno i pozivaju oni koji trebaju da se pozovu
Pogodilo te!?The_Target je napisao/la:Zamolio bih da se ne krse prava zivotinja i vrijedja,konj je plemenita zivotinja
-
- Kontakt:
Je*em ti SUšiću svu familiju koju imaš. Glupane jedan. Kako nas samo sramotiš. Kako je ovo žalosno :/
?? Pitanje je koji rezultat očekivamo, a ne koji želimo. Ne razumijem kako vam nije jasno da du to dvije različite stvari.Juventinisimo je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..Vels - BiH / BiH - Belgija
Šta očekujete od ovog dvomeča:
6b-54-15%
4b-75-21%
3b-43-12%
1b-111-31%
0b-80-22%
Ukupno glasova : 363Ovo ne laze...Izrael - BiH
Pobjeda-75-46%
Neriješeno-39-24%
Poraz-49-30%
Ukupno glasova : 163
Ja hoću da ih pobjedimo 10-0 i da Begović zabije gol iz svog 16erca.. Ali očekivam da će se tekma završiti ili 0 0, ili 1-0.....
I mislim da bi trebali početi sa Hajrovićem u napadu, kad već neće zvati nekog igrača iz PLBiH/Serie A (lad mu je već sve to isti qrac).
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Malo smo previse poletili zar ne?Consigliere je napisao/la:Ekipa iz prvog sesira kojoj je bod u Izraelu kucaBurundi je napisao/la:Evo kaže Sušić na TVSa: Mi moramo da ostvarimo dobar rezultat, a dobar rezultat je da ne izgubimo.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 4 gosta.