Ma sve zavisi od Carlosa,kad je on na svom nivou tu Cicipko nema sta traziti.Nadam se da nece biti amplituda,nego da ovo ukazuje na dizanje forme.CAGarfia je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:33Dominacija danas.L-Train je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:27Samo ga je ozbiljno nalupaoCAGarfia je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:22
Slažem se skroz. Doduše Cicipas mu je idealan matchup, ali sutra sa Felixom može biti ozbiljna borba. Protiv Korde je baš pustio ruku i podatak da mu je prosječna rotacija forhenda oko 3619 rpm je znak da je povreda vjerovatno prošlost.
Grikespoor danas protiv nasilnika 2 breaka prednosti u petom prosuo. Treba i to znati.![]()
![]()
![]()
Ne bih podcijenio Tsitsipasa, ali historija mu nikako ne ide u prilog..![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dolazi li napokon sunce iduce sedmice u Pariz? Jbt juni mjesec a kisa i svi dugih rukava.CAGarfia je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:33Dominacija danas.L-Train je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:27Samo ga je ozbiljno nalupaoCAGarfia je napisao/la: ↑02 jun 2024, 00:22
Slažem se skroz. Doduše Cicipas mu je idealan matchup, ali sutra sa Felixom može biti ozbiljna borba. Protiv Korde je baš pustio ruku i podatak da mu je prosječna rotacija forhenda oko 3619 rpm je znak da je povreda vjerovatno prošlost.
Grikespoor danas protiv nasilnika 2 breaka prednosti u petom prosuo. Treba i to znati.![]()
![]()
![]()
Ne bih podcijenio Tsitsipasa, ali historija mu nikako ne ide u prilog..![]()

Izgleda da dolazi bolje vrijeme.
H2H je cudo. Izmedju Hurkacza i Dimitrova tesko da postoji neka osjetna igracka razlika, ali ga ipak Grigor razvaljuje gdje i kad god se sastanu. 6-0 je sada.
Sinner se budi izgleda napokon. Mouteta nosi publika ali je red da se najbolji igrac na planeti uozbilji.
Sinner se budi izgleda napokon. Mouteta nosi publika ali je red da se najbolji igrac na planeti uozbilji.
Ma Hurkacz je malo napredniji server bot. Dimitrov mixa igru i ceka pogreske.Zaniolo je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:44H2H je cudo. Izmedju Hurkacza i Dimitrova tesko da postoji neka osjetna igracka razlika, ali ga ipak Grigor razvaljuje gdje i kad god se sastanu. 6-0 je sada.
Moutet mi djeluje manji od Dzumhura. Nema dovoljno snage u udarcima da parira Sinneru.
Moutet bi ovo glatko u 3 izgubio da nije cigan 

Znas mnogo o tenisu. Malo je takvih koji ne supljiraju vec koji prate sport.Mogli je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:59Ma Hurkacz je malo napredniji server bot. Dimitrov mixa igru i ceka pogreske.Zaniolo je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:44H2H je cudo. Izmedju Hurkacza i Dimitrova tesko da postoji neka osjetna igracka razlika, ali ga ipak Grigor razvaljuje gdje i kad god se sastanu. 6-0 je sada.
Moutet mi djeluje manji od Dzumhura. Nema dovoljno snage u udarcima da parira Sinneru.

Sinner sporo ulazi u meceve. Moglo bi mu to doci glave protiv Carlitosa.
Svi smo ovdje za Carlitosa. Samo je Bodisa uz Aninog decka.Zaniolo je napisao/la: ↑02 jun 2024, 22:11Znas mnogo o tenisu. Malo je takvih koji ne supljiraju vec koji prate sport.Mogli je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:59Ma Hurkacz je malo napredniji server bot. Dimitrov mixa igru i ceka pogreske.Zaniolo je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:44H2H je cudo. Izmedju Hurkacza i Dimitrova tesko da postoji neka osjetna igracka razlika, ali ga ipak Grigor razvaljuje gdje i kad god se sastanu. 6-0 je sada.
Moutet mi djeluje manji od Dzumhura. Nema dovoljno snage u udarcima da parira Sinneru.![]()
Sinner sporo ulazi u meceve. Moglo bi mu to doci glave protiv Carlitosa.

Ja sam na strani Sinnera kad god ne igra sa Carlosom. Momak je za primjer u svakom smislu. Uvijek ću navijati za njega protiv ljigavca Cicipasa, na terenu iritantnog Novaka ili silovatelja Zvereva. Novak je van terena normalan za razliku od ovih debila doduše.
@mogli,slab nam je navijac brat @garfia.
Ma Sinner je previse fin. Nije to normalno i mora nesto biti sto se ne zna. Mozda saznamo da je serijski ubica ili tako nesto u buducnosti.
I Nadal je rolemodel,jos navijac Reala,pa ga svejedno nisam mogao ocima dok je Rodjo bio na touru

- akisarajevo92
- Kontakt:
Prica se da je van terena ozbiljan zenskaros a na zabavama koje se organiziraju na turnirima bude uvijek medju 'najopustenijima'
tako kazu igraci sa Toura i oni sto se vrte po tim teniskim krugovima
momciluk je ovjerio vise teniserki nego sto su skupa Berrettini i Kyrgios

Don't believe the hype.
Znači Jannik i van terena dominira, Anna jedna od najboljih treba na WTA bez dileme

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kirdžo je isto s njom petljao nešto, dobra je mala, tražena roba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uđe li Cerundolo u zonu komfora sa forhendom može zakuhati danas, doduše mala je šansa da će glava izdržati ovakav meč. Prošle godine se raspao na Lengleu protiv Runea u tiebreaku petog seta iako je bio mnogo bolji igrač na terenu cijeli meč.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.