Nova godina, nova (polu)sezona, novi odlasci, nova trolanja, nova nagađanja i ostale nove aktivnosti.
Pošto je sutra izbor za Zlatnu loptu, ja ću malo da se bacim na jedinog legitimnog osvajača

Ali, prije nego to uradim, imam jednu sliku za PEPa

Dok Uli ne kaže fajron, PEPi, ne brini se
A sada malo o Neueru. Znači, naš Nojo je u polusezoni primio 4 gola u BL-u, 4 gola u LP-u i 2 gola u kupu. U 25 odigranih utakmica, primio je 10 golova
Hajd da pogledamo u lice onih koji su uspjeli da proture Noji iza nogu
1. Ivica Olić

Ko će kome, nego svoj svome. Za njega znamo kakav je i ko je, tako da dalje nećemo o njemu.
2. Benedikt Höwedes

Njemački reprezentativac i njega dobro poznajemo, nekada je bilo poveznica sa Bayom, ali nikada dovoljnih da se realizuje.
3. Marko Reus

Jedan sam rijetkih koji nikada nisam priželjkivao njegov dolazak. Jednom nas je odbio, drugi prilike neJma. Talenat i igračina jeste, ali, brate, ne mogu više one priče da čerupamo Žutalje slušati
4. Elkin Soto

Na sreću mu je ušla, tako da nećemo puno opisivati, ali mu je ukazana čast da se pojavi na ovoj listi
U LP-u, to je ova ekipa

Ovaj prvi je postigao golčinu, a ovaj drugi je jedini koji je uspio više od jednog gola da postigne na utakmici i zato mu je namjerno najmanja slika
U kupu su bili te sreće

Rogier Krohne iz trećeligaša Preußen Münstera i po staroj Bayernovoj logici, dao nam je gol i moramo ga kupiti
A ovaj drugi je Pierre-Michel Lasogga iz HaEsFea. Šta reći o njemu, a ne opsovati. Momku je 24 godina i ima vremena još da nam da se pokaže u finom svjetlu pa ga možda i kupimo
Znači, to je gospoda kojoj se posrećilo da budućem osvajaču Zlatne lopte kaže "ja sam ti proturio međ' noge" i nek se zna da ima rupa u tvom bedemu.
A kao dokaz da Nojo zaslužuje tu 'kojekakvu' nagradu (osim one za najboljeg golmana što mu je IHHF dodijelio), evo video koji to najbolje dokazuje
https://www.facebook.com/easportsfifa
Pošto ne mogu zakačiti video, otiđite na ovu stranicu i vidjećete šta Neuer na FIFA 15 radi i kombinuje

Sent from my Philips Smart TV.