I to Velibora, nezahvalnik ! Al' steta sto je napadac, sad ce oni bunker opalit, mada je sigurno da nasa mreza miruje

TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bice jos jedan penal za Borac...FIFA/UEFA je napisao/la:da hoce uvalit jedanmak_033 je napisao/la:Jos da hoce ova Drina izdrzati ovih 35 minuta
ma smiješanrusina_jr je napisao/la:Bice jos jedan penal za Borac...FIFA/UEFA je napisao/la:da hoce uvalit jedanmak_033 je napisao/la:Jos da hoce ova Drina izdrzati ovih 35 minuta, ako ste primjetili kakav je bio prvi ?
Borac ga daoAlipasino je napisao/la:Pa uvodi li Osim jos napadaca ili ceka.Uvedi Nikolica dao bi go garant imam neku suhu.Borac ce ga zavalit od 85-95 minute tako nesto.
gdje pratite?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:e moj jamak... obrukao se
radioamer_zeljoo je napisao/la:gdje pratite?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:e moj jamak... obrukao se
jbg moras ih razumjeti... odavno kuci nisu bili, u sumi, pa malo divljajuElegant je napisao/la:U Banja Luci belaj, navijaci pogodili pomocnog sudca u glavu.
Pjevaju Kosovo je srce srbije i gađaju sudijeElegant je napisao/la:U Banja Luci belaj, navijaci pogodili pomocnog sudca u glavu.