Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bolić o Sušićevom spisku:
“Moje mišljenje je da se na spisku osim Edina Džeke trebao naći još jedan klasični centarfor. Ipak je drugačije kada na toj poziciji igra neko ko u svom klubu igra tu istu poziciju, i kada je tu neko silom prilika. Reprezentacija po meni nije mjesto gdje se nešto treba probati po prvi put. Vremena je bilo dovoljno da se iznađe pravo rješenje”, iskren je Bolić.
“Moje mišljenje je da se na spisku osim Edina Džeke trebao naći još jedan klasični centarfor. Ipak je drugačije kada na toj poziciji igra neko ko u svom klubu igra tu istu poziciju, i kada je tu neko silom prilika. Reprezentacija po meni nije mjesto gdje se nešto treba probati po prvi put. Vremena je bilo dovoljno da se iznađe pravo rješenje”, iskren je Bolić.
Pa jesu oni tu negdje po kvalitetu samo po meni je Mahmutovic malo bolji a ovaj ipak igra drugu Tursku ligu i sramota je da nam treci napadac reprezentacija igra drugu Tursku ligu. Djuric nije postigao dovoljno golova da bi zasluzio poziv samo u ovakvoj situaciji bolje ista nego nista i trebao je makar njega pozvati. Najbolji izbor trenutno je Tankovic bez dileme. On ima najveci potencijal i jako je mlad. Prije godinu dana je najveci potencijal bio Seferovic jos veci nego Tankovic. Sta ce biti sa Hodzicem to je totalna lutrija i na to nebi valjalo previse racunati i nadati se.calcio je napisao/la: Ne moze gol u ceskoj nikako biti duplo vrijedniji od gola u PL. Po meni su oni po ucinku tu negdje ali eto ima tu prostora da se manipulise, od Mahmutovica cete napraviti silu a Adilovica nastaviti ismijavati jer ponekad promasi sansu, zamisli...
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 nov 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Bola unosi nemir u reprezentacijuno rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:

- DonCorleone
- Kontakt:
Pljus, pljus, pljus....pljuuuuuuuuuuuuus, pljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus...............no rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:
...........pljus, pljus, pljus

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolic los napadac, a jos losiji covjekbvb je napisao/la:Bola unosi nemir u reprezentacijuno rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:

- pravnik1981
- Kontakt:
cuj sramota je sto igra drugu Tursku ligu..da igra u Zimbabveu ako daje golove treba ga pozvat...nije sramota sto 2 igraca igraju u Hrvatskoj ligi?Ajax je napisao/la:Pa jesu oni tu negdje po kvalitetu samo po meni je Mahmutovic malo bolji a ovaj ipak igra drugu Tursku ligu i sramota je da nam treci napadac reprezentacija igra drugu Tursku ligu. Djuric nije postigao dovoljno golova da bi zasluzio poziv samo u ovakvoj situaciji bolje ista nego nista i trebao je makar njega pozvati. Najbolji izbor trenutno je Tankovic bez dileme. On ima najveci potencijal i jako je mlad. Prije godinu dana je najveci potencijal bio Seferovic jos veci nego Tankovic. Sta ce biti sa Hodzicem to je totalna lutrija i na to nebi valjalo previse racunati i nadati se.calcio je napisao/la: Ne moze gol u ceskoj nikako biti duplo vrijedniji od gola u PL. Po meni su oni po ucinku tu negdje ali eto ima tu prostora da se manipulise, od Mahmutovica cete napraviti silu a Adilovica nastaviti ismijavati jer ponekad promasi sansu, zamisli...
- DonCorleone
- Kontakt:
Sreca nas je napustila, ko je mogao ovako nesto jos ocekivati
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma evo Sabinho radi za petoricu veceras. Sve mu se tastatura pusi.Burundi je napisao/la:Tihi su nesto veceras, Sajini branitelji, valjda su napokon uvidjeli kakvu neznalicu oni toliko brane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma taman da ga Ivica Osim ovako prozove, čini mi se da on ne bi prekšio ono što je rekao.no rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:

Bola bez dlake na jeziku kao i uvijek 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Bola bez dlake na jeziku kao i uvijek

- plavipatriota
- Kontakt:
jarane, ja ne govorim ko je trenutno na spisku safetovom, jer je to u najmanju ruku korumpiran spisak..tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad su ti Fejzic i Dujkovic rezervni golmani sto ne bi mogao biti Adilovic, Djuric i Mahmutovic rezervni napadac,Handzic bilo ko.plavipatriota je napisao/la:Adilović u reprezentaciji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daj ba, malo realnosti nije na odmet!
Kada bi ti se povrijedio Begovic branio bi neko od ova dva nesretnika gore..
I Mahmutović i Đurić su drugi svijet za Adilovića, a da je bolje i njega nego bilo koga=OK OPCIJA..
Ali vidim poredi se sa ovim ozbiljnijim igračima on, realno on nije za repke

Kao sto sam rekao iznad Mahmutovic je po meni bar 20%-tak posto bolji igrac i jos igra u jacoj ligi. Tako da bi po meni on imao prednost pored Adilovica koji nije mnogo losiji od njega samo je ipak ( po meni ) losiji. Jos uvijek mislim da jedna od najboljih 25 reprezentacija svijeta sigurno moze pronaci napadaca koji igra u boljoj ligi od druge Turske. Prva HNL je mnogo jaca od druge Turske lige. Posebno prva tri, cetiri kluba.pravnik1981 je napisao/la: cuj sramota je sto igra drugu Tursku ligu..da igra u Zimbabveu ako daje golove treba ga pozvat...nije sramota sto 2 igraca igraju u Hrvatskoj ligi?
no rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:

- pravnik1981
- Kontakt:
nez tacno ko je u boljoj formi ali selektor bi trebao gledati trenutnu formu igraca....Samo Dinamo i Rijeka su bolji od ovih timova iz 2 Turske lige ovo ostalo u 5 deka..Ajax je napisao/la:Kao sto sam rekao iznad Mahmutovic je po meni bar 20%-tak posto bolji igrac i jos igra u jacoj ligi. Tako da bi po meni on imao prednost pored Adilovica koji nije mnogo losiji od njega samo je ipak ( po meni ) losiji. Jos uvijek mislim da jedna od najboljih 25 reprezentacija svijeta sigurno moze pronaci napadaca koji igra u boljoj ligi od druge Turske. Prva HNL je mnogo jaca od druge Turske lige. Posebno prva tri, cetiri kluba.pravnik1981 je napisao/la: cuj sramota je sto igra drugu Tursku ligu..da igra u Zimbabveu ako daje golove treba ga pozvat...nije sramota sto 2 igraca igraju u Hrvatskoj ligi?
Ti se kao sjećaš BolićaDonCorleone je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Bola bez dlake na jeziku kao i uvijek![]()
.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad je Bola zabio Dancima,njemu flasica iz ruku ispala...to se ne zaboravlja...Virtu4l je napisao/la:Ti se kao sjećaš BolićaDonCorleone je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Bola bez dlake na jeziku kao i uvijek![]()
.
![]()

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Bola dijeli pljuske
, tako je Elvire legendo
. Napokon neko i od legendi da progovori!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
ni virto se vise ne trudi, ceka se sabinho da izadje iz bunkera 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Totalno je svejedno hoce li to biti Adilovic Djuric Zec ili neki peti.Trener zove igrace po onom sto misli da mu treba u njegovoj taktickoj zamisli.
Pa Löw pozove **** Skodrana Mustafija na svijetsko.
Al posto nas vrli strucnjak ocito nema nikakvu zamisao u svojoj glavi onda i ne moze znat koji mu napadac treba.
Pa Löw pozove **** Skodrana Mustafija na svijetsko.
Al posto nas vrli strucnjak ocito nema nikakvu zamisao u svojoj glavi onda i ne moze znat koji mu napadac treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.