nemozemo biti g..... od vasaco93 je napisao/la:jeste vi u hercegovini svi glu... ili sta je?? ako sam rekao da sam navijao za Siroki, pa valjda znas da ne bi stvarno navijao za njih vec ti kazem da sam sa tim konemtarom bio objektivan.. treba znati sportski podnijeti poraz a ne svaki put "sudije krive"Kevin je napisao/la:pa kako su svi navijali za Igokeu? jesi iznad napisao da si ti za Široki navijao?aco93 je napisao/la: pravite faulove, naravno da se svira.. isto kao sto u mrkonjicu niste pravili.. reces da je nenormalno 8 slobodnih bacanja za mladost za citavu utakmicu? i u kojoj trecini je bilo 18 slobodnih za igokeu?? ukupno je bilo 29 slobodnih od kojih je cini mi se oko 12 u drugoj cetvrtini.. i kako je moguce da je onda moglo biti u nekoj 18?? ako mislis na ukupno.. pa kao da je previse 18 slobodnih po cetvrtini.. a ko je to isao na utamicu? bio sam na tekmi i svi su navijali za igokeu.. ni jednu grupicu nisam vidio iz sirokog??
pazi na rjecnik
nermin

bola za..bajem se...zaboli me šta je bilo..izgubili i ćao..igokea je ionako kvalitetnija..a i red je vise..godinama ulazu a i ove su skuplji 3x od nas..
vrijeme je nakon ulozenih milijuna da osvoje to prvenstvo..
necu se ponavljati obrati te paznju na rjecnik
nermin