Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Ovo brate nema veze sa penalom.
Kontakta je bilo, ali mali pacov je počeo padati čim je osjetio Benatijinu ruku na leđima. Nije ga odgurnuo, promašilo nogom i loptu i njega. Ne može ti ovo odlučiti ovakav dvomeč jbt. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
jolicnikola
- Kontakt:
ne samo UEFA nego i EU MAFIA, zapadnjacki cigani, dabogda ih teroristi poklaliHPCompaq je napisao/la:UEFA MAFIA.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva mirnoća, ovo samo može on i niko više.
GOAT!

GOAT!

Bayern-Real i Roma-Liverpool za idealno finale Bayern-Liverpool 
cuj penal lik padao prije kontakta sa benatiom smijesno hljeba mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
E htjeo sam pohvaliti Juve, ali ovi njegovi navijači ovdje na forumu su užas, kako vas nije stid šta se vama sve svira u Seria A, kakva dvoličnost FUJ....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on ovdje ni primio loptu kako treba vec mu je otisla tako da je ne bi ni opucao vec bi zavrsila u rukama Buffona.messilla je napisao/la:Ovo brate nema veze sa penalom.Kontakta je bilo, ali mali pacov je počeo padati čim je osjetio Benatijinu ruku na leđima. Nije ga odgurnuo, promašilo nogom i loptu i njega. Ne može ti ovo odlučiti ovakav dvomeč jbt.
- transandino
- Kontakt:
nek vide italijani kako je barseloni godinama sa ovim medonjama iz reala.. **** vam francesko seke u pupak
AVANTI LIBERTA 1919
Ma ne mozes ovo svirati u 93 minuti ovako vazne utakmice..
Zao mi Gigija..
Zao mi Gigija..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Zapravo od svega što čitaš su najmanje navijači Juventusa. I to dovoljno govori o podijeljenosti oko ove odluke.bombaysaphire je napisao/la:E htjeo sam pohvaliti Juve, ali ovi njegovi navijači ovdje na forumu su užas, kako vas nije stid šta se vama sve svira u Seria A, kakva dvoličnost FUJ....
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Al kakav skok u 90+ minuti pricajte vi sta hocete al covjek je sam igrao veceras,3 igraca ga cuvala jbt.suarez7 je napisao/la:**** ja njeg hiljadu puta jos jednom **** ****Jeftha je napisao/la:Hijo de puta jos jednom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Valjda napokon istruhne.bimbosha je napisao/la:Gol Isca u prvom cist ko suza.Penal cist ko suza.
Dobiti ovako **** zabarske.Neprocjenjivo.
Poslat kockara zabarskog u penziju ovako,Gigi smrade napusi se kurcine.
Ovo je najljepsa fudbalska noc unazad 5-6 godina.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa isti kontakt Ronaldo napravio na igračem Juventusa 3 sekunde prije penala. Da li su ljudi normalni koji govore da je ovo bio čist penal
Al dobro ja sam navijač Arsenala, šta ja znam šta je penal. Nama sude to samo kad nekom slome nogu
Al dobro ja sam navijač Arsenala, šta ja znam šta je penal. Nama sude to samo kad nekom slome nogu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma fudbal je danas postala politicka igra, reality ko Big Brother, Parovi, Zadruga itd.
edit: a vi postenjacine, BOJKOT lige prvaka do kraja sezone
edit: a vi postenjacine, BOJKOT lige prvaka do kraja sezone
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 11 apr 2018, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Cist penal ko suza
Ni Salem Prolić ne bi pokazao na kreč u ovakvoj završnici.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Samo da pitam, je li Ronaldo dobio žuti za skidanje dresa? 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.