VIse mi je dosadilo slusati te gluposti oko tog mahanja. Da si gledo utakmicu vidio bi da je pokazivao odbrambenom igracu da se ne ubacuje u napad i da se vrati u odbranudjokica je napisao/la:Znaci stvarno si glup ako se radujes porazu Zrinjskog. A kako god da zavrsi, oni barem nesto igraju i dali su 2 gola. A trenera Odensea jos nisam vidio da je mahnuo igracima da stanu. Najveca Zeljina bruka je onaj potez kad trener Hapoela pokazuje "nemojte vise"Adnan_Zeljovac je napisao/la:
Vi cete proci gore...sprema se katastrofa 8:1...hahahahhahahha![]()
![]()
![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dobra akcija Zrinjskog sa lijeve strane sa nekoliko izmijenjenih pasova između Zadre i još jednog suigrača, koja je završila time što je Zadro sa oko 6 m provukao loptu pored golmana u lijevi ćošak gola.
I zamalo 5-4! Inače su kontre i polukontre Zrinjskog postale opasnije.
I zamalo 5-4! Inače su kontre i polukontre Zrinjskog postale opasnije.
Zadnja izmjena: edina, dana/u 29 jul 2010, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined
zadrooooooooooooooooooo
necete vjerovati al' ja sam skocio sa stolice kad sam vidio da je zrinjski dao go
ajd momci jos jedan
necete vjerovati al' ja sam skocio sa stolice kad sam vidio da je zrinjski dao go
ajd momci jos jedan
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
5:3
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
to si samo ti vidio, ali evo ovi su u gostima dali 3
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
daj te link gdje se moze pratiti utakmica... ono sve dosad sto je bilo postano neradi
pa dobro, ako ti je lakse tako prihvatiti nek ti bude. A tekmu sam gledaoFk_zeljo_1921 je napisao/la:VIse mi je dosadilo slusati te gluposti oko tog mahanja. Da si gledo utakmicu vidio bi da je pokazivao odbrambenom igracu da se ne ubacuje u napad i da se vrati u odbranudjokica je napisao/la:Znaci stvarno si glup ako se radujes porazu Zrinjskog. A kako god da zavrsi, oni barem nesto igraju i dali su 2 gola. A trenera Odensea jos nisam vidio da je mahnuo igracima da stanu. Najveca Zeljina bruka je onaj potez kad trener Hapoela pokazuje "nemojte vise"Adnan_Zeljovac je napisao/la:
Vi cete proci gore...sprema se katastrofa 8:1...hahahahhahahha![]()
![]()
![]()
FKS❤️1946
5-3
71' V.Zadro
71' V.Zadro
jos da daju 1 gol u revansu bi imali veliku sansu za plasman
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije mi lakše, već je tako, i pitali su ga na presici , zasto je maho i nije spomenu tvoju interpretacijudjokica je napisao/la:pa dobro, ako ti je lakse tako prihvatiti nek ti bude. A tekmu sam gledaoFk_zeljo_1921 je napisao/la:VIse mi je dosadilo slusati te gluposti oko tog mahanja. Da si gledo utakmicu vidio bi da je pokazivao odbrambenom igracu da se ne ubacuje u napad i da se vrati u odbranudjokica je napisao/la:
Znaci stvarno si glup ako se radujes porazu Zrinjskog. A kako god da zavrsi, oni barem nesto igraju i dali su 2 gola. A trenera Odensea jos nisam vidio da je mahnuo igracima da stanu. Najveca Zeljina bruka je onaj potez kad trener Hapoela pokazuje "nemojte vise"
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
volim te ZELJO
- Kontakt:
Zrinjskom svaka cast na rezultatu!!!!!
A za djokicu hajde mi pusi u jaja posto je vruce
Svi vi koji ste protiv naseg jedinog predstavnika u Evropri sramite se, bolje da nas predstavalja iko neko niko !!!
Previse je ova drzava napacena ...
Zrinjskom svaka cast, trenutni rezultat 5:3 je "obecavajuci" za revans !!!

Previse je ova drzava napacena ...
Zrinjskom svaka cast, trenutni rezultat 5:3 je "obecavajuci" za revans !!!
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 29 jul 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jos jedan gol bi bio extra
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
pa ne znam sta radi admin.trenutno, ali nije ni bitno. Ja nikoga nisam vrijedjao DOSAD. Dripac jedan mali, da sam malo ranije poceo izlaziti mogao sam ti tata biti, a ti tako.volim te ZELJO je napisao/la:Zrinjskom svaka cast na rezultatu!!!!!
Istina boli, ali je istina. Nosite 2 najvece sramote naseg fudbala u istoriji: Litex i Hapoel
FKS❤️1946
nije lose kako je moglo biti ...
samo se bojim da u revansu odense ne pregazi zrinju a valjda nece
samo se bojim da u revansu odense ne pregazi zrinju a valjda nece
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
5-3 gotovo
zavrseno 5-3, kako je pocelo ovo je odlican rezultat, niste bez sansi u revansu jos kad vam se prikljuce Ivankovic i Dzidic nije nemoguce dobit pod bijelim brijegom npr 2-0
navijao sam za vas veceras a naravno i u revansu,sretno
navijao sam za vas veceras a naravno i u revansu,sretno
FC Manchester United
ako su dali 3 gola u danskoj mogu i 3 kod kuce
sretno u revansu
Pa vjerujem da ima i takvihLudLo je napisao/la:zadrooooooooooooooooooo
ajd momci jos jedan
Steta za dance, nadam se ipak dobroj utakmici u revansu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.