Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA
Zipa boju kravate 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
dobro je, pobjedio je covjek kojeg su fifa i uefa podrazli, a dobro bi bilo i da beus bude potpredsjednik, jer su obadvoje bili u komitetu.
Kanton Sarajevo - pronađi nepoznatu
FK Željezničar - Almir Gredić
FK Sarajevo - Mesnur Bašić
? - Dino Begić
? - Dino Begić
- SarajlijaTM
Ma jarane salu na stranu,nek je pobjedio neko ko nema neke specijalne veze ni sa jednim klubom iz bih i koga je uefa postavila. bolje on nego novi pusina & co.
Evo i Pjanića

Samo polako smijaću se i ja na kraju.Cartman je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Lakše malo sa tim riječima, nije da nešto prijetim ali vaša reprezentacija i klubovi zavise od nas.![]()
![]()
![]()
![]()
U daljini čuju se kao gromovi
Svakom njivom prolaze kao volovi
Odlaze na dalek put tko to može znati
Samo neki stočar ljut sto ih šibom prati
......
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nek si ti meni ziv i zdrav..glavni konkurent Begicu je bio Dino Selimovic..open je napisao/la:Kanton Sarajevo - pronađi nepoznatu![]()
? - Dino Begić
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nek si ti meni živ i zdrav... danas mu jeste Selimović bio konkurent, ali ovi izbori su krenuli prije par mjeseci po kantonima kada se vodila bitka i lobiranje. Tada je Begić pobijedio gore pomenutu dvojicu i zajedno sa Selimovićem prošao dalje.pintol_TM87 je napisao/la:Nek si ti meni ziv i zdrav..glavni konkurent Begicu je bio Dino Selimovic..open je napisao/la:Kanton Sarajevo - pronađi nepoznatu![]()
? - Dino Begić
Evo vijesti.
"Nakon imenovanja Predsjednika FS KS, pristupilo se glasanju za Izvršni odbor/Predsjednika Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH. Predloženi su kandidati : Begić Elvedin, Pušina Jusuf, Selimović Dino, Gredić Almir, Pašić Predrag i Bašić Mensud, s tim što je g. Pušina Jusuf prethodno povukao svoju kandidaturu. Nakon glasanja, pobjedio je Begić Elvedin, a kao zamjenski član prošao je Selimović Dino, aktuelni direktor FK „Sarajevo“.
viidjecemo sta ce ruaditi ovi ljudi,ali nez nam sto se ovdje toliko pljuje taj bevanda kad o njemau niko nista ne nezna ko nija,ali koliko vidim u sirokom je jedan on najzasluiznijih sto je siroki po svim parametrima nnajorganizovaniji klub u drzavi,od infrastrukture,nacin funkcionisanja,finansija .Pa dolaze iz mjesta gdje nema podrsku ni publike ni nit ima stanovnistvo iza sebe,ovkao to meni sa strane izgleda,vidim ljude iz ostalih kantona iza sebe nista nisu ostavili ni ovaj predstavnik sarajeva ili bilo koji drugi
- Prescritto
- Kontakt:
moze li biografija od ovih Begica i Beusa, ko su i sta oni, cime su se bavili, kakva je njihova veza sa sportom ???
o Darku znam ponesto
moze li Begic biti predsjednik i clan IO istovremeno ??? vidim da je izabran na obje funkcije ??
ako neko zna sta i o ovim clanovima IO moze prozboriti koju
sta ce konkretno raditi ovo tijelo kojim ce Osim predjedavati ??
o Darku znam ponesto
moze li Begic biti predsjednik i clan IO istovremeno ??? vidim da je izabran na obje funkcije ??
ako neko zna sta i o ovim clanovima IO moze prozboriti koju
sta ce konkretno raditi ovo tijelo kojim ce Osim predjedavati ??
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Daj ba , nije to službeno al nikako . Pa pogledaj samo gramatičkih grešaka .. "će mo , uspIJeha .."Zekoo je napisao/la:Evo i Pjanića
Pa to samo govori da bi moglo bit sluzbeno.viKK je napisao/la:Daj ba , nije to službeno al nikako . Pa pogledaj samo gramatičkih grešaka .. "će mo , uspIJeha .."Zekoo je napisao/la:Evo i Pjanića
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
i također opcije su napisane ispod na nekom jeziku, slovačkom, češkom, kojem li, ili je u pitanju slovenski ? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cestitke Begicu,mislim da je on dobar izbor! sad treba uciniti sve da se poboljsa infrastruktura na stadionima u BIH,pogotovo tamo gdje ce igrati reprezentacija,da se vise ne brukamo.... pod hitno nadograditi stadion Bilino Polje i rekonstruisati Kosevo,za pocetak...onda na red dolaze i ostali stadioni,prije svega imaginarna Grbavica,koja je realno najneozbiljniji projekat u drzavi,zahvaljujuci ljudima koji ne znaju raditi svoj posao!
http://www.miralempjanic.it/" onclick="window.open(this.href);return false;viKK je napisao/la:Daj ba , nije to službeno al nikako . Pa pogledaj samo gramatičkih grešaka .. "će mo , uspIJeha .."Zekoo je napisao/la:Evo i Pjanića
zizu1991 je napisao/la:i također opcije su napisane ispod na nekom jeziku, slovačkom, češkom, kojem li, ili je u pitanju slovenski ?
Na slovenskom, u mene FB na slo prebivam odnedavno u Slo pa se privikajem xD
Pobjeda Komiteta za normalizaciju. Sve pozicije su odnijeli ljudi koji su bili u komitetu,kako predsjednik i potpredsjednik,tako i clanovi izvrsnog odbora su osobe koje su dobile podrsku komiteta. MIslim da nema zime za nas
Da se ovdje samo nastavlja rad komiteta.
Ja sam strahovo pravo al danas kad sam usao na sportsport i procito sve detaljno pao mi ja kamen sa srcaFKKrajina je napisao/la:Pobjeda Komiteta za normalizaciju. Sve pozicije su odnijeli ljudi koji su bili u komitetu,kako predsjednik i potpredsjednik,tako i clanovi izvrsnog odbora su osobe koje su dobile podrsku komiteta. MIslim da nema zime za nasDa se ovdje samo nastavlja rad komiteta.
+1. i to jos kad dodas na to da su korpusi sumara i majorizirani popusili danasFKKrajina je napisao/la:Pobjeda Komiteta za normalizaciju. Sve pozicije su odnijeli ljudi koji su bili u komitetu,kako predsjednik i potpredsjednik,tako i clanovi izvrsnog odbora su osobe koje su dobile podrsku komiteta. MIslim da nema zime za nasDa se ovdje samo nastavlja rad komiteta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sto ne obrisa brzo?zizu1991 je napisao/la:i također opcije su napisane ispod na nekom jeziku, slovačkom, češkom, kojem li, ili je u pitanju slovenski ?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Mislim da ne moramo strahovati makar ove 4 godine ... Nadam se da ce nastavit gdje stao komitet a mislim da hoce i sami su svijesni toga da su pod mikroskopom kod uefe i fife tako da mozemo se nadati necemu boljem al opet cisto sumnjam. Do promjena ce uvijek ali uvijek dolaziti kad nam zaprijete najstrozim sankcijama a to je naravno suspenzija nadam se da ce se opametiti i pocet raditi bit ce i njima od koristi a svima nama koji vole fudbal i reprezentaciju...