AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 24 feb 2013, 17:24

imajuci na umu tradiciju katastrofalnih rezultata u bergamu i na teren koji ih je docekao ocekivao sam neku glatku pobjedu atalante te moram priznati da sam prijatno iznenadjen zalaganjem i prije svega rezultatom. igrom ne mogu biti ali s obzirom na vremenske (ne)prilike nije ni cudo sto nismo mogli igrati tu pas igru. traljavo je to izgledalo, sa mali milion pogresnih dodavanja ali pobjeda je itekako zasluzena. htio sam odustati nakon prvih 45. minuta jer je stvarno tesko bilo gledati sve ono ali eto izdrzao sam i ne kajem se :mrgreen:
o tome ko je bio dobar ko ne ne bih jer svi do jednog su se borili, trcali i pokazivali onoliko koliko su pokazati mogli u ovim uslovima, jedino mi je zao lameline prilike na kraju ali nema veze, neka se iskupi vec u narednoj tekmi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2013, 09:41

Ocjene za jučerašnju pobjedu u snijegom pokrivenom Bergamu, gdje je Pjanke još jednom potvrdio o kakvom majstoru se radi i da je jedan od najboljih igrača čitave Serie A 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 feb 2013, 10:55

[youtube][/youtube]
kod zemana je bio skoro nezamjenjiv, kod andreazzolija je zaigrao tek par minuta protiv atalante ali cini se da su konacno nasli pravu poziciju za tachtsidisa. naime, nas omiljeni grk ce biti zvanicni prevodilac prilikom davanja izjava njegovog sunarodnjaka torosidisa :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 feb 2013, 20:43

Corriere dello Sport claim that Roma turned down two bids today: €25m for Marquinhos from Barça & €35m for Lamela from Man United.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 27 feb 2013, 20:46

Cek, neko je na drogama, il taj novinar sto je ovo izmislio ili ako se stvarno desilo ti ljudi koji su to ponudili te ovi sto su to odbili.Uglavnom masovno predoziranje. :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 feb 2013, 20:49

za malog marquinhosa ovo nije ni prva (a kako stvari stoje) ni zadnja ponuda koja je odbijena, a ovo za lamelu cujem prvi put.

Marcos Marquinhos is refusing to consider leaving Roma after they gave him the platform to prove his worth.

The player moved to the Stadio Olimpico in the summer from Corinthians and he has been a revelation.

The centre-back, despite being just 18, has appeared in 20 Serie A games for the Giallorossi so far this season.

“I’m not thinking about a transfer because I owe Roma a lot for the opportunity that they have given me,” he told the Gazzetta dello Sport.

The Brazilian has been linked with Barcelona and Manchester City thanks to his mature displays for the Italian outfit.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 feb 2013, 22:42

Kakav je taj mali Marquinhos ?
Cuj 18 godina a nude za njega vec 20-25 mil. eura. :shock:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 feb 2013, 23:25

samo da nam je završit medju prvih 5 na kraju, nema tog boga da bi nam titula izmakla za 2-3 sezone, siguran sam. Previše ova ekipa ima potencijala. A ak ne zavrsimo onda idu one standardne price, nema evrope, nudit ce nam masne pare igracima i bice to pravo teško kontrolisat
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 feb 2013, 06:17

Admir_Sa je napisao/la:samo da nam je završit medju prvih 5 na kraju, nema tog boga da bi nam titula izmakla za 2-3 sezone, siguran sam. Previše ova ekipa ima potencijala. A ak ne zavrsimo onda idu one standardne price, nema evrope, nudit ce nam masne pare igracima i bice to pravo teško kontrolisat
to je to. ekipa ima ogroman potencijal i daj joj godinu dvije da sazrije, nekog provjerenog stopera i eventualno lijevog beka (ako od doda ne bude nista) + trenera kojeg nece otjerati cim zagusti i eto konkurenta za scudetto. mislim, gledajuci samo roster ekipa se i ove godine mogla boriti za prve 3 pozicije ali ova nekonstantnost nas ubi. naravno, ako ne bi bilo nista od toga velike su sanse da cemo svaku sezonu biti primorani prodati po jednog igraca.
M4kaveli je napisao/la:Kakav je taj mali Marquinhos ?
Cuj 18 godina a nude za njega vec 20-25 mil. eura. :shock:
a cuj, nema tog 18godisnjaka koji danas vrijedi 25 miliona ali vama je ocajnicki potreban stoper, ovaj malac je medju top 5 mladih defanzivaca u svijetu i igra sezonu snova i to u italiji tako da . . . sto se tice njega, da kazem kako je najbolji stoper rome nece ti nista predstavljati jer imamo ponajgoru odbranu lige ali gledajuci individualni kvalitet momak ima citanje igre i uklizavanja za desetku. skok igra mu nije jaca strana ali da se to popraviti. najbolja kupovina rome jos od batistute po mom skromnom misljenju :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 mar 2013, 09:03

sta je misevi, sta ste se usutili?
marquinhos je jucer ranije napustio trening zaleci se na povredu tako da bi ga veceras mali romagnoli mogao zamijeniti. neka omladine, bolje da ganja loptu nego da se drogira.
inace, tekma je u 20:45h tako da ko je nakastio da ju gleda u 15:00 neka izadje van, proseta i slicno. ja idem u podmjeru, pozvao sam par jarana da gledamo tekmu zajedno pa se iskreno nadam da me roma nece obrukat' a i neki gol ili asistencija miralema za raju bi bilo pozeljno :D

Tyler
Kontakt:

Post Postao/la Tyler » 03 mar 2013, 12:07

Odlična stvar je što je meč u 20:45h.Dan se ubio za fudbalice napolju i nakon što dušu ispustim Arena Sport 4 i ladna piva stižu ko kec na desetku. :D Inače,moglo bi biti frke večeras.Ovi su pomalo stali na noge što naravno mene neće spriječiti da odigram pm1. :mrgreen: Al dobro,bez zajebancije,naravno da se nadam dobroj partiji naših momaka i da očekujem pobjedu.Sad imamo šansu da se zaletimo prema vrhu tako da bi bilo pametno da ju i iskoristimo.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 03 mar 2013, 12:31

Kad smo god imali priliku da iskoristimo kikseve konkurenata,mi smo zeznuli stvar. Valjda tako neće biti i večeras. Znal' neko kad će se odprilike vratiti Castan i Destro?

UNICO GRANDE AMORE

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2013, 14:57

Očekivani sastavi za večerašnji duel sa Đenovljanima ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 03 mar 2013, 20:04

Evo malog Romanoglija u prvih 11..valjda ne upopasti sansu..nesto sam veceras siguran u dobru predstavu i pobjedu..UNICA GRANDE AMORE
Unica grande amore

salwio
Kontakt:

Post Postao/la salwio » 03 mar 2013, 20:07

Nisam dobar s talijanskim, da li je Nadarevic na klupi
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2013, 21:03

bog x 225
nema potpisa

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 03 mar 2013, 21:03

hahahahaha sta svira romi za penal hahahahaha

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 mar 2013, 21:04

cist penal bio mislim, kontakt bio.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 03 mar 2013, 21:06

salwio je napisao/la:Nisam dobar s talijanskim, da li je Nadarevic na klupi
Nije Nadarević na klupi
Majstor pogađa :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 03 mar 2013, 21:24

Oj neee..pjanke zglob izvrnuo..daj Boze da nije nista ozbiljno...:(

uh, kako izgleda uzasno kako mu se zglob izvrnuo...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.