o tome ko je bio dobar ko ne ne bih jer svi do jednog su se borili, trcali i pokazivali onoliko koliko su pokazati mogli u ovim uslovima, jedino mi je zao lameline prilike na kraju ali nema veze, neka se iskupi vec u narednoj tekmi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Corriere dello Sport claim that Roma turned down two bids today: €25m for Marquinhos from Barça & €35m for Lamela from Man United.
to je to. ekipa ima ogroman potencijal i daj joj godinu dvije da sazrije, nekog provjerenog stopera i eventualno lijevog beka (ako od doda ne bude nista) + trenera kojeg nece otjerati cim zagusti i eto konkurenta za scudetto. mislim, gledajuci samo roster ekipa se i ove godine mogla boriti za prve 3 pozicije ali ova nekonstantnost nas ubi. naravno, ako ne bi bilo nista od toga velike su sanse da cemo svaku sezonu biti primorani prodati po jednog igraca.Admir_Sa je napisao/la:samo da nam je završit medju prvih 5 na kraju, nema tog boga da bi nam titula izmakla za 2-3 sezone, siguran sam. Previše ova ekipa ima potencijala. A ak ne zavrsimo onda idu one standardne price, nema evrope, nudit ce nam masne pare igracima i bice to pravo teško kontrolisat
a cuj, nema tog 18godisnjaka koji danas vrijedi 25 miliona ali vama je ocajnicki potreban stoper, ovaj malac je medju top 5 mladih defanzivaca u svijetu i igra sezonu snova i to u italiji tako da . . . sto se tice njega, da kazem kako je najbolji stoper rome nece ti nista predstavljati jer imamo ponajgoru odbranu lige ali gledajuci individualni kvalitet momak ima citanje igre i uklizavanja za desetku. skok igra mu nije jaca strana ali da se to popraviti. najbolja kupovina rome jos od batistute po mom skromnom misljenjuM4kaveli je napisao/la:Kakav je taj mali Marquinhos ?
Cuj 18 godina a nude za njega vec 20-25 mil. eura.
Nije Nadarević na klupisalwio je napisao/la:Nisam dobar s talijanskim, da li je Nadarevic na klupi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.