La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 avg 2012, 23:27

juznjak> je napisao/la:Ne daj se ,Adi :mrgreen:. Nego,Depor is back 8-) . Fina utakmica ,pun Riazor,dosta prilika s obje strane ,ali na kraju apsolutno zasluzena pobijeda Deportiva . Pobijeda je mogla biti i ubjedljivija da Riki nije masio penal,al' eto zabio je nesto kasnije fin gol,istina uz malu pomoc golmana Osasune . A kakav debi za Nelsona Oliveiru . Majstorija u sudijskoj nadoknadi ,onako mangupski lob . Vidi se da je igracina ,i sigurno da ce biti veliko pojacanje za Deportivo .
Ne znam jel Depor ima pravo da ga otkupi na kraju sezone ,ali ako bi uzeli za duzi period nebi pogrijesili.
Cisto sumnjam da ce Benfica dopustiti da Depor otkupi Oliveru.Momak je strasan talenat.Fkt lijepo je vidjeti Depor u Primeri opet,ali zelim im vec u narednom kolu poraz :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 avg 2012, 00:03

[youtube][/youtube]

Koja golcina Oliveire. Steta sto je odabrao Depor pored mnogo vecih klubova. Ocekujem barem 15 golova od njega ove sezone i da nosi Depor do gornjeg dijela tabele.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 avg 2012, 00:09

D10S je napisao/la:[youtube][/youtube]

Koja golcina Oliveire. Steta sto je odabrao Depor pored mnogo vecih klubova. Ocekujem barem 15 golova od njega ove sezone i da nosi Depor do gornjeg dijela tabele.
Pa nije bas odbrao ni mali klub.Ako cemo realno Depor je u zadnjih 20ak godina izradio ime i on je među prvih 6-7 timova lige.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 avg 2012, 00:21

Povijesno da. Govorim za razvitak njegove karijere. Njegov potencijal za dvadesete seze puno vise od jednog kluba koji je tek usao u Primeru. Trebao sam napisati "jaci klub", ali nema veze.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 avg 2012, 00:38

D10S je napisao/la:Povijesno da. Govorim za razvitak njegove karijere. Njegov potencijal za dvadesete seze puno vise od jednog kluba koji je tek usao u Primeru. Trebao sam napisati "jaci klub", ali nema veze.
To jeste da je steta sto igra u klubu koji je tek usao u Primeru,ali tesko da je mogao drugo gdje.Ja mislim da je to jednogodisnja posudba,a klubovi iz vrha poput Valencije,Atletica,Seville sigurno na takvo sto ne bi pristali.Barem bi trazili opciju da ga mogu otkupiti.Ovako u Deporu svima dobro,njemu,Benfici i ekipi iz La Corune :D

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 avg 2012, 10:46

Tim i igrač kola, prema Marci ;)

slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 21 avg 2012, 15:14

http://football-italia.net/23647/espany ... argas-loan" onclick="window.open(this.href);return false;

Uu, kako bi sjeo Espanyolu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 21 avg 2012, 16:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:Tim i igrač kola, prema Marci ;)

slikaslika
Buonanotte stoper ? :?
Visca el Barça ! Mes que un club !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 21 avg 2012, 19:18

Ovo je po meni bolje :D
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 avg 2012, 20:05

DesimaL je napisao/la:
Ne znam zašto su stavili njega na štopera :roll:

A ni taj sa whoscored mi ne djeluje najbolji, jer je Jose iz Bilbaoa na mjestu štopera, a primili su 5 golova :mrgreen:

Valjda je kombinacija ova dva neko optimalno rješenje ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 avg 2012, 20:55

Cuj Buonanotte stoper :lol: vidis ,dobro si to uocio Desimal 8-) . Ja i nisam pretjerano obracao paznju .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 avg 2012, 22:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Ne znam zašto su stavili njega na štopera :roll:

A ni taj sa whoscored mi ne djeluje najbolji, jer je Jose iz Bilbaoa na mjestu štopera, a primili su 5 golova :mrgreen:

Valjda je kombinacija ova dva neko optimalno rješenje ;)
Jose je valjda u timu kola jer je postigao dva gola :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 avg 2012, 23:15

Adi_Zepce je napisao/la: Jose je valjda u timu kola jer je postigao dva gola :mrgreen:
Mogli su onda njega u napad, kao ovi Bunanottea na štopera :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 avg 2012, 11:44

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2012, 11:55

Celta dovela Danskog reprezentativca Krohn-Dehlia iz Bronbya . Radi se o napadacu ,29 godina .
Betis bi trebao dobiti tri vrijedna pojacanja . Pored povratka Santa Cruza,trebali bi dovesti odbranbenog igraca Sochauxa,Damien Perquisa . Izgleda da ga je Hadzibegic preporucio svom Betisu . On ga je prakticno i otkrio dok je trenirao Troyes . Takodje, doveli su iz Hapoela Nosa Igieboru . Uf,ako ostane Benat ,ova ekipa ide u Evropu bez problema .
Valencia bi danas trebala zavrsiti posao oko dovodjenja Cissokha. Dok bi Mallorca trebala dovesti kapitena Kolna, Geromela . Konacno malo ozbiljnih transfera oll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 avg 2012, 12:10

juznjak> je napisao/la:Celta dovela Danskog reprezentativca Krohn-Dehlia iz Bronbya . Radi se o napadacu ,29 godina .
Betis bi trebao dobiti tri vrijedna pojacanja . Pored povratka Santa Cruza,trebali bi dovesti odbranbenog igraca Sochauxa,Damien Perquisa . Izgleda da ga je Hadzibegic preporucio svom Betisu . On ga je prakticno i otkrio dok je trenirao Troyes . Takodje, doveli su iz Hapoela Nosa Igieboru . Uf,ako ostane Benat ,ova ekipa ide u Evropu bez problema .
Valencia bi danas trebala zavrsiti posao oko dovodjenja Cissokha. Dok bi Mallorca trebala dovesti kapitena Kolna, Geromela . Konacno malo ozbiljnih transfera oll:
Ja bih dodao tu i Levantea,koji bi mogao dovesti Martinsa i Onyewu iz Sportinga.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2012, 12:24

Da ,i Dos Santos bi trebao u Sevillu . Arsenal zeli Navasa za smijesnih 15 miliona :roll: .
Inace,Inzaghi je trebao preci u Granadu . Medjutim,javio se Mourinho koji mu je rekao da se kao veliki igrac treba oprostiti u velikom klubu :shock: . U sve se zivo mijesa ta plačipi'ka i cmizdravac .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 avg 2012, 12:58

Mourinho je najvece zlo koje se moglo desiti Primeri.Ako mu je zao da se Pipo oprosti u Granadi sto ga ne dovede u Real ? :roll:
Njegovim dolaskom Granada bi dobila na popularnosti,a stari vuk ima jos sta da pokaze.Ne shvacam ovog bahatog Portugalca zasto sam sebi stvara toliko neprijatelja.

www.valencia-balkan.net

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 avg 2012, 13:27

Adi_Zepce je napisao/la:Mourinho je najvece zlo koje se moglo desiti Primeri.Ako mu je zao da se Pipo oprosti u Granadi sto ga ne dovede u Real ? :roll:
Njegovim dolaskom Granada bi dobila na popularnosti,a stari vuk ima jos sta da pokaze.Ne shvacam ovog bahatog Portugalca zasto sam sebi stvara toliko neprijatelja.
Ukratko, zato što ga boli polni organ za sve ;) a to šta ce ko reci, šta ce ko misliti - to njega zanima ko lanjski sniijeg.... kad je po mafijaško-kriminalnoj Seriji A u Italiji pravio svinjarije i u rekordnom roku tamo na apeninima, sebi stekao toliko neprijatelja, šta onda ocekivati u Španiji ;) da glumi sveca, jel :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 avg 2012, 14:49

ripper je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Mourinho je najvece zlo koje se moglo desiti Primeri.Ako mu je zao da se Pipo oprosti u Granadi sto ga ne dovede u Real ? :roll:
Ukratko, zato što ga boli polni organ za sve ;) a to šta ce ko reci, šta ce ko misliti - to njega zanima ko lanjski sniijeg.... kad je po mafijaško-kriminalnoj Seriji A u Italiji pravio svinjarije i u rekordnom roku tamo na apeninima, sebi stekao toliko neprijatelja, šta onda ocekivati u Španiji ;) da glumi sveca, jel :lol:
Daleko od toga da treba glumiti svetca,nego ne znam sta mu ovo treba.I onda kad krenu svi protiv Real on i par pametnjakovica iz tog kluba nađu se kao zrtve.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.