NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la staragarda » 20 jan 2015, 00:37

cesc4 je napisao/la:Azmir ne pusta Mujku u Bratstvo. Ivkic novi golman... Za pripreme se jos nista ne zna il ice se ici vani ili ce se ostati u Gracanici...
Azmir ne pusta Mujku u Bratstvo :? :? ...bas ono reko...neces ti Mujkicu u Bratstvo ja ti ne dam...ja sve kontam da o tome Musemic vodi racuna :roll: :roll: ...uz svo postovanje prema tebi al ovu ti pricu nece popusit djete od 8 godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 jan 2015, 10:54

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Azmir ne pusta Mujku u Bratstvo. Ivkic novi golman... Za pripreme se jos nista ne zna il ice se ici vani ili ce se ostati u Gracanici...
Azmir ne pusta Mujku u Bratstvo :? :? ...bas ono reko...neces ti Mujkicu u Bratstvo ja ti ne dam...ja sve kontam da o tome Musemic vodi racuna :roll: :roll: ...uz svo postovanje prema tebi al ovu ti pricu nece popusit djete od 8 godina
Ko se isto tako pito kad su otišli Oma,Bajraktar,Šećerović i pirić :roll: Hajd gardo pojasni nam ti u vezi Mujke pošto si ti zadužen za transfere( ovde na forumu) :beba:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 jan 2015, 11:22

Forlan je napisao/la:
Ko se isto tako pito kad su otišli Oma,Bajraktar,Šećerović i pirić :roll: Hajd gardo pojasni nam ti u vezi Mujke pošto si ti zadužen za transfere( ovde na forumu) :beba:
Eo da ti objasnim....ovi su otisli prije Musemica....ovi koji su ostali za njih ce Husref da kaze dal zadovoljavaju ili ne...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jan 2015, 11:33

Druze ja kako sam upucen jos prije dolaska Husrefa, Mujka je bio na pregovorima i dogovrio se al je Azmir stopirao prelazak jer Mujka ima ugovor jos polusezonu i nije mu htio dati papire ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 jan 2015, 12:33

cesc druze izvini ali ti nemas ama bas nikakvih provjerenih informacija sto se Bratstva tice. prvo si pisao da je novi trener Denis Sadikovic i ja ti fino napisem da je covjek na bolnickom lijecenju i da ima ozbiljnih srcanih problema, zatim najjaca scena prije par dana postavljas post s novostima i pises da je novi trener Denis Karic i kad su ovjavili da vas je Curguz preuzeo ti prepravljas stari post i stavljas da je Zoran Curguz novi trener :lol: sto se Mujkica tice nije ni u jednom trenutku rekao da hoce u Bratstvo, momak zeli da se dokaze na pripremama ali ako ne zadovolji ne bi me iznenadilo da ode bilo gdje al samo pod uslovima da Husref ne racuna na njega ;)
Sloboda Tuzla

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jan 2015, 12:38

fukaratz je napisao/la:cesc druze izvini ali ti nemas ama bas nikakvih provjerenih informacija sto se Bratstva tice. prvo si pisao da je novi trener Denis Sadikovic i ja ti fino napisem da je covjek na bolnickom lijecenju i da ima ozbiljnih srcanih problema, zatim najjaca scena prije par dana postavljas post s novostima i pises da je novi trener Denis Karic i kad su ovjavili da vas je Curguz preuzeo ti prepravljas stari post i stavljas da je Zoran Curguz novi trener :lol: sto se Mujkica tice nije ni u jednom trenutku rekao da hoce u Bratstvo, momak zeli da se dokaze na pripremama ali ako ne zadovolji ne bi me iznenadilo da ode bilo gdje al samo pod uslovima da Husref ne racuna na njega ;)
Nema ljutnje jarane ali da ti kazem tesko je u Bratstvu bilo sta saznati provjereno kad brko danas misli jedno sutra drugo. Ispocetka se spominjao Sadikovic jer najbolje poznaje ekipu... Onda je krug smanjen na Denisa Karica i Curguza a vjeruj meni da je prvi pik bio na Karic-u koji nije preuzeo ekipu iz razloga sto ima funkciju u Slobodinom omladinskom pogonu i upravo Denis Karic je predlozio da se ne trazi dalje trener nego da se Curguz postavi za sefa struke ida se nece pogrijesit s tim covjekom. Sto se Mujke tice tu nemam nekih pravih informacija cisto mahalske price ;) :D

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 jan 2015, 18:27

Ako Mirza Hamzabegović ostane na Malti dolazi nam http://www.fcsarajevo.ba/bs/prvi-tim/marko-ivkic/75" onclick="window.open(this.href);return false; treći golman FK SARAJEVA bez iskustva a iz kluba najavljuju PL :crazy:kao i predhodnih godina........

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jan 2015, 20:42

Forlan je napisao/la:Ako Mirza Hamzabegović ostane na Malti dolazi nam http://www.fcsarajevo.ba/bs/prvi-tim/marko-ivkic/75" onclick="window.open(this.href);return false; treći golman FK SARAJEVA bez iskustva a iz kluba najavljuju PL :crazy:kao i predhodnih godina........
Nije sve tako crno .... Taj golman kakav da je on ima ugovor sa Sarajevom znaci da je talenat (ako nista) i da ce u ovoj ligi biti sasvim dobar ako nista kao konkurecija Prljaci ;) Treba sacekati da vidimo ko od igraca ce doci a Curguz je fantastican trener a prije svega sjajan covjek :D

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 jan 2015, 21:19

Mirza Hamzabegović novi golman BIRKIRKARA FC sa Malte http://www.transfermarkt.co.uk/mirza-ha ... ler/234012" onclick="window.open(this.href);return false; Sretno Mirza :salut:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 21 jan 2015, 00:37

http://birkirkarafc.com/news.php?id=3370" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 jan 2015, 01:51

cesc4 je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Ako Mirza Hamzabegović ostane na Malti dolazi nam http://www.fcsarajevo.ba/bs/prvi-tim/marko-ivkic/75" onclick="window.open(this.href);return false; treći golman FK SARAJEVA bez iskustva a iz kluba najavljuju PL :crazy:kao i predhodnih godina........
Nije sve tako crno .... Taj golman kakav da je on ima ugovor sa Sarajevom znaci da je talenat (ako nista) i da ce u ovoj ligi biti sasvim dobar ako nista kao konkurecija Prljaci ;) Treba sacekati da vidimo ko od igraca ce doci a Curguz je fantastican trener a prije svega sjajan covjek :D
Da sve je tacno oko trenera ali se stvarno covjek ne smije ,,,,,,,oštar pogled uvjek ima.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jan 2015, 10:35

Pogrijesili su jer su napisali da je dosao iz Bihaca tamo , ali nema veze :D

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 21 jan 2015, 16:00

cesc4 je napisao/la:
Pogrijesili su jer su napisali da je dosao iz Bihaca tamo , ali nema veze :D
Ma nisu... During last season, he was on the books of the Bosnian side NK Bratstvo Gračanica in the Prva liga which is the second division of the country.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jan 2015, 13:24

Bratstvo počelo sa pripremama

Planirano je odigravanje 7 pripremnih utakmica do početka prvenstva (8.3.) a prva je na rasporedu već za 14 dana kada bi protivnik trebala biti ekipa Orašja.
Želja novog šefa struke je da se odigra što veći broj utakmica sa ekipama iz Prve lige kako bi i on stekao uvid u kvalitet istih a isto tako u planu je prijateljski susret sa nekim od timova iz Premijer lige BiH.

http://bkc-gracanica.ba/bratstvo-pocelo ... premama-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 jan 2015, 17:21

cesc4 je napisao/la:Eto sad i zvanicno par vijesti , prozivka u srijedu u 14:00.... Klub su napustili samo Galin (alzir) i Hamzabegovic (malta).... U klub dolaze 2 ili 3 igraca koja odma mogu igrati u prvoj postavi (imena jos ne iznosimo u javnost).
Zvanicno novi trener je Zoran Curguz. ;) :kafa:
Zao mi je komsije zbog odabira,znaci odustali ste od PL,smijem vam garantovati sa Curguzom cete samo ostati u ligi a to ste vec obezbijedili,slobodno se pomirite stime to vjerovatno znaju ljudi koji vode tim iz uprave,

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 22 jan 2015, 17:28

Dzin je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Eto sad i zvanicno par vijesti , prozivka u srijedu u 14:00.... Klub su napustili samo Galin (alzir) i Hamzabegovic (malta).... U klub dolaze 2 ili 3 igraca koja odma mogu igrati u prvoj postavi (imena jos ne iznosimo u javnost).
Zvanicno novi trener je Zoran Curguz. ;) :kafa:
Zao mi je komsije zbog odabira,znaci odustali ste od PL,smijem vam garantovati sa Curguzom cete samo ostati u ligi a to ste vec obezbijedili,slobodno se pomirite stime to vjerovatno znaju ljudi koji vode tim iz uprave,
To STALJIN svjesno radi,isto kao prošle godine hoće u PL a doveo FUDU :crazy:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 24 jan 2015, 22:34

Na probi je par igrača i golman a uprava još uvijek pregovara sa dva iskusna igrača.Vjerovatno se radi o igračima iz lige petice i da je na pomolu milionski transfer :o jer je igračima i ljudima bliskim načelniku strogo zabranjeno pričanje o aktivnostima u klubu,igračima na probi i novim imenima :roll:Tako je bilo i kada je se trener tražio :? Hajd što navijači i simpatizeri kluba nemogu doći do informacija o skupštini koje nema godinama,aktivnostima,planovima,pojačanjima,ciljevima............nego pomoćni trener Šinja pita novinara Čalića imal kakvih novosti u klubu :?: nažalost oficijana stranica kluba,BKC i novinar koji je dopisnik SportSport.ba nemaju zvaničnih info nego pišu šta se priča po čaršiji http://bkc-gracanica.ba/da-li-je-zoran- ... -bratstva/" onclick="window.open(this.href);return false; jer je BRATSTVO nažalost postalo DJL koji troši budžetske pare i ne polaže nikome račune a na predizbornim skupovima ljudima koji su na birou obećava Premijer ligu :facepalm:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jan 2015, 23:53

Prvo pojacanje Ermin Huseinbasic. Ceka se jos spic !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jan 2015, 00:43

Brzi je i ove godine zasticeno godiste tako da vam je i to olaksavajuca okolnost
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jan 2015, 11:46

Drugo pojacanje Nemanja Prodanovic(22), dolazi iz Slavije. Koliko sam upoznat trebao bi doci jos spic i golman.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.