Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Dieter Hundt glavni covjek VfB Stuttgarta i Erwin Staudt predsjednik pomenutog kluba nastavljaju svoju misiju zapocetu ove sezone pod nazivom "Stuttgart u cvajti 2011", jer kako pisu SN (Stuttgarter Nachrichten) novi trener VfB-a je Bruno Labbadia koji ce po svemu sudeci voditi ekipu vec u Petak u Hannoveru.
Iskreno zao mi je navijaca VfB-a koji ima veliku tradiciju u Bundesligi i sigurno se nalazi odmah iza top 5 klubova koji su obiljezili Bundesligu.
Iskreno zao mi je navijaca VfB-a koji ima veliku tradiciju u Bundesligi i sigurno se nalazi odmah iza top 5 klubova koji su obiljezili Bundesligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To bi dobro bilo jer bi se mozda na forum vratio cikcanga ako bi arsenal izdominirao bayerna. Otisao je u forumsku irovinu zbog poraza engleza od svabam mozda bi ga ovo natjeralo da se vratiamerosm je napisao/la:Evo nesta razmisljam, bilo bi ovdje veselo kada bi se izvukao sljedeci par:
Arsenal - Bayern![]()
![]()
Ili bi Arsenal izdominirao slabasnog protivnika ili bi bili pokradeni od strane sudija, trece solucije nema.![]()
nema potpisa
To je izgleda familijarno urodjeno kod tih klubova.Veh u Stutgartu sad u HSV.Labadia iz HSV sad u Stutgartu.amerosm je napisao/la:Dieter Hundt glavni covjek VfB Stuttgarta i Erwin Staudt predsjednik pomenutog kluba nastavljaju svoju misiju zapocetu ove sezone pod nazivom "Stuttgart u cvajti 2011", jer kako pisu SN (Stuttgarter Nachrichten) novi trener VfB-a je Bruno Labbadia koji ce po svemu sudeci voditi ekipu vec u Petak u Hannoveru.
Medjutim posto je Labbadia poznat kao polusezonicar.
Gotovo sam siguran da ce na proljetnu sezonu Stutgart izgurati iz opasne zone,cak mozda bude i utrci za Evropu.
Jedino sto tu ne valja,Bicakcic koji je donekle bio u planu Kelera opet ce pasti na margine.I tu je mozda najveci gubitak.Daj boze da sam u krivu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jedna crna noc za Italijanski nogomet. Nijemci su ostvarili maximum u ovom kolu, dok su Italijani od mogucih 9 bodova osvojili svega jedan.
Prednost se jos vise povecala i iz kola u kolo situacija oko 4 predstavnika u LP je sve izvjesnija.
Prednost se jos vise povecala i iz kola u kolo situacija oko 4 predstavnika u LP je sve izvjesnija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kao sto sam sinoc napisao Bayern je rutinskom pobjedom krunisao odlicnu sedmicu za Njemacki fudbal, jos na sve to Italijani samo uzeli jedan bod na UEFA rang listi, ne moze bolje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jeste dosadni vise sa tim, samo nesto sabirate, oduzimate koeficijente, pa da izgledno je to cetvrto mjesto nijemcima i kakve vi imate koristi od toga, samo cete se blamirati sa dodatnim mjestom....jer evo sad gledam Hannover, Mainz u ligi prvaka
i Klautern
kakva blamaza u narednim godinama po evropi se ocekuje inferiornih bundesligasa
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- roy_makaay
- Kontakt:
Ti isti "inferiorni bundesligaši" su sinoć s pola snage pomeli Morattijeve plačenike,toliko o tome.vuvu_zzz je napisao/la:jeste dosadni vise sa tim, samo nesto sabirate, oduzimate koeficijente, pa da izgledno je to cetvrto mjesto nijemcima i kakve vi imate koristi od toga, samo cete se blamirati sa dodatnim mjestom....jer evo sad gledam Hannover, Mainz u ligi prvaka![]()
i Klautern
Zadnja izmjena: roy_makaay, dana/u 08 dec 2010, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
To ostavi po strani. Da li ce se blamirati ili ne je pod velikim upitnikom?vuvu_zzz je napisao/la:jeste dosadni vise sa tim, samo nesto sabirate, oduzimate koeficijente, pa da izgledno je to cetvrto mjesto nijemcima i kakve vi imate koristi od toga, samo cete se blamirati sa dodatnim mjestom....jer evo sad gledam Hannover, Mainz u ligi prvaka![]()
i Klautern
Cilj je istjerati jednog zabara iz LP i gurnuti ih pod noge.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
svi znamo kako je u prvom mecu isti protivnik prosao...a blamaza u narednim godinama je neminovnost jer svi znamo kako prolaze bundesligasi u najprestiznijem takmicenju, jedino ih Bayo moze izvuci a vidimo da nije ni u planu za ligu prvaka
jos jedan predstavnik - jos veca blamaza
- anton 1983
- Kontakt:
Ovi talijani su smeća samo takva. Em se inter preda ko kuja, em Milan nastupi ko zadnje smeće. Nikakvog fair playa kod te gamadi nema!
Švabi za razliku od njih do kraja odigraju pošteno i naprave posao bez da ostane i jedna mrlja nad njima. Sad mi je žao kaj je Bayern pustio ovom **** od Rome jer to smeće sigurno nezaslužuje da bude među posljednjih 16. a oni kojima se ova digićka smeća više svišaju od švaba, neka im je i uživajte u njima
Nadam se da će BUNDESLIGA dugoročno ostati na 3 mjestu i da će imati 4 predstavnika u LP jer kod njih se bar vidi poštenje za razliku od ovih bezkićmenjaka!
PS reda radi švabi su u LP osvojili 33 boda dok su digići osvojili 28
PS reda radi švabi su u LP osvojili 33 boda dok su digići osvojili 28
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Sve je to u redu ali o blamazi ljubitelji calciavuvu_zzz je napisao/la:svi znamo kako je u prvom mecu isti protivnik prosao...a blamaza u narednim godinama je neminovnost jer svi znamo kako prolaze bundesligasi u najprestiznijem takmicenju, jedino ih Bayo moze izvuci a vidimo da nije ni u planu za ligu prvaka
Kako prolaze bunsesligasi u najprestiznijim takmicenjima WTF ili o cemu ti
A o planu za ligu prvaka nakon 15 kola nebi ni Vidovita Djemila tako zborila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jedini koji se blamiraju su italijanski klubovi...juve nemoze lech i salzburg da prodze u evropa ligi kako ce proci neku jacu ekipu
- anton 1983
- Kontakt:
Dugo se niko sa ovim nije bavio pa mi je došlo na pamet da vam malo dosađujem...
3 Germany 9.500 13.500 12.687 18.083 12.500 66.270
4 Italy 11.928 10.250 11.375 15.428 10.142 59.123
Zasad ga je Italija dobrano popušila...Razmak je dobar, malo više od 7 punkti i to je maltenenemoguće u ovoj sezoni za dostići...Još kad se makne ova prva sezona slijedeće godine, ko zna kolko dugo će BUNDESLIGA biti ispred SERIE A. 3 godine minimum po mojem ako će BUNDESLIGAŠI biti loši, a ako se stvari još poboljšaju u korist BUNDESLIGA, ko zna, možda se to protegne na 5-8
3 Germany 9.500 13.500 12.687 18.083 12.500 66.270
4 Italy 11.928 10.250 11.375 15.428 10.142 59.123
Zasad ga je Italija dobrano popušila...Razmak je dobar, malo više od 7 punkti i to je maltenenemoguće u ovoj sezoni za dostići...Još kad se makne ova prva sezona slijedeće godine, ko zna kolko dugo će BUNDESLIGA biti ispred SERIE A. 3 godine minimum po mojem ako će BUNDESLIGAŠI biti loši, a ako se stvari još poboljšaju u korist BUNDESLIGA, ko zna, možda se to protegne na 5-8
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
ti bas volis sebe lagat....ma ja samo bayo izvlaci a i schalke sve pogazi po evropi...prema tome tisina...za par godina ak se italijani vrate onda mozes pricatvuvu_zzz je napisao/la:svi znamo kako je u prvom mecu isti protivnik prosao...a blamaza u narednim godinama je neminovnost jer svi znamo kako prolaze bundesligasi u najprestiznijem takmicenju, jedino ih Bayo moze izvuci a vidimo da nije ni u planu za ligu prvaka
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sva 3 talijana ispadaju sad odma sigurno dok je njemac bar jedan proci od ova 2 i tako da koificient opet raste li raste
a volio bi medjusobne duele Bayern-Inter-Milan i Schalke-Roma mada mi Schalke i vako slab Inter isprasio...uglavnom bi volio da se sastanu italijani s nama pa nek se napokon vidi trenutna jacina;) 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
jedino Bayo moze proci osminu finala lige prvaka, ostali nikako ima tu mnogo razloga, hem sto su neiskusni hem sto svake godine neko novi od svaba igra ligu prvaka, tako da ako bude ekipe kao Hannover i slicni u konkurenciji nemozete ocekivati ni jedan jedini bod u grupnoj fazi
.. jedino Schalke, Stuttgart, Werder i Dortmund evo sad al samo zbog prijasnjeg iskustva mogu proci grupu al ne dalje od osmine..jedino da vas zapadne Kopenhagen i slicne ekipe al ne prolaze uvijek takve...dakle, nadam se da razumijete... vas je mnogo vise izvukla Europska liga proteklih godina a liga prvaka nije, gledajuci to takmicenje ostali bi na 3 kandidata na l.p, al hajd kad se gleda i sporedno takmicenje
@van gall- Inter u punom sastavu bi Schalkea isprasio, a onakav sastav Intera kao protiv Werdera moze svako isprasiti, tako da tesko se svima kad se masina popuni i zagrije

@van gall- Inter u punom sastavu bi Schalkea isprasio, a onakav sastav Intera kao protiv Werdera moze svako isprasiti, tako da tesko se svima kad se masina popuni i zagrije
prije dvije godine prosao osminu finala i stigao u cetvrtfinale upravo schalke.....opet si dosao neinformisan???pa dokle vise takovuvu_zzz je napisao/la:jedino Bayo moze proci osminu finala lige prvaka, ostali nikako ima tu mnogo razloga, hem sto su neiskusni hem sto svake godine neko novi od svaba igra ligu prvaka, tako da ako bude ekipe kao Hannover i slicni u konkurenciji nemozete ocekivati ni jedan jedini bod u grupnoj fazi.. jedino Schalke, Stuttgart, Werder i Dortmund evo sad al samo zbog prijasnjeg iskustva mogu proci grupu al ne dalje od osmine..jedino da vas zapadne Kopenhagen i slicne ekipe al ne prolaze uvijek takve...dakle, nadam se da razumijete... vas je mnogo vise izvukla Europska liga proteklih godina a liga prvaka nije, gledajuci to takmicenje ostali bi na 3 kandidata na l.p, al hajd kad se gleda i sporedno takmicenje
![]()
@van gall- Inter u punom sastavu bi Schalkea isprasio, a onakav sastav Intera kao protiv Werdera moze svako isprasiti, tako da tesko se svima kad se masina popuni i zagrije![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:prije dvije godine prosao osminu finala i stigao u cetvrtfinale upravo schalke.....opet si dosao neinformisan???pa dokle vise takovuvu_zzz je napisao/la:jedino Bayo moze proci osminu finala lige prvaka, ostali nikako ima tu mnogo razloga, hem sto su neiskusni hem sto svake godine neko novi od svaba igra ligu prvaka, tako da ako bude ekipe kao Hannover i slicni u konkurenciji nemozete ocekivati ni jedan jedini bod u grupnoj fazi.. jedino Schalke, Stuttgart, Werder i Dortmund evo sad al samo zbog prijasnjeg iskustva mogu proci grupu al ne dalje od osmine..jedino da vas zapadne Kopenhagen i slicne ekipe al ne prolaze uvijek takve...dakle, nadam se da razumijete... vas je mnogo vise izvukla Europska liga proteklih godina a liga prvaka nije, gledajuci to takmicenje ostali bi na 3 kandidata na l.p, al hajd kad se gleda i sporedno takmicenje
![]()
@van gall- Inter u punom sastavu bi Schalkea isprasio, a onakav sastav Intera kao protiv Werdera moze svako isprasiti, tako da tesko se svima kad se masina popuni i zagrije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ev ti jos jedna informacija tada je schalkea vodio mirko slomka...nemoj o bundesligasima pricat kada ne znas....a ne mozes ni o italijanima pricat kad ja italijansku ligu vise od tebe pratim
i corava koka zrno ubode, tako i Schalke ako se sjecam jedva prosao, ali opet ti govorim gledajuci generalno nijedan svabski tim nema sanse proci proci osminu sem Baye, i to je neoboriva cinjenica, ti ako mislis da ce ekipe poput Dortmunda i slicnih nesto napraviti zivis u zabludi, a opet s druge strane sam siguran da 3 talijanske momcadi mogu igrati cetvrtfinale jer su mnogo iskusnije i bolje od inferiornih svaba, da ne spominjem sad nepravedan prolazak u 1/4 prosle sezone....
drago mi je da pratis, mora da mnogo pratis da bi vise od mene pratio
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Schalke je igrao četvrtfinale one sezone kada je Manchester osvojio CL. Dakle, to je bilo u sezoni 2007/08(prije 3 sezone). Nego, samo ne znam na čemu @van gall zasniva svoje tvrdnje kako nijedan talijanski klub neće proći osminu finala? Ako zna neke razloge koji su više nego sigurni, molio bih da ih napiše, jer planiram uložiti velike pare.
Uostalom, daleko je februar, tako da će mnogim ekipama porasti forma, dok će druge, pak, izgubiti istu. Niko se ne smije otpisivati prije negoli se završe uzvratni dueli osmine finala, pobogu.
Ja i dalje mislim da će Inter proći bilo kojeg protivnika od ekipa koje su bile prvaci grupa(izuzev Barcelone). Jednostavno, Rafa je majstor za kup takmičenja, to je bezbroj puta dokazao.
Uostalom, daleko je februar, tako da će mnogim ekipama porasti forma, dok će druge, pak, izgubiti istu. Niko se ne smije otpisivati prije negoli se završe uzvratni dueli osmine finala, pobogu.
Ja i dalje mislim da će Inter proći bilo kojeg protivnika od ekipa koje su bile prvaci grupa(izuzev Barcelone). Jednostavno, Rafa je majstor za kup takmičenja, to je bezbroj puta dokazao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@vuvu_zzz: dortmund ako nastavi ovim putem postat ce u evropi jako konkurentan i moci ce proc daleko u ligi prvaka, par godina su njemacke ekipe bile u krizi i neki su ih u prici pravili losijim nego sto jesu...znaci uvijek treba zadrzat realan pogled......werder je prolazio grupe ali je nesretno ispadao u osmini finala, jednom ih jest polomio lyon al protiv juve.a je bilo jednom jako nesretno ispadanje....prije 2 godine je werder bio u finalu evropske lige....dormund je nekad vec sad bi se moglo reci i davno (1997) osvajao ligu prvaka i od ovih klinaca se moze stvorit priblizno jaka ekipa...znamo da je leverkusen 2002. godine igrao finale lige prvaka, ko je to tada ocekivao...njemacke ekipe uvijek mogu nesto dobro napravit, a u zadnje dvije godine su opet jako napredovale i dosta jake kao prije desetak godina...ova ekipa schalkea je dovoljno jaka da izbaci mnoge protivnike koje bi mogla dobit i vjeruj mi schalkeove sanse su za cetvrtfinale jako dobre, jer imaju jako iskusne igrace i igrace s renomeom: raul, huntelaar, metzelder i uz mlade igrace je to dobar misung...tako da su schalkeove sanse da prodje dalje do cetvrtfinala jako dobre....ne znam sad koliko ce im ekipa biti uigrana do proljeca al cak vjerujem da bi oni mogli uz malo srece i dalje od cetvrtfinala, a za cetvrtfinale imaju realne sanse, samom cinjenicom da su pregazili lyon koji jeste u krizi ali nije to neka totalno bezvezna evropska ekipa pored svega...a benficu 2 puta pobijedit nije isto mala stvar....a bayern ko bayern bio u dobroj formi il ne uvijek je u ligi prvaka opasan
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.