Brate, poradi malo na šatrovačkom...muamerc je napisao/la:Ma bolji ste za osam klasa, igracki NBA. Ne znam kako vam nije iz ponizenja igrat ovo smijesno takmicenje.Romariooo je napisao/la:istina je to da su nasi protivnici imali probleme sa povredama i suspenzijama,ali u svim tim susretima vidjela se razlika u klasama,barca je otresala laganini protivnike i to ne pokazujuci ni najvise sto moze,messi je recimo protiv citija i pariza igrao ajmo reci osrednje za svojje mogucnosti,rjesavali su ih suarez i neymar,tek protiv bayerna messi je ukljucio turbo pogon i vidjeli smo sta se desilo,u jednoj utakmici dva majstorska gola,asistencija i jos dva tri dodavanja za mrtve sanse,nekoliko slaloma i veleslaloma...
svi ovi klubovi sto su im falili igraci,ne moze se to porediti s tim da nama fali messi jer vrijedi covjek za dvojicu i barca s njim raspolozenim kao da izlazi s 12 igraca
ovi sto su im falili igraci nemaju ste sta vaditi na to,citiju prvo nije falio aguero koji je igrao obje utakmice, a bayern i psg su na terenu izgledali za klasu slabiji i da su imali sve igrace ne vjerujem da bi bili ravnopravni jer bi i dalje zaostajali kvalitetom,mislite da bi prisustvo robena i riberija toliko promijenilo odnos snaga u kojima bayern nije imao suta po golu,a barca im je napravila desetak odlicnih prilika iz kojih je tri puta poentirala,jednostavno ogromna razlika koju bi robery samo malo ublazio
kod kobasicara je primijetno akutno kmecanje,a digli su se bili sa seven upom,a mi tada nismo kmecali a messi nam je bio povrijedjen i jos nekoliko igraca u problemima,trener smrtno bolestan,i uz sve to bayern nam daje cak tri neregularna gola za 1 2 i 3 nula,sudije sve to priznale,i opet nije bilo kmecanja
Romarioo - personifikacija Barsine dobre forme, ne znam samo kako ces na forum kad Messi ( zahvalite ovom covjeku na dvije i mogucu trecu titulu) ode u zijampe, valja vam se vratiti u chokere, drugi plan...
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Re: RE: Re: Champions League 2014/15
Obzirom da u tih par riječi odmah ubacuješ uvrede, nemam ti šta pojašnjavati.MisterGuardiola je napisao/la:ne kontam plastičaru,pojasnijose je napisao/la:Nekad sreća, nekad sudija.MisterGuardiola je napisao/la:Vakat je bio i da Barcu "sreća" pogleda.
Što kažu stari ljudi: pametnom je i išaret dosta.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Popravicuse tek sam poćeo ućitpatriot je napisao/la:Brate, poradi malo na šatrovačkom...muamerc je napisao/la:Ma bolji ste za osam klasa, igracki NBA. Ne znam kako vam nije iz ponizenja igrat ovo smijesno takmicenje.Romariooo je napisao/la:istina je to da su nasi protivnici imali probleme sa povredama i suspenzijama,ali u svim tim susretima vidjela se razlika u klasama,barca je otresala laganini protivnike i to ne pokazujuci ni najvise sto moze,messi je recimo protiv citija i pariza igrao ajmo reci osrednje za svojje mogucnosti,rjesavali su ih suarez i neymar,tek protiv bayerna messi je ukljucio turbo pogon i vidjeli smo sta se desilo,u jednoj utakmici dva majstorska gola,asistencija i jos dva tri dodavanja za mrtve sanse,nekoliko slaloma i veleslaloma...
svi ovi klubovi sto su im falili igraci,ne moze se to porediti s tim da nama fali messi jer vrijedi covjek za dvojicu i barca s njim raspolozenim kao da izlazi s 12 igraca
ovi sto su im falili igraci nemaju ste sta vaditi na to,citiju prvo nije falio aguero koji je igrao obje utakmice, a bayern i psg su na terenu izgledali za klasu slabiji i da su imali sve igrace ne vjerujem da bi bili ravnopravni jer bi i dalje zaostajali kvalitetom,mislite da bi prisustvo robena i riberija toliko promijenilo odnos snaga u kojima bayern nije imao suta po golu,a barca im je napravila desetak odlicnih prilika iz kojih je tri puta poentirala,jednostavno ogromna razlika koju bi robery samo malo ublazio
kod kobasicara je primijetno akutno kmecanje,a digli su se bili sa seven upom,a mi tada nismo kmecali a messi nam je bio povrijedjen i jos nekoliko igraca u problemima,trener smrtno bolestan,i uz sve to bayern nam daje cak tri neregularna gola za 1 2 i 3 nula,sudije sve to priznale,i opet nije bilo kmecanja
Romarioo - personifikacija Barsine dobre forme, ne znam samo kako ces na forum kad Messi ( zahvalite ovom covjeku na dvije i mogucu trecu titulu) ode u zijampe, valja vam se vratiti u chokere, drugi plan...
mesi ima vec tri titule lige prvaka,blizu je cetvrte,jos nekoliko bi ih trebao osvojiti jer ima jos dosta sezona pred sobom,a ima i sjajnu ekipu koja ce i narednih sezona biti strah i trepet
sutra revans protiv bayerna,s obzirom da su za vikend odmoreni neki igraci,da je napadacki dzehenemski odred bio rezervisan,i da nemamo pritisak u ligi gdje smo se razrahatili s novom titulom, KOBASICARI CE STRADATI !!!
sutra revans protiv bayerna,s obzirom da su za vikend odmoreni neki igraci,da je napadacki dzehenemski odred bio rezervisan,i da nemamo pritisak u ligi gdje smo se razrahatili s novom titulom, KOBASICARI CE STRADATI !!!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Rom ariooo,valja gluposti kao i obicno.Romariooo je napisao/la:mesi ima vec tri titule lige prvaka,blizu je cetvrte,jos nekoliko bi ih trebao osvojiti jer ima jos dosta sezona pred sobom,a ima i sjajnu ekipu koja ce i narednih sezona biti strah i trepet
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Koliko smijesan post Romaria. Tacno znas da se ne razumije u fudbal kada kaze da je Barsa klasu iznad Bayerna. Ne znam kako mu nije uslo u glavu i da se opameti malo. Vela havle.
Aljegri, out!
Trenutno jesu dosta jači od Bayerna, mada mislim onako općenito u poređenju sa Bayernom kada ima dobar zdravstveni bilten i trenera koji neće izmišljati toplu vodu da je Bayern ozbiljnija ekipa od Barcelone.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
razbucali smo kobasicare ko beba zvecku gdje se vidjela razlika u klasama, sutra u ovo vrijeme slijedi RAZBUCAVANJE 2

NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Champions League 2014/15
Ovom gofnaru je očigledno dosadno u životu.Svaki post mu se kalemi jedan sa drugim.tj svodi se na uvrede. Kanta ostaje Kanta.Romariooo je napisao/la:razbucali smo kobasicare ko beba zvecku gdje se vidjela razlika u klasama, sutra u ovo vrijeme slijedi RAZBUCAVANJE 2
![]()
![]()
bajern može do finala, u sportu je sve moguće.. znam da će biti teško, nezgodno, ali može... sve šanse su na strani barse, ali opet brzi gol bajerna sve mijenja, sjetite se prošle godine kako Borusija umalo ne izbaci Real... dakle bajern može proći, čak i vidim način na koji će moći to uraditi, ali ja sam maštovito dijete, tako da...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bayern je ispao nakon 3:0. Poenta nije u tome sto se ovaj rezultat ne moze stici vec u tome sto oni nemaju rjesenje za Barcelonu na terenu..Bas ce se sada desiti cudo i Bayern ce uspjeti da nadigra Barcu protiv koje prosli put nije mogao da sastavi par postenih akcija.
Realno, sve je moguće, al' Bayo sa onakvom igrom iz prve tekme nema šanse da postigne jedan gol, a kamoli 3-4 i da ne primi nijedan.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Za 4-0 koliko prognoziraju trebaju biti u totalnoj ofanzivi. Ako se pri tome uzme u obzir brzina Messija, Neymara i Suareza onda moraju odigrati bez greške inače će Barca svaki poklon iskoristiti. Zanimljivo će biti. Neka bolji pobijedi ! 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nek je mafija iz mafije A ostal u igrituzlak1987 je napisao/la:Bayern je ispao nakon 3:0. Poenta nije u tome sto se ovaj rezultat ne moze stici vec u tome sto oni nemaju rjesenje za Barcelonu na terenu..Bas ce se sada desiti cudo i Bayern ce uspjeti da nadigra Barcu protiv koje prosli put nije mogao da sastavi par postenih akcija.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Bayern ce nas izbaciti ako uđemo sa stavom "lako cemo, imamo 3-0 iz prve utakmice", to jest ako im dozvolimo da se nametnu.
Mi se ne znamo braniti i cuvati rezultat , to je jasno svima - a bavarci svakako nemaju šta izgubiti pa ce napadati od prve minute, i to je jasno svima.
Moramo igrati kao da je 0-0 bilo u prvoj utakmici, ili još bolje 0-1 za njih.
Mi se ne znamo braniti i cuvati rezultat , to je jasno svima - a bavarci svakako nemaju šta izgubiti pa ce napadati od prve minute, i to je jasno svima.
Moramo igrati kao da je 0-0 bilo u prvoj utakmici, ili još bolje 0-1 za njih.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma cuda su moguca, cuda se desavaju ali ja licno kao navijac Bayerna mislim da je ovdje sve gotovo s obzirom da je sa druge strane jedna takva ekipa koja ima strasan napadacki potencijal.
Barcina odbrana je spremna primiti 3 i vise golova ali samo u slucaju da Bayern ima u ekipi Robbena i Riberya u punoj formi.
No, ja jos uvijek vjerujem i nadam se nekom brzom golu uz crveni Albe.
Barcina odbrana je spremna primiti 3 i vise golova ali samo u slucaju da Bayern ima u ekipi Robbena i Riberya u punoj formi.
No, ja jos uvijek vjerujem i nadam se nekom brzom golu uz crveni Albe.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nikakvih opustanja barce veceras nece biti na minhenskom pasnjaku, to sto imamo 3 0 nista nece uticati, ekipa je po svemu sudeci nabrijana kao da je bilo 0 0 u prvoj, plust trener je odmarao sad u zadnjoj ligaskoj utakmici pola standardnih prvotimaca da bi svjezi docekali ovaj revans, tako da barca veceras ide na pobjedu jos jednu i mozemo ocekivati lijepu utakmicu, narocito ce biti lijepo zato sto ce barca igrati na gol vise
ovi sto predvidjaju 3-4 nula za bayern ne treba ni komentirati, vidjeli smo u prvoj utakmici kako je svako otvaranje bayern bilo opasno po nojera, pep je poceo s ofanzivnom taktikom s trojicom nazad i barca je napravila odmah nekoliko mrtvih zicera, s lakocom se dolazilo do gola, pepa je spasio neuer, kasnije je prilicno zatvorio utakmicu uvidjevsi da se spremam katastrofa ako nastave ofanzivno
sad u revansu bayern mora napadati sto ce ostavljati dulume prostora barci naprijed sto je za nas dzehenemski napadacki odred kec na desetku, ukoliko pep krene ofanzivno, ne da nece stici rezultat, nego ce dozivjeti katastrofu, nije barca porto da spusti gace, jedva cekamo da se bayo otvori
ovi sto predvidjaju 3-4 nula za bayern ne treba ni komentirati, vidjeli smo u prvoj utakmici kako je svako otvaranje bayern bilo opasno po nojera, pep je poceo s ofanzivnom taktikom s trojicom nazad i barca je napravila odmah nekoliko mrtvih zicera, s lakocom se dolazilo do gola, pepa je spasio neuer, kasnije je prilicno zatvorio utakmicu uvidjevsi da se spremam katastrofa ako nastave ofanzivno
sad u revansu bayern mora napadati sto ce ostavljati dulume prostora barci naprijed sto je za nas dzehenemski napadacki odred kec na desetku, ukoliko pep krene ofanzivno, ne da nece stici rezultat, nego ce dozivjeti katastrofu, nije barca porto da spusti gace, jedva cekamo da se bayo otvori
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Moguće postave.
Juventus ovo osvaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.