Sabinho je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Meša i nisi mi nešto drag vako , dal' je zbog Želje ne znam ..

Ali sto se tice poteza od preuzimanja repke, svaka ti cast.Izvlacis maksimum, tezimo modernoj igri, ozbiljan si trener sa logičnim odlukama. Barem do sada.
Belgija je bila spustanje na zemlju, jer smo tu po prvi put pokazali nemoć kvalitetom.
Prijasnji porazi tipa Izrael, Egipat, Nigerija, Kipar ( oni neocekivani ) su sve Papetu na dusu.
Tu se moglo uradit nesto ali sinoć je oskudan igracki kadar dosao do izrazaja.
Napokon igramo 4231 sa pravim krilima, s pravim bekovima. Jos dok ih poredas u sredini pravim redoslijedom, ili dok se nova 10ka ne pojavi imas moju punu podrsku !
Kako ce se pojaviti nova desetka? Nema Mesa magicni stapic. Odlaskom Misimovica svaki naredni selektor je ostao na mukama, pocevsi od Papeta pa sad preko Mese i ne znamo sta ce biti dalje. Pape i Mesa su naivni i povjerovali su "
Crvenoknjigom magu" da je sposoban da preuzme odgovornost medjutim od toga nema nista. Dalje, poraz od dva razlike nije maksimum protiv Belgije kad smo u losijem sastavu drzali tri boda koja je Begovic prosuo.
Mi dugo godina nismo lijevog beka imali pa se pred SP ( kad je najvise trebalo ), pojavi jedan Seo koji je 2014-u prekuco.
Kad nam je Rahimić otiso, najbolji osigurac i destruktivac, niotkud eksplodira Mume i briljira od tad svaku tekmu. Magicni stapić efekat vidis

Igrao nam Vedo krilo ni na sta licili nismo, zaigra Hajrović pocnemo igrati fantastican fudbal.
Zato imam osjećaj da je samo pitanje vremena kad ćemo 10ku namiriti. Da nađemo nekog da odigra to kako treba.
Razlog remija u Zenici nije sto je nas maksimum vise nego pokazano sinoć, nego sto su Belgijanci tu utakmicu odigrali ispod svog nivoa. Vidio si prvo poluvrijeme kad pokazu koliko mogu.
Tako su i susjedi mislili, izvukli bod tamo i hoće nešto u Zagrebu. Ljudi ih otresli ko malu djecu. Mi i oni, po svemu nebo i zemlja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.