PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- zenicacelik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jell to navijaci Veleza bojkotuju? Kakva je ono saka jada?
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
- zenicacelik
- Kontakt:
Upravo postignut najljepsi gol ove sezone.....ljepsi nece bit.........bravooooooo Coliccccccccçc .....idemo CELIK
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Danas su bili iznad svih ocekivanja.zenicacelik je napisao/la:Jell to navijaci Veleza bojkotuju? Kakva je ono saka jada?

Salu na stranu, koliko ih je bilo, posto ni mi nismo nista bolji danas?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Vidi ovih navijaca sto se javljaju svake sezone po 2-3 bojkota,nema ih 20 pa ajmo jedan bojkot odraditzenicacelik je napisao/la:Jell to navijaci Veleza bojkotuju? Kakva je ono saka jada?

#musvdg
zenicacelik je napisao/la:Jell to navijaci Veleza bojkotuju? Kakva je ono saka jada?
Javio se pripadnik još jedne grupe koja u Mostar dolazi u maksimalno dvocifrenom broju, doduše puno češće i značajno brojnije od crvenocrne braće iz Tuzle.
De sad mi iskreno odgovori, bez prepucavanja: Tebi je bitnije sto je RA (pa bilo to i 10 momaka) otisao na svaku gostujucu utakmicu, nego mizerna i zabrinjavajuca posjeta na domacem terenu?Baader je napisao/la:zenicacelik je napisao/la:Jell to navijaci Veleza bojkotuju? Kakva je ono saka jada?
Javio se pripadnik još jedne grupe koja u Mostar dolazi u maksimalno dvocifrenom broju, doduše puno češće i značajno brojnije od crvenocrne braće iz Tuzle.
Ne bih rekao da je Velež isušio tradiciju koju neupitno ima, ali ako se sad ne pitaju šta sad? u vezi s posjetom i ambicijama, onda ne znam kad će.
P. S.
Posao oko pripremanja terena i uređivanja tribina svakako treba pozdraviti.
P. S.
Posao oko pripremanja terena i uređivanja tribina svakako treba pozdraviti.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne vidim nista lose u danasnjoj posjeti.Mostar gori,u hladu ne mozes izdrzati.Rana faza prvenstva,godine patnje i borbe izmedju dna i sredine,vrucina,Borac nije neki magnet...i eto ti odgovora.Hajde,neka neko za usporedbu stavi koliko je bilo na drugim stadionima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Problem i jest taj sto kod svih nasih timova posjeta je jadna, izuzev 2-3 tima. Razlog cemo uvijek naci, to je bar lahko. Pa valjda na samom prvenstvu treba da se dolazi, dadne podrska i da se jako krene u prvenstvu, a kod nas ljudi cekaju da se pocnemo boriti za prvaka ili osvajaca kupa pa da par utakmica napunimo stadion. Ako Borac nije ime u nasoj ligi i magnet za simpatizere fudbala, kako ce onda biti Vitez ili Prijedor, misha mu? Tako i vrucina, to je nepotrebna izvlakusa, ne mislim na Velez, nego na nas narod i rezon uopce.
Po mojoj procjeni, na Tusnju je bilo nekih 2000-2500, manje-vise. De i ostali, odokativno napisite.
Po mojoj procjeni, na Tusnju je bilo nekih 2000-2500, manje-vise. De i ostali, odokativno napisite.
- tepsija
- Kontakt:
Nije izvlacenje...da je ovakva temperatura u Bosni,gdje nemas natkrivene tribine,ne bi se ni igrala utakmica.Nije nikakvo izvlacenje.Mi imamo problem sa posjetom,to nikad nismo ni tajili ali da je tako jadno i da puno zaostajemo za drugima,nije istina.Velez kao klub i desavanja oko njega,umrtvili su ljude.Svaka sezona,sve gora od gore,kad dodjemo do polufinala kupa,grad poludi...Znam da su floskule,da si uz klub i kad vodi i kad gubi...to da,za najzagrizenije.Sira masa trazi pozitivu,dobre rezultate.Mi to nemamo decenijama.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Koji glupan,bas se trudis!nas nema 201922VFC1981 je napisao/la:Vidi ovih navijaca sto se javljaju svake sezone po 2-3 bojkota,nema ih 20 pa ajmo jedan bojkot odraditzenicacelik je napisao/la:Jell to navijaci Veleza bojkotuju? Kakva je ono saka jada?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tepsija
- Kontakt:
Hajduk je bio pao na ispod 3.000 pa par dobrih rezultata,ide to na 30.000.Dinama iz milionskog Zagreba prati 3.000 u LP,400 ljudi u prvenstvu.Sve to zavisi o situaciji u klubu,ne moze se na silu.Raja trazi pozitivu,dosta sivila.A to da Borac nije magnet...svaka njima cast...ali nisu.Samo Sarajevo,Zeljo,Siroki i zrinski mogu privuci vise ljudi...nazalost.Da imamo rezultate,kao sto nemamo,bilo bi drugacije.Nemas 5 klubova na prostoru ex Yu koji se mogu pohvaliti posjetom,a mislim da nema nijedan koji je godinama u donjem domu.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Koliko su vrapcici tacno udaljeni od Mostara?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
5Km magistralnog puta,nema nikakvih staza za pjesaka ili nesto slicnozeljeznicar1 je napisao/la:Koliko su vrapcici tacno udaljeni od Mostara?
#musvdg
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eto ti ces nekom pricat tvojih toliko bude, a Sarajevo trece. Ispadnu iz borbe za ligu odmah se tri puta smanji broj navijaca(pretprosla sezona).
Celik!3,2,2.
- tepsija
- Kontakt:
Oni su u nekoj euforiji,mi smo u kurtzu.
Oni su jaci od nas.Prejaki su.
Oni su jaci od nas.Prejaki su.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Najjači su mostarci, na forumu 

- tepsija
- Kontakt:
I vi...u Mostaru i Neumu.Najjaci kradljivci kasetofona.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Red Army o Robijašima, i posjeti na stadionu, dal se za.ebavate
Daj tišina dječaci, 50 ljudi na tribini, derbi protiv Borca banjalučkog

Daj tišina dječaci, 50 ljudi na tribini, derbi protiv Borca banjalučkog

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Balorda, Beli98, CAZIN, Cwirek, ErosViverosViv, Hrammm1921, KarlMarx i 46 gostiju.