Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 10 nov 2014, 23:11

Juventinisimo je napisao/la: Kad je Bola zabio Dancima,njemu flasica iz ruku ispala...to se ne zaboravlja... :urnebes:
Vrijeme je za jedan beskompromisni logout, jer a) nisi smijesan i b) vrijeme je za smjenu, dosta je za danas :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2014, 23:13

bluesaa je napisao/la:ni virto se vise ne trudi, ceka se sabinho da izadje iz bunkera :urnebes:
slika

Samo da mi ovo dobijemo, nista bod. Pobjeda se mora uzeti pa makar se ostali dicili po forumu mjesecima ili Safet Susic se dicio pobjedom. :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2014, 23:14

Padovan je napisao/la:Bola dijeli pljuske :opaopa: , tako je Elvire legendo :bih: . Napokon neko i od legendi da progovori!
Jedini koji je i 'onda' progovorio. Moj omiljeni igrač reprezentacije do 2006. godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 nov 2014, 23:18

Virtu4l je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Bola dijeli pljuske :opaopa: , tako je Elvire legendo :bih: . Napokon neko i od legendi da progovori!
Jedini koji je i 'onda' progovorio. Moj omiljeni igrač reprezentacije do 2006. godine.
Nije imao dlake na jeziku, samo se i on se distancirao kasnije (iako je gostujući u nekim emisija uvijek bio kritički nastrojen, često puta je govorio da će nas koštati što se ne ulaže u domaći fudbal), jer i da je pričao protiv bio bi proglašen kao izdajica :roll: , ali ovo je sad prešlo sve granice, stvarno sam i sam imao respekta prema Sušiću, ali ovo šta radi u zadnje vrijeme :facepalm: .
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 10 nov 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 nov 2014, 23:18

znači treba neko od fudbalera bivših il sadašnjih reći ono što mi svi govorimo ovdje 10 dana da bi se to prihvatilo :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
0.50

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 23:20

Virtu4l je napisao/la:
:tokralju: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 10 nov 2014, 23:20

Formacija koju koriste samo Pep Guardiola , Luis Enrique i Safet Sušić :mrgreen:
slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2014, 23:22

Možel' uspravno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 10 nov 2014, 23:22

Juventinisimo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ti se kao sjećaš Bolića :rol: :rol:
Kad je Bola zabio Dancima,njemu flasica iz ruku ispala...to se ne zaboravlja... :urnebes:
Koje ste vi hijene i ljudske kurave, pa to je da ne povjerujes. :facepalm:
Nemate vise nikakvih argumenata kojim bi odbranili kriminalca pa ste se odlucili da skrenete sa teme tako sto ste prvo opleli po moderatoru, a sad je na red dosao DonCorleone.
Beskonacno trolanje i supljiranje, a sve u cilju bjezanja od istine. :puke:

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 10 nov 2014, 23:24

no rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:

“Moje mišljenje je da se na spisku osim Edina Džeke trebao naći još jedan klasični centarfor. Ipak je drugačije kada na toj poziciji igra neko ko u svom klubu igra tu istu poziciju, i kada je tu neko silom prilika. Reprezentacija po meni nije mjesto gdje se nešto treba probati po prvi put. Vremena je bilo dovoljno da se iznađe pravo rješenje”, iskren je Bolić.
Ta će Bola. Sutra se očekuje Safetova izjava " Bolića nikad nisam cjenio kao fudbalera a ni kao čovjeka" :urnebes:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 nov 2014, 23:24

Spisak:

Golmani: Begovic, Fejzic, Duljkovic

Odbrana: Mujdza, Spahic, Sunjic, Bicakcic, (Vranjes)

Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic, 

Napad: / ,
slika

slika
slika

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 10 nov 2014, 23:25

Ajax je napisao/la:
no rules je napisao/la:Bolić o Sušićevom spisku:

“Moje mišljenje je da se na spisku osim Edina Džeke trebao naći još jedan klasični centarfor. Ipak je drugačije kada na toj poziciji igra neko ko u svom klubu igra tu istu poziciju, i kada je tu neko silom prilika. Reprezentacija po meni nije mjesto gdje se nešto treba probati po prvi put. Vremena je bilo dovoljno da se iznađe pravo rješenje”, iskren je Bolić.
:salut: :salut: :bih: :bih:
:kafa: :kafa:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 nov 2014, 23:25

ništa novo @asmirbegovic, svo vrijeme kad nemaju šta gazdi u odbranu napisat, idu na lične uvrede..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 nov 2014, 23:25

no rules je napisao/la:Formacija koju koriste samo Pep Guardiola , Luis Enrique i Safet Sušić :mrgreen:
slika
Nece to biti ovako ce igrati osim ako se u zadnji tren ne predomisli i pozove Mahmutovica ili Djurica sto je ako pogledamo njegove dosadanje poteze na veliku zalost nemoguca misija.

---------------- Begovic -----------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Lulic/Hadzic
------------ Besic -- Medunjanin -------------
Kvrzic --------- Pjanic ----- Visca/TSS/Lulic
----------------- Hajrovic ----------------------

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 23:28

AsmirBegovic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kad je Bola zabio Dancima,njemu flasica iz ruku ispala...to se ne zaboravlja... :urnebes:
Nemate vise nikakvih argumenata kojim bi odbranili kriminalca pa ste se odlucili da skrenete sa teme tako sto ste prvo opleli po moderatoru, a sad je na red dosao DonCorleone.
Niko ovdje ne bjezi od istine osim antiPape koalicije...
Sta ce vam argumenti?? Kad ih postam,muka vam dodje,a sada ih trazite... :crazy: :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 nov 2014, 23:31

AsmirBegovic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Klasika u našem društvu. Kad ti sve argumente iz ruku izbiju, ti budi glasan, vrijeđaj i laži. Tako će druga strana utihnuti. I nekolicina forumaša ovdje je prošla tu školu. No kada im u lice pljuneš njihove laži (primjer Virtual i njegova laž da sam se ja radovao golu Belgije) onda nestanu bestraga. Ipak, najbolje je tu balavurdiju ignorirati. Staviš na ignore i rahat si. Neki konstruktivan post propustiti nećeš sigurno.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 nov 2014, 23:33

a @virtual zna koje ste godiste momci.
izgleda da niste upoznati da mu je na moru specijalnost da provjerava godista maloljetnih cura koje ne mogu odoljeti njegovom sarmu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 nov 2014, 23:34

Pa ko je koga sad vrijedjao? Koliko vidim @Asmir je jedini vrijedjao :roll:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 nov 2014, 23:35

@juventinisimo
bolan, kakve ti argumente postavljaš, svojim argumentima ne bi vrtić ubijedio u nešto, dijete od 5 godina bi ti nešto reklo.. ti se samo redovno voliš praviti pametan, misliš da sve znaš i da niko ne može sa tobom, a ustvari napišeš pismenu vježbu na forumu, a niti jedne normalne rečenice ne sastaviš..

smatrao sam te ozbiljnijim dok nisi "odgovorio" na ona moja pitanja, tad sam vidio o kakvom se kapacitetu radi..

prvi koji napiše ovdje bilo kakav argument da opravda ovog neznalicu, ja ću mu pružiti ruku.. ali voditi se logikom: svi ste vi online selektori, a sajo nas je odveo na svjeCko, to možeš i ti i tvoji istomišljenici u zavidoviće pa tamo njegovoj familiji i prijateljima..

Jednostavno, može se i na drugi način:
Imam druga koji gotivi Papeta radi njegovih pitarskih dana, ali i on se slaže da treba da ode da mu ljudi ne bi psovali, a syebo se kad je čuo da je zvao kvržića, a nije napadača.. a frajer ga voli da bi ga tetovirao..
znači, samo objektivnost, a ne na pitanje "kojom logikom su tino i hadžić pozvani na SP" reći "safet mislio da su oni budućnost reprezentacije" i toliko čvrsto sebe uvjeriti da vjeruješ u tu nebulozu...
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 10 nov 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 10 nov 2014, 23:35

Juventinisimo je napisao/la: Sta ce vam argumenti?? Kad ih postam,muka vam dodje,a sada ih trazite... :crazy: :kafa:
Kakvi tvoji crni argumenti? Pa za svaki tvoj lafo argument sam ti fino u detalje objasnio da samo bezveze lazes ili supljiras. Ili fino priznaj da si i ti sokiran Susicevim odlukama ili nam iskreno obrazlozi zasto mislis da je u pravu. U protivnom :shhh:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.