FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
neka ba... sad ce se i oni malo vise otvorit... izjednacene su snage... to znaci vece sanse za pogodak 

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Frajer je upravu...Trebo je Amar izbacit Jamaka na poluvremenu !FIFA/UEFA je napisao/la:ovaj stari navijac ima jedno 12-13 godina xDstaaarinavijac je napisao/la:eee moj Amare ...
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 05 mar 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
TM87
Decko iz Banja Luke prosetaj sa teme.vodena_glava je napisao/la:šta jestaaarinavijac je napisao/la:eee moj Amare ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Upravo tako ne pljujte po covjeku koji je nezasluzeno dobio karton i pritome bio jedan od najboljih na terenu, po onome sto sam cuo prvo su propustili da nam sviraju cist penal a sada crveni bez razloga.adoni je napisao/la:Pasa smanji dozivljaje..karton je nidje veze al eto..inace je bio nas najbolji igrac u prvom poluvremenunookey je napisao/la:**** ti Jamače sve glupoooThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jamak crveni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- AmanijakzO
- Kontakt:
65'
Željo ima više loptu u nogama, ali promjena nema. Kažimo kako je Nuhanović ušao umjesto Stokića kod Zvijezde u drugom dijelu.
Željo ima više loptu u nogama, ali promjena nema. Kažimo kako je Nuhanović ušao umjesto Stokića kod Zvijezde u drugom dijelu.
- Capt_Billy
- Kontakt:
AKo ne odbranimo titulu ovo ce biti sramota. Majke, igramo dobro sve, stvarno sanse, samo ogromni problema imamo sa realizacijom kada igramo u gostima. Do sada smo trebali voditi 0:2. Ali jbg, Nakav nam peh pao. Ovo sto Borac igra je sramota. Ako oni budu prvaci, ovo ce smijesno biti!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Glupo je reagovao ali ne zaslužuje takve komentare.miki 90 je napisao/la:joj ovog jamaka jest lk retard![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
da hoce samo jos ostat 0:0 dobro je bolje nego da primimo go...
oo Amare, jesil to na Wirellesu? Kako ces kazniti Jamaka?vodena_glava je napisao/la:šta jestaaarinavijac je napisao/la:eee moj Amare ...

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Lazo glavom super opalio al je nekako izvadi njihov golman 

Zadnja izmjena: adoni, dana/u 05 mar 2011, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Ima li kakav radio prenos ?
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA !

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA !
VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma nitko njemu ne prigovara sto je fulio, jbg. Nece pa nece, nije prvi ni posljednji. Raja mu prigovaju kakvu glupost covjek napravi!! jbgUpravo tako ne pljujte po covjeku koji je nezasluzeno dobio karton i pritome bio jedan od najboljih na terenu, po onome sto sam cuo prvo su propustili da nam sviraju cist penal a sada crveni bez razloga.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- vodena_glava
- Kontakt:
jamak se časno borio na terenu i nije mogao ništa drugo da uradi, a da ne dobije drugi žuti. zbog borbe ima od mene gratis piće u kafiću.Elegant je napisao/la:Decko iz Banja Luke prosetaj sa teme.vodena_glava je napisao/la:šta jestaaarinavijac je napisao/la:eee moj Amare ...
a ne bojte se, zaboravljate da imam lazu u napadu

dobar ovaj ipad, mogu i taktiku da razgradim na njemu

Zadnja izmjena: vodena_glava, dana/u 05 mar 2011, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nije on kriv,on je pojacanje koje nam ne treba,nama treba neko umjesto Pope da zna dat go e zato necemo odbranit titulu jer nam nema ko gola dati.
http://www.football manager.com pa izbacuj koga hocestm-ovac iz mase je napisao/la:Frajer je upravu...Trebo je Amar izbacit Jamaka na poluvremenu !FIFA/UEFA je napisao/la:ovaj stari navijac ima jedno 12-13 godina xDstaaarinavijac je napisao/la:eee moj Amare ...

da ti i taj "stari" navijac imate ikakve veze sa fudbalom ne biste ovdje valjali gluposti nego bi vodili neku ekipu, a do tada imas ovaj link gore pa mijenjaj koga god hoces...
treba nam jos igraca iz BiH
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tek se sada vidi kako smo jaki.. Mislim ono nigdje veze.. Provjerena pojacanja, pare, sponzori, Dzeko, pripreme prejake, i opet hadalji ne mozemo dati gol sa igracem vise, sa "boljom" fizickom spremom, dobijamo crveni, itd.Keenan.- je napisao/la:Tek se sada vidi koliko je ova nasa Premier Liga jadna
Daj Boze da ne primimo makar ako vec ne umijemo dati..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- AmanijakzO
- Kontakt:
68'
Loš pokušaj Zebe iz slobodnog udarca koji je, doduše, bio skroz sa strane. Još uvijek nema golova na Banja Ilidži
Loš pokušaj Zebe iz slobodnog udarca koji je, doduše, bio skroz sa strane. Još uvijek nema golova na Banja Ilidži
I Zvjezdin crveni je dosta diskutabilan bio,Jamakov je vjerovatno kompenzacija,tako da neosipate bezveze po momku koji je do tog iskljucenja bio nas nabolji igrac.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Proximic, zeljovolimte i 67 gostiju.