FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 dec 2014, 14:01

SaltCityAttack je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Kontam ja cu profitirat ako Azmir ode I predamo klub da nas grad vodi ili neko od prijasnjih lopova ..jednostavno znam da bi nam brzo bio kljuc u bravu ili u najmanju ruku sudbina Dite posebno ako grad preuzme klub jer to ce sigurno nas zadesit...u u najboljem slucaju opet pokusat se umjesat sa vukovima sa Otoke ....znaci ako se to sve deai ja bi rahat mogo spavat. A ne budit se u 5 ujitru slusat prenos, nebi se vise sikirao nervirao otisao rahat radio , a trece I djevojci bi mi svanulo ne sumnjam jer znam da joj se ne svidja sto je zapostavljam pored Slobode
Gracić je uzeo VELEŽA, TO NE DOLAZI U OBZIR. Samo Mramor ili Rudar Bukinje ili Radnik Lipmica.
Zar je Gracic sad umjesao prste oko Veleza? ..znam da je zelio I njih kao I nas ranije ..samo cu reci treba podrzat ovog covjeka sto imamo a naci mu strucne ljude u poslu a ne da mu Imamovic dovodi kao sto je doveo ovog Vugdalica
Jel sigurno to da mu je Jasmin doveo Vugdalica?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 dec 2014, 14:16

omer joldic,muhamed konjic,vedin music,sakib malkocevic,alen mesanovic,nedjad bajrovic,semir kuduzovic,midhat memisevic i td i td...imena su nasumicno pisana,zaista nemam zivaca da neke analize,ali zar stvarno nema strucnog covjeka,bivseg slobodasa,da preuzme neku ozbiljnu funkciju u klubu....da nam klub nevode ljudi poput vugdalica...nemam nista licno protiv njega,ali o fudbalu nema pojma...zar da nam klub vode vodoinstalateri,moleri kamatari i td...azmir se mora okruziti ljudima koji znaju nesto o fudbalu,koji su se bavili istim,i znaju bar nesto...ovako neide jbg
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 dec 2014, 14:19

jasmin je doveo,i instalirao vugdalica...u cilju pronalazenja investitora za istok...ima i video intervju posle jednog sastanka u opstini,gdje jasmin govori o tome
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 dec 2014, 14:20

wienultras je napisao/la:omer joldic,muhamed konjic,vedin music,sakib malkocevic,alen mesanovic,nedjad bajrovic,semir kuduzovic,midhat memisevic i td i td...imena su nasumicno pisana,zaista nemam zivaca da neke analize,ali zar stvarno nema strucnog covjeka,bivseg slobodasa,da preuzme neku ozbiljnu funkciju u klubu....da nam klub nevode ljudi poput vugdalica...nemam nista licno protiv njega,ali o fudbalu nema pojma...zar da nam klub vode vodoinstalateri,moleri kamatari i td...azmir se mora okruziti ljudima koji znaju nesto o fudbalu,koji su se bavili istim,i znaju bar nesto...ovako neide jbg
Prije svega klubu treba kvalitetan ekonomista i neki marketinški stručnjak
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2014, 14:30

Ne pljujte po Vugdalicu. Prijateljski. Pustite mahalisanje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 dec 2014, 14:43

sloboda72 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:tesko je tu odrediti sta je bolje kome da idu pare..racun Slobode je blokiran i sve sto bi leglo na racun Slobode ne bi bilo na raspolaganju jer bi automatski islo na izmirenje potrazivanja

s druge strane, Omladinski pogon Sloboda 1919, je vec klub u klubu..prakticno drugi klub koji je i sam po sebi punopravan clank SD Sloboda, odvojeno od FK Slobode, ali preko cijeg racuna poslije i FK Sloboda..

ni malo bajna situacija, i dokle god se ne rijesimo dugova onaj ko kontrolise Omladinski pogon u sustini kontrolise i FK Slobodu..ali brine to sto ustvari veci imamo novi klub, novi "okk" bez dugova, koji funkcionise kao nezavisno pravno lice, i kao punopravni clan SD Sloboda, ali samo nema prvog tima...dakle sutra ako dodjemo u situaciju da se ugasi FK Sloboda , dovoljno im je da samo ovaj 1919 formira prvi tim i to je to
Moderatore, riječ je o Omladinskom pogonu 2009 a ne 1919.Zatim,ili ne čitaš ili.....? Slobodin račun je od 2000g u blokadi . Naravno da su se"snalazili"u tom vremenu kako kad.Preko Sportskog društva pa UG Veterani pa Oml. pogon 2009. i od 2012Oml. pogon 1919.I sada,"jedno je da Sloboda naplati potraživanje preko računa Oml. pogona a sasvim drugo da Oml pogon koji je integralni dio kluba , odnosno treneri iz Oml. pogona kažu "ovo su naše pare a ne Slobodine"".(verstehen)ili fršten?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 dec 2014, 15:10

brazzo je napisao/la:Je li javna (trebala bi biti) informacija, koliko kosta clanska karta kluba ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2014, 15:53

tuzlak1987 je napisao/la:
Jeste sigurno je doveo Jasmin Vugdalica....mislim oni su mu predlozili I td..a I rodjak mi je Sajrankc u skupstini I on mi kaze bas da je Jasmin doveo Vugdalica..ali Azmir nema nista protiv tog covjeka....kazem barem lrema njegovim rijecima kaze da grijesimo dusu prema tom covjeku .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 dec 2014, 16:05

brazzo je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Je li javna (trebala bi biti) informacija, koliko kosta clanska karta kluba ?
Ako mislis na Fukare fan club clanska je 12 KM..
PS sloboda72,ja i govorim o tome da ja svoju ljubav ne naplacujem kao sto vi mislite da sam ja neciji pulen i da za to sto ovdje pisem dobijam pare ili sta vec..Samo hocu reci da bi Azmir trebao poceti dosta pametnije raditi i da nije on svetac kao sto neki ovdje misle..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 dec 2014, 16:14

pa treba pametnije raditi na marketingu i promociji kluba...mada problem je kako privuci i zadrzati ljude na tribinama Tusnja i kako organizovati nesto sa sponzorima kada usljed amaterizma MUP-a TK i neuslovnosti tribine zapad lici vise na ratnu zonu nego na sportsku priredbu kada su tu gostujuci navijaci....dok i na sjeveru treba uvesti reda, a i tribina nije ni zavrsena kako treba da bi se radili neki projekti na stadionu kao sto se npr rade u Mejdanu..

mada i iz Mejdana bi otjerali 1000-2000 ljudi prvi put kad nam dodje 200-300 gostujucih navijaca u Mejdan pa MUP TK pokaze svoju organizacionu sposobnost...ono sto je bilo sad protiv Sarajeva na zapadu je sramota...

mnogo stvari treba popraviti oko Slobode i tu se svi slazemo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 dec 2014, 17:23

Normalno da niko nije bezgrešan niti može biti. Na nama je da podržimo ljude koji rade u interesu kluba, nije to samo Husić ima njih još. Ako neko uradi 9 dobrih stvari i 1 pogrešnu, ne znači da mu treba pokazati vrata. Tako je i sa igračima, trebamo li Radovanoviću pokazati vrata ako se čovjek povrijedio a valjao nam je do povrede, logično da ga treba sačekati.
Vidite i sami kako je to funkcionisalo u FK Sarajevo i sami njihovi navijači pišu, od lešinara preko polovnih igrača i drugih spletkaroša, al isplivaše na kraju. Ne vjerujem da neko ne bi volio vidjeti Slobodu u ovakvoj organizaciji kao što je ima FK Sar.

Imamo dobre predispozicija u svakom pogledu da postanemo jak klub, a mislim da smo sad pred zadnjim stepenicama do početka nove ere Slobode. Do nas je hoćemo li zakoračiti u bolje, ili ćemo saplesti i pasti daleko nazad.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 dec 2014, 17:24

tuzlak1987 je napisao/la:
Jeste sigurno je doveo Jasmin Vugdalica....mislim oni su mu predlozili I td..a I rodjak mi je Sajrankc u skupstini I on mi kaze bas da je Jasmin doveo Vugdalica..ali Azmir nema nista protiv tog covjeka....kazem barem lrema njegovim rijecima kaze da grijesimo dusu prema tom covjeku .
Hvala na odgovoru, ja sam mislio da je i Mato tu nesto isposlovao da ovaj dodje jer se znaju od prije :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2014, 17:52

Ma moze biti da je I on ali sve je to uvezan bio ovaj Jasmin ovi su samo predlagali..uglavnom treba vidjet sta ce sad biti ta sjednica kad bude..Azmir dole dolazi 3-4 Januara valjda valjda pronadje zajednicki jezik I objasni I I jasbije ljudima da prestavu svijih planova sa Slobodom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 18:00

sloboda72 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Kontam ja cu profitirat ako Azmir ode I predamo klub da nas grad vodi ili neko od prijasnjih lopova ..jednostavno znam da bi nam brzo bio kljuc u bravu ili u najmanju ruku sudbina Dite posebno ako grad preuzme klub jer to ce sigurno nas zadesit...u u najboljem slucaju opet pokusat se umjesat sa vukovima sa Otoke ....znaci ako se to sve deai ja bi rahat mogo spavat. A ne budit se u 5 ujitru slusat prenos, nebi se vise sikirao nervirao otisao rahat radio , a trece I djevojci bi mi svanulo ne sumnjam jer znam da joj se ne svidja sto je zapostavljam pored Slobode
Gracić je uzeo VELEŽA, TO NE DOLAZI U OBZIR. Samo Mramor ili Rudar Bukinje ili Radnik Lipmica.
Zar je Gracic sad umjesao prste oko Veleza? ..znam da je zelio I njih kao I nas ranije ..samo cu reci treba podrzat ovog covjeka sto imamo a naci mu strucne ljude u poslu a ne da mu Imamovic dovodi kao sto je doveo ovog Vugdalica
Pa sjeti se kako su počeli padat.Onda je Gracić preko Nikšića dobio popust na kiriju za DJambo plakate a zauzvrat "usvojio"(privremeno)Rođene.Od tada im je Jusufbegović trener.
Ja volim FK Tuzla City

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 04 dec 2014, 18:01

Pozz Tuzlaci. Imam dva pitanja, al molim bez glupih odgovora.. Inace ne pratim vasu temu, al me interesuje, da li ce Azmir ostat i da li postoje sanse da se statut promijeni.. Volio bih da vam pravi covjek ostane, nije fazon da ga se otjera.. Prijatno i sretno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 18:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa treba pametnije raditi na marketingu i promociji kluba...mada problem je kako privuci i zadrzati ljude na tribinama Tusnja i kako organizovati nesto sa sponzorima kada usljed amaterizma MUP-a TK i neuslovnosti tribine zapad lici vise na ratnu zonu nego na sportsku priredbu kada su tu gostujuci navijaci....dok i na sjeveru treba uvesti reda, a i tribina nije ni zavrsena kako treba da bi se radili neki projekti na stadionu kao sto se npr rade u Mejdanu..

mada i iz Mejdana bi otjerali 1000-2000 ljudi prvi put kad nam dodje 200-300 gostujucih navijaca u Mejdan pa MUP TK pokaze svoju organizacionu sposobnost...ono sto je bilo sad protiv Sarajeva na zapadu je sramota...

mnogo stvari treba popraviti oko Slobode i tu se svi slazemo
Šta je to bilo "sramota"na "zapadu"?
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 dec 2014, 18:32

amorovski je napisao/la:Pozz Tuzlaci. Imam dva pitanja, al molim bez glupih odgovora.. Inace ne pratim vasu temu, al me interesuje, da li ce Azmir ostat i da li postoje sanse da se statut promijeni.. Volio bih da vam pravi covjek ostane, nije fazon da ga se otjera.. Prijatno i sretno

Odgovor je kratak. Velika vecina ovo zeli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 04 dec 2014, 18:52

sloboda72 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Meni se čini da je tebi a isto tako i "slatinašu"do Slobode stalo, ko do snijega od Olimpijade 1984g.
Jarane,odradio sam sva gostovanja ove sezone,dakle pogledao 14 utakmica slobode,evo jutros idem na fax i imam zgaravicu od silnih minuta manekenstva i svega ostalog sto sam pogledao na terenima sto u Tuzli sto u nekim drugim gradovima..Radio sam setalicu onu za slobodu 4 dana po 14 sati,spavao nisam i ti meni nesto sada govoris..aktivan sam u FFC i njega sam farbao,radio sam ovo svi na sjever,svi na Tusanj,dio sam grupe koja je konstatno na gostovanjima vec 6 godina zaredom,nikad marke nisam uzeo,ni od grupe ni od Slobode niti od jednog od 5 vodja sto su prosli kroz grupu i ti meni nesto pricas..Samo sam davao i dajem od sebe i primjecujem neke stvari sto vama smetaju,ovdje je isto kao na temi Mirze Teletovica,bacis komentar neki na negativnu partiju,sta treba promjeniti odma si hejter i nigdje te nema..PS zivinice metropola i ja bi prije 3 sezone do janje stopom dosli da nam neki nisu uvalili marija zmiju pa nas niko nije htio pokupiti jer smo stopali..hajd cao
LJLO ŠTA DOKAZIVAO, O TOME SE NE GOVORI. LJUBAV SE NE NAPLAĆUJE , NITI SE SPOMINJE ŠTA SI URADIO . NISI TO RADIO DA BI SE OVDJE HVALIO ILI ISTICAO ILI BI
pa kad Vi qrcem ne mrdate ;) kad znate samo prozivat i nista vise, i dobro sam rekao da lijecite frustracije ovdje pokusavajuci da ponizite nekoga ;)

@sl, ei zmijuga loma aka. Romale Romali (ko ce crnca u auto stavit bolan), mada ja nisam bio tu, nit sam kad dalje od Tusnja otisao, mozda u Lukavac jednom, tamo neke 2003-ce :mrgreen: , i nece ovi znalci nikad okusit sta se radilo za nesebicnu podrsku VOLJENOM klubu :cool:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 18:52

amorovski je napisao/la:Pozz Tuzlaci. Imam dva pitanja, al molim bez glupih odgovora.. Inace ne pratim vasu temu, al me interesuje, da li ce Azmir ostat i da li postoje sanse da se statut promijeni.. Volio bih da vam pravi covjek ostane, nije fazon da ga se otjera.. Prijatno i sretno

To je u stvari jedno pitanje.FKSarajevo je na inicijativu prijatelja Kluba napravio Statut za Tana.
FK Sloboda ima Husića i potrebno je dopunit i izmijenit Statut Kluba kako bi Husić nastavio dalje na dobrobit Slobode.
I sad pitanje u čemu je problem? Problem je po nas to ,što su u slučaju FKSarajevo ljudi iz Kluba, politike, navijači i bordo prijatelji na istoj strani, na strani FKSarajevo.U slučaju FK Sloboda nažalost to nije tako.Klub i navijači (uglavnom)su na jednoj strani a politika (lokalna) i prijatelji na drugoj.Ne možemo izić iz provincijske košulje i gotovo.
Ja volim FK Tuzla City

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 04 dec 2014, 18:56

sloboda72 je napisao/la:

To je u stvari jedno pitanje.FKSarajevo je na inicijativu prijatelja Kluba napravio Statut za Tana.
FK Sloboda ima Husića i potrebno je dopunit i izmijenit Statut Kluba kako bi Husić nastavio dalje na dobrobit Slobode.
I sad pitanje u čemu je problem? Problem je po nas to ,što su u slučaju FKSarajevo ljudi iz Kluba, politike, navijači i bordo prijatelji na istoj strani, na strani FKSarajevo.U slučaju FK Sloboda nažalost to nije tako.Klub i navijači (uglavnom)su na jednoj strani a politika (lokalna) i prijatelji na drugoj.Ne možemo izić iz provincijske košulje i gotovo.
hop šićki ima izić :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas, klasik, Tzhc075 i 17 gostiju.