Pa jesi li ti napisao i jednu recenicu da pokusas mene demantovati, i slicno, ili samo lupas ko MaksIm (a ja ko maksummoustapha je napisao/la:Neces da citas, a hoces da komentarises, lupas ko maksum.Baja_Zvjerka je napisao/la: Ko da cita, ja![]()
Boli mene neka stvar, ali ono sto mi upada u oci je bas ovo da su date samo sture informacije, bez detaljnih i pravih upustava, ili odrzanih sastanaka sa "ulagacima".. Niko im nije rekao koje su to odluke koje ce oni moci donositi u skupstini ??? (Citaj da su to odluke drugog reda o usvajanju financijskih izvjestaja i slicno, ne bas toliko interesantne obicnim gradjanima) Sve bitnije odluke koje se ticu karata, igraca, dizanja kredita, i sl. donosi upravni odbor kojeg bira skupstina. Po meni 1.500 KM tebi kao individualnoj uplati ne donosi apsolutno nikakvu korist, osim one da pomognes voljenom klubu...
U principu nije ni problem sto komentarises, ali stvar je u tome da trazis stvari zbog kojih bi ovaj statut mogao pasti, dovesti FK Sarajevo u jos losiju situaciju. Sto se mene tice samo izvoli. Iz takvih komentara vidim da si se malo uplasio.
P.S. Pardon, dobija i kartu godisnju gratis, i ubuduce po 50% popusta...