Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kao da su ovi davljenici u primeri bolji od Frosinonea, Chieva i slicnih klubova, isti je to q. Mislim da juventus ne moze promasit sa ovim transferom, lik bi izdominira ligu vjerojatno, imali bi i sanse u LP, a i isplatio bi se marketinski.
Pa privuci ce ga placa, spominje se 30 mil neto, veca nego u Realu.
Pa privuci ce ga placa, spominje se 30 mil neto, veca nego u Realu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma ne isplati se po tvom kolegi Biscionennununu.
E svasta na Bozijoj zemlji.
E svasta na Bozijoj zemlji.
mala zamolba za Ronu kad dodje, da bude milostiv prema Parmi, da malo popusti kad bude igrao protiv njih ... 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- nextterrain
- Kontakt:
Mislim da nema od tog nista, koketiraju s Juventusom da izbore novi ugovor za Ronalda, ali ako dodje Juventusu ce isplatiti sto od prodaje dresova sto od marketinga
Nema boljeg marketinga nego CR7.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Realnost je da je Cristiano Ronaldo > Serie A.
Ako dodje do transfera bit ce zanimljivo pratiti stanje njegovih nogu, poslije duela sa planetarno poznatim "njeznim" stoperima Chieva, Genoe, Atalante i sl.
Dokad ce moci izdrzati.
Ako dodje do transfera bit ce zanimljivo pratiti stanje njegovih nogu, poslije duela sa planetarno poznatim "njeznim" stoperima Chieva, Genoe, Atalante i sl.

Dokad ce moci izdrzati.

NON MOLLARE MAI
Kakvo ce to biti osvjezenje za Seriju A, ako Ronaldo dodje...nevjerovatan potez Juventusa, nema sta...
Ko je sledeci?
Nema dalje, kad se sjetim s kim smo sve povezivani a likovi ne dodjose ovo je malo je reci grom iz vedra neba...
Nema dalje, kad se sjetim s kim smo sve povezivani a likovi ne dodjose ovo je malo je reci grom iz vedra neba...
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
-
dok cekamo dolazak jednog velikana u seriu a, oprastamo se od drugog.
It was officially confirmed overnight that Roma full-back Bruno Peres has joined Sao Paulo.
The Brazilian wasn’t included in the Giallorossi’s pre-season squad, and it became clear that he was close to a move back to his homeland.
Sao Paulo midfielder Nene posted a video which featured Peres training with the squad, forcing his club to officially announce the move.
Roma have not yet released the details of the transfer, but it’s expected to be a loan with an €8m option to buy.
ovaj buffonov trasnfer je jedan od većih idiotluka koje sam vidio otkako pratim fudbal, ne znam što mu je to trebalo.
čega si više gladan, u petoj deceniji života?
italijane očigledno moraš go.vnjivom motikom tjerati da se penzionišu jer bi to valjda i do šezdesete igralo da može, eno čitam neki dan da se i de rossi hoće opet vratiti u reprezentaciju nakon što se već par puta opraštao.
tottija su jedva natjerali da se penzioniše, pa taj je u 41-oj godini se svađao sa trenerom i vršio pritisak da zašto ga pobogu, ne stavlja da igra.

italijane očigledno moraš go.vnjivom motikom tjerati da se penzionišu jer bi to valjda i do šezdesete igralo da može, eno čitam neki dan da se i de rossi hoće opet vratiti u reprezentaciju nakon što se već par puta opraštao.

tottija su jedva natjerali da se penzioniše, pa taj je u 41-oj godini se svađao sa trenerom i vršio pritisak da zašto ga pobogu, ne stavlja da igra.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pararope11 je napisao/la:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Fikret1946
- Kontakt:
Buffon
hoce li i u PSG-u cmizdriti poslije svakog poraza zanima me
da hoce Juve uzeti klempu naredne godine

hoce li i u PSG-u cmizdriti poslije svakog poraza zanima me

- BuffonGigi
- Kontakt:
Malkice obrisi nos i stani mirno kad pises ili izgovaras ime tog covjeka.Fikret1946 je napisao/la:Buffon![]()
hoce li i u PSG-u cmizdriti poslije svakog poraza zanima me![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
pa zar nije bilo dovoljno, za dvadesetogodišnju karijeru?arminz je napisao/la:Pararope11 je napisao/la:

ne bi me možda toliko čudilo da je neko drugi u pitanju, ali on kao juventino i kao romantičar koji je ostao u klubu iako je bio izbačen iz lige mi uopšte nije jasan, baš bespotreban i glup završetak karijere.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jah, ostao u drugoj ligi i igrao za kg paradajza, a mogao birati klub i eto sada ide zbog para da nadoknadi. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dao je juventusu najbolje godine.... kad je ispao u Seriu B bio je najbolji golman na svijetu i bukvalno je mogao birati gdje ce... ostao je igrati za mizeriju u Serii B naspram onoga sta vrijedi.... nekolinq godina kasnije imao je rekordnu ponudu naftasa ali je opet odbio i ostao...
Neka ga nek ide gdje hoce... i nek uzima kintu ako moze... sa 40 banki uzimati 7mil po sebi... realno svak bi ali ne moze se protiv fizike kojoj gigi ociglesno ozbiljno prkosi, s obzirom da on hladno moze jos nekoliko godina braniti jer ga reflex jos ni blizu nije izdao....
Neka ga nek ide gdje hoce... i nek uzima kintu ako moze... sa 40 banki uzimati 7mil po sebi... realno svak bi ali ne moze se protiv fizike kojoj gigi ociglesno ozbiljno prkosi, s obzirom da on hladno moze jos nekoliko godina braniti jer ga reflex jos ni blizu nije izdao....
ma ok, njegova stvar iako mi je baš glupo što u 41 godini i nakon što si tokom toliko godina, nedaća i loših perioda ostao vjeran svom klubu sad odeš u drugi evropski top klub koji će se vjerovatno susresti sa juventusom u LŠ.
bio bi mi veći laf da je karijeru završio u juventusu iako ih je i ovako debelo zadužio, ali ipak...
ali više me fascinira ta potreba italijana da igraju sto godina i da ih jednostavno ne možeš nagovoriti da se penzionišu
još stvarno samo fali da se DDR vrati u reprezentaciju
bio bi mi veći laf da je karijeru završio u juventusu iako ih je i ovako debelo zadužio, ali ipak...
ali više me fascinira ta potreba italijana da igraju sto godina i da ih jednostavno ne možeš nagovoriti da se penzionišu

još stvarno samo fali da se DDR vrati u reprezentaciju

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.