FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo sam pitao koliko je provjerena i moguca ta informacija, ne znam zašto ste odma skočili ? Možemo makar fer biti preko foruma kad ne igraju Sloboda i Velež, ako već postoji neka mržnja između ta dva kluba 

Pa samo si trebao pitati onoga ko je i napisao tu informaciju tj. sloboda72. Ostale kao što vidiš manje više zanima
isto da neko napiše na temi Veleža da NN preuzima Borac BL 

Odes na Velezovu temu i pitas, oni bi valjda trebali znati sta se desava u i oko njihovog kluba. Nas zaboli za Mo i Velezom i RA. Naucite to vec jednom.shaman7 je napisao/la:Samo sam pitao koliko je provjerena i moguca ta informacija, ne znam zašto ste odma skočili ? Možemo makar fer biti preko foruma kad ne igraju Sloboda i Velež, ako već postoji neka mržnja između ta dva kluba
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
bezveze ste napali na momka
ako mu nećete lijepo odgovorit', onda barem nemojte bit' da ne kažem šta

sloboda72 je napisao/la:Nije ništa rađeno na pomoćnom terenu.Ona površina pod kamenom je sad prorasla travom. To znači da je ovih 35000km od Opštine ostalo na računu Opštine.Pupi04 je napisao/la:Mislim da je od tih para uradjen onaj jos jedan teren na pomocnom i navodnjavanje na glavnom terenu.
Ovog slobodu72 izgleda pucaju teski kompleksi, pa hvala Bogu nasao mjesto gdje ce se ispovjedat

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Svašta u Allahovoj bašti ima danas
Hvala za ispravku.Ja sam gledao utakmicu protiv Sarajeva 22. 11. i nisam primijetio radove na pomoćnom terenu. Do duše bila je nedelja.Ali ovo je dobra vijest, nema govora.Za muštuluka.Onih 35 000 sigurno nisu više na računu Opštine.Ne znam što ili šta su toliko čekali .Sistem za zaljevanje glavnog terena završen je u julu.Pupi04 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Nije ništa rađeno na pomoćnom terenu.Ona površina pod kamenom je sad prorasla travom. To znači da je ovih 35000km od Opštine ostalo na računu Opštine.Pupi04 je napisao/la:Mislim da je od tih para uradjen onaj jos jedan teren na pomocnom i navodnjavanje na glavnom terenu.
Ovog slobodu72 izgleda pucaju teski kompleksi, pa hvala Bogu nasao mjesto gdje ce se ispovjedat
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tifo/fantasticna-k ... ice/147244" onclick="window.open(this.href);return false;
za pouke pojedinima...4 liga braco GRMIIII

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Jeste vi nevinašca. Razvojna Banka Federacije vam daje pare.Sloboda od te državne Banke ni feninga da dobije iako je Aid Berbić iz Tuzle (SDP)Predsjednik Nadzornog Odbora Razvojne Banke a Semir Fejzić iz (SDA) član, takođe iz Tuzle.shaman7 je napisao/la:Svašta u Allahovoj bašti ima danas
Ja volim FK Tuzla City
Zaboravljas da ne smijemo palit baklje na Tusnju, to hoces da nastetimo klubu e boze ti svastawienultras je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/fantasticna-k ... ice/147244
![]()
![]()
![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
ja neznam jel se ponekada namjerno pravite ili...fukara87 je napisao/la:Zaboravljas da ne smijemo palit baklje na Tusnju, to hoces da nastetimo klubu e boze ti svastawienultras je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/fantasticna-k ... ice/147244
![]()
![]()
![]()
za pouke pojedinima...4 liga braco GRMIIII![]()

**** te baklje,vec sam napisao gore,GRMIII:::
a ti odma baklje

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
To jedan od najvecih klubova sa ogromnom armijom navijaca al stecaj il sta vec ih je gurnuo u zadnju ligu direktno iz prve al ih navijaci nisu napustili.wienultras je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/fantasticna-k ... ice/147244
![]()
![]()
![]()
- TzBulevar87
- Kontakt:
Neka si nam ti elaborirao, da nije tebe sve ovo bi nam bila nepoznanica.terabajt je napisao/la:To jedan od najvecih klubova sa ogromnom armijom navijaca al stecaj il sta vec ih je gurnuo u zadnju ligu direktno iz prve al ih navijaci nisu napustili.wienultras je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/fantasticna-k ... ice/147244
![]()
![]()
![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
- nesvrstani
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Jeste vi nevinašca. Razvojna Banka Federacije vam daje pare.Sloboda od te državne Banke ni feninga da dobije iako je Aid Berbić iz Tuzle (SDP)Predsjednik Nadzornog Odbora Razvojne Banke a Semir Fejzić iz (SDA) član, takođe iz Tuzle.shaman7 je napisao/la:Svašta u Allahovoj bašti ima danas
daje razvojna pare OKK i to finu svotu, sto li

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ovaj Kongres SDPa je za Slobodu završen odlično. Sad je faraon ko klimav zub.Tuzla mu okreće leđa zbog izdaje Selima.On će sad prvi nazvati Husića.FK Sloboda će nadživit i ovo ružno vrijeme.ultrasstyle_tz je napisao/la:oni ce nam biti uzor
Ja volim FK Tuzla City
hahahaha kad ce Jasmin ici u wc znas li mozda i to, fakat kakvih sve gluposti necu ovdje procitatisloboda72 je napisao/la:Ovaj Kongres SDPa je za Slobodu završen odlično. Sad je faraon ko klimav zub.Tuzla mu okreće leđa zbog izdaje Selima.On će sad prvi nazvati Husića.FK Sloboda će nadživit i ovo ružno vrijeme.ultrasstyle_tz je napisao/la:oni ce nam biti uzor
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' to Jasmin podrzao Niksica? Stvarno ne znam o tome?sloboda72 je napisao/la:Ovaj Kongres SDPa je za Slobodu završen odlično. Sad je faraon ko klimav zub.Tuzla mu okreće leđa zbog izdaje Selima.On će sad prvi nazvati Husića.FK Sloboda će nadživit i ovo ružno vrijeme.ultrasstyle_tz je napisao/la:oni ce nam biti uzor
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
E ti si stvarno naivan. . .sloboda72 je napisao/la:Ovaj Kongres SDPa je za Slobodu završen odlično. Sad je faraon ko klimav zub.Tuzla mu okreće leđa zbog izdaje Selima.On će sad prvi nazvati Husića.FK Sloboda će nadživit i ovo ružno vrijeme.ultrasstyle_tz je napisao/la:oni ce nam biti uzor
Pa ako ćete palit baklje palite kako treba a ne dvije baklje em izgleda smiješno em štetite klubu, bolje 2-3 vrhunske koreografije nego one gluposti...fukara87 je napisao/la:Zaboravljas da ne smijemo palit baklje na Tusnju, to hoces da nastetimo klubu e boze ti svastawienultras je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/fantasticna-k ... ice/147244
![]()
![]()
![]()
za pouke pojedinima...4 liga braco GRMIIII![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.