Ali opet, zaslužio je da radi šta hoće

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I to hajd da on igra na nekom nivou, ja fakat ne vidim sta bi on sad dao reprezentaciji.rope11 je napisao/la: još stvarno samo fali da se DDR vrati u reprezentaciju
rope11 je napisao/la:ovaj buffonov trasnfer je jedan od većih idiotluka koje sam vidio otkako pratim fudbal, ne znam što mu je to trebalo.![]()
čega si više gladan, u petoj deceniji života?
italijane očigledno moraš go.vnjivom motikom tjerati da se penzionišu jer bi to valjda i do šezdesete igralo da može, eno čitam neki dan da se i de rossi hoće opet vratiti u reprezentaciju nakon što se već par puta opraštao.
tottija su jedva natjerali da se penzioniše, pa taj je u 41-oj godini se svađao sa trenerom i vršio pritisak da zašto ga pobogu, ne stavlja da igra.
Čisto sumnjam da je ova garnitura išta prepustila slučaju, od 2011 do danas rade nestvaran posao. I meni je na prvu nemoguće bilo, ali sumnjam da bi radili nešto što bi ugrozilo finansije kluba. Od nestvarnog minusa u 2011 danas je ovo drugi klub sa novim stadionom, sada i novim najsavremenijim trening centrom, novim sjedistem, hotelima, pa sve oko grba/logoa, jednostavno ovo sto se radi je neki novi nivo.rope11 je napisao/la: sad neka njima malo uefa kuca na vrata, dosta više milana, rome i intera