FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 26 jan 2015, 23:36

let3 je napisao/la:Josepe, vracaj se svojoj kuci, kumim te :pray: kako ti ode, odosmo u q expresnom brzinom.

ovo su moje želje, a sad realnost - Pep nece otici iz bavarije dok ne mlatne "klempu", to mu je opsesija vazda bila (hoce li to biti ove godine ili neke naredne, to ostaje da se vidi)....a i ako je mlatne, možda produži saradnju, jer je izgleda postao jako blizak sa onim robijašem Hoenessom.
Mozemo mi ovdje naglabati do ujutru, nista ne znamo dok ne cujemo Pepovu pricu. Ako Pep kaze idem onda ide jer sa njim vjerujem nema ubjedjivanja. Bajern samo moze uciniti to da ga zadrzi do kraja ugovora i to je to.

Ako sam skeptik za buducnost Pepa u Bayernu onda sam jos veci skeptik da ce se vratiti u Barsu, pogotovo kao trener.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 jan 2015, 23:37

2016 ga čeka predsjednička fotelja u Barceloni
.. ćemo da vidimo

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 jan 2015, 00:43

Rajaz je napisao/la:2016 ga čeka predsjednička fotelja u Barceloni
.. ćemo da vidimo
pa covjek je trener,a ne neko puca na mjesto na predsjednika kluba. uostalom ako se ne varam rekao je da barcelonu vise nikad nece voditi, te da samo dolaze neke mladje kategorije barcelone u pitanje.

Danas jedna zanimljiva vijest,naime Rumeni je pitao Henesa da li ce se kandidirati ponovo za predsjednika bayerna kad izadje iz zatvore, na sto je on rekao da ne zna...te da se trenutno samo koncentrise na posao koji radi u bayernu.

Ja iskreno mislim da hoce, te da ce on biti ujedno i karika koja ce ubijediti pep-a na produzenje ugovora...
Stern des Südens

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jan 2015, 01:32

Ma nema sanse da ce ostati duze od 2017. Nije on trener koji moze dugo biti na klupi jednog kluba. 4-5 godina i to je to. S Barcelonom je uzeo sve,sa Bayernom su ostala jos 2 trofeja za uzeti. LP i Superkup njemacke .

Ako se nevaram ,mislim da je ostalo sve uzeo.

Sto se tice destinacije ,ocekujem da to bude Engleska i jedan od timova iz Manchestera. 90% sam siguran da je United iduci Pepov klub
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jan 2015, 03:02

Bayern@heart je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Na isti dan se priča o "sukobu " Pep-Sammer,Previše
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bi me čudilo sutra da osvane kao glvana vjest od kluba produženje ugovora Pepu :kafa:
Sky kao i uvijek, na aparatima. :kafa:
Guardiola was also quoted by Bild as saying: "I don't know what people are on about. We had a quiet training session."
I nemoj te biti smijesni, nije Guardiola dosao da promjeni cijeli sistem i onda nakon dvije godine da prodje u neki drugi klub, sad ce uskoro novi ugovor. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 jan 2015, 10:37

momci citam da bi se cigo tiago "mogao vratiti na teren za mjesec ipo
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 27 jan 2015, 11:31

Pep je tu još najmanje 4 godine bez obzira osvojili LP ove godine ili ne. Ipak smo mi FC Hollywood i takvi naslovi i priče vezane za transfere, trenera itd. su neizbježne.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jan 2015, 16:40

oj' jedva cekam petak, glava mi pukla gledajuce ovaj rukomet :puke:

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 jan 2015, 17:10

Hahah neka rukometa, a i ja jedva cekam da vidim nase pulene protiv vukova, al nece biti lako opet..

Kad se rastrce nasa krilaaaa :) A sto se tice Pepuna, slazem see ima sve uslove, a vjerovatno ce se vratiti u Barcu poslije Bayerna...

Iskreno kad bi nam donjeo klempu u svom mandatu, zasluzeno bi bilo, i pozelio bi mu sve najbolje :)

A digao je Bayern igrom opet na neki level i treba covjeka postovat :) Al glupo je i govorit jos o odlasku, i kad pricamo o igracima.. za Robbena su govorili nece se on dugo tu zadrzat i radi povreda niko ga ne trpi, a i ne ostaje mu se.. sine ostade on preko 5 godina pustii pricu
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jan 2015, 19:13

[youtube][/youtube]

:cool: :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 jan 2015, 20:35

BavaracZenica je napisao/la:
A digao je Bayern igrom opet na neki level i treba covjeka postovat :)

Po meni, Pepov Bayern igra za jedan veliki nivo slabije od Juppovg Bayerna. Trofeiji nemaju nikakve veze stim, da mi ne dodje neko i kaze kako je ovaj osvojio sve pa je zato bolji...NE, Juppov Bayern je bio najbolji Bayern ikada, a da ne govorim da ovaj ima vise boljih igraca!!!
Stern des Südens

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jan 2015, 21:04

Ako Pep ove ili naredne sezone uspije uzeti LP ne vjerujem da ce igdje ici. U Bayernu ima bukvalno sve i sve svoje zamisli moze prenijeti na teren. Covjek je genijalac i dosta prednjaci u odnosu na danasnje trenere, tako da sumnjam da ce ga i nasi olako pustiti. Samo da uzme klempu i da ona pravi monstruma koji ce bukvalno vladat fudbalom naredno desetljece. :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2015, 23:41

Svašta se nešto ovdje pisalo, a nisam odavno na ovoj temi nešto šarnuo....

Kao prvo ovo za Pepa...Interesantno je kako klubovi i navijači klubova koji jednom nisu dobili Pepa se sada opet nadaju kako ga mogu nekako dobiti.... :D Prilično sam uvjeren da će on ostati još dugo u Bayernu. Iz Bayerna ga jedino može otjerati uprava, ako rezultati ne budu valjali (a za sada je to dosta udaljeno :) ).

Što se tiče omladinskog pogona, talenata i sl....Bayern je sada tu svjesno postavio Ulija kao koordinatora, koji će krenuti u pravu ofanzivu, zajedno sa Sammerom, kako bi se opet izbacili pravi talenti, momci s potencijalom za prvi tim. Baš se nedavno spominjalo kako je zapravo zadnji pravi igrač koji je iz našeg omladinskog pogona stigao do prvog tima bio Alaba i to prije 5 godina. Cilj je uprave opet nekog značajnog igrača proizvesti, uvesti ga u prvi tim i tu učiniti standardnim. Zapravo više njih. Schweinsteiger, Lahm , Muller , Alaba, pa i Badstuber koji je 2-3 sezone pred povredu isto igrao značajnu ulogu (nadat se da će se uspjeti vratit na veliku scenu u potpunosti). Sada je cilj opet proizvesti i dovesti do prvog tima, takav sličan kalibar igrača, kao što su nabrojani.
Tako da jeste doveden npr Kurt i prate se određeni talenti, koji će se dovoditi u klub, ali isto tako će se raditi i na postojećem materijalu u omladinskom pogonu, kako bi se isti unaprijedio i kako bi se dobili određeni igrači za prvi tim.
Uli i Sammer su odličan dvojac za tako nešto. Oni će predvoditi takav projekat.

Inače u zadnje vrijeme je najbliži prvom timu bio Hojbjerg i odigrao je i neke dobre utakmice, ali za sada nije uspio ostvariti taj konačni proboj. Bit će prilike za to još. Ja vjerujem da Gaudino tako nešto može napraviti, jer veliki je potencijal. S novim ugovorom, uprava je pokazala da na njega ozbiljno računa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jan 2015, 02:14

Pratite li vi ove treninge? Ja pregledam ove sto daju na YT. Ima ova neka vjezba sa cini mi se 11 igraca gdje je Xabi u sredini i povezuje ostale igrace okolo dok pola njih jakim presingom pokusava da dodje do lopte. I Neuer ucestvuje aktivno. Naravno i Pep. Odlicna vjezba. Xabi je fenomenalan igrac, nevjerovatan. Nije ni cudo sto imamo onoliki posjed lopte i sto nam je presing dobar.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 jan 2015, 03:39

muamerc je napisao/la:Pratite li vi ove treninge? Ja pregledam ove sto daju na YT. Ima ova neka vjezba sa cini mi se 11 igraca gdje je Xabi u sredini i povezuje ostale igrace okolo dok pola njih jakim presingom pokusava da dodje do lopte. I Neuer ucestvuje aktivno. Naravno i Pep. Odlicna vjezba. Xabi je fenomenalan igrac, nevjerovatan. Nije ni cudo sto imamo onoliki posjed lopte i sto nam je presing dobar.
Possession play... :tokralju:
Najzanimljivi trening, onako se najbolje trenira nogometni IQ.

Najbolje kad te trener izabere da igras joker, u sredini igras i samo dijelis lopte. :beba: :ljepota:

:plac:

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2015, 19:43

Ribery i Rafinha povrijedjeni, propustaju Vukove. :facepalm:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jan 2015, 19:49

Omerbavarac je napisao/la:Ribery i Rafinha povrijedjeni, propustaju Vukove. :facepalm:
Ma i nije toliko strasno jer tek je pocetak drugog dijela a i imamo veliku prednost. Znaci igraju Benatia i Goetze umjesto njih. Nadam se dobroj tekmi, sa bodom bi bio zadovoljan.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jan 2015, 20:25

muamerc je napisao/la: Ma i nije toliko strasno jer tek je pocetak drugog dijela a i imamo veliku prednost. Znaci igraju Benatia i Goetze umjesto njih. Nadam se dobroj tekmi, sa bodom bi bio zadovoljan.
Znam, ali me iritiraju te povrede a pripreme tek zavrsile no sta je tu je.

Ja ipak mislim da bi Weiser mogao zapoceti s obzirom da ga je Pep u pripremnim utakmicama forsirao na desnom beku.
Benatia bi mogao poceti u paru sa Boatengom, dok bi Dante vjerovatno izvisio.

Mislim da Alaba nece startati jer jos uvijek nije u najboljoj takmicarskoj formi ali da ce uci u igru u to ne sumnjam.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jan 2015, 23:25

Skresali smo platnu listu, trenutno imamo tacno koliko treba, mada idealno bi bilo da jos nekako Cuadrado uleti, jer ofanzivno sa stalnim povredama to mi malkice, malkice siromasno izgleda.

Tek sad vidjeh da je za Martina sezona skoro zavrsena, uzdamo se u dobar oporavak Tijaga,
valjao bi nam zlata taj igrac, s klupe kako god, prevagu na terenu lako radi.

Sta vi mislite koji je to bio najbolji potez prosle godine? :?:
Ako mene pitate potez godine je cerupanje Reala :!: ,
Alonso je kljuc naseg monopola po Evropi. :cool:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 jan 2015, 23:46

Zista mi nekad nije jasno šta rade ovi naši na treningu pa svko malo neko povređen :eh: Pred nastavak sezone kad bi većina koji su trenirali trebali da budu na raspolaganju za prvi tim opet povrede. Navodno bi Ribery mogao da odsustuje duži period kao i u prvom djelu sezone :silent: Nadam se da će prognoze pasti u vodu i da će već biti spreman za mečeve protiv rudara iz Donjecka.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []