FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 10 dec 2014, 22:01

citam sad ovaj clanak na ss...neko kao blizak klubu izjavio azmir je navodno poslo pare,al koda putuju pjeske...pa gdje su pare od opstine,i picki materina,gdje su pare i tih 200 000 hiljada,koje pojedinci ovdje spominju....svi cekaju azmira i njegove pare,a pljuju ga na svakom koraku...podmecu nogu,hoce da ga maknu...sloboda je bankrot bez njega....pu **** ti nas mentalitet pogani
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 dec 2014, 22:03

Ispunjena dvorana u Zenici...humanitarna utakmica.
Bravo za N.K.Celik i F.K.Sloboda i navijacima oba kluba koji su isto odigrali utakmicu humanitarnog karaktera.Rezultat nije bitan al FKR'87 pobijedile Robijase 3:2 :D ...u petak ili subotu je u Mejdanu iste ekipe fudbalera igraju,pare od ulaznica idu ja mislim u dom za nezbrinutu djecu.
Ko moze neka dodje da uzvratimo gostoprimstvo za nase zenicke prijatelje.

http://m.****/clanak/151805/zaigrajm ... e-robijase" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 10 dec 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 10 dec 2014, 22:15

wienultras je napisao/la:Kako te nije stid dobili platu u oktobru kasni mjesec i desetak dana i imate muda dici glas..kako vas nije sramota sami bi se trebali odreci jedne plate zbog sramote koju ste nam priredili..fujj
zasto? ti radio na sanku za dzaba prodavao suvenire a kes isao za fun klub? Ti radio promociju dao hiljadu posto od sebe? Na kraju krajeva ti bio na stadionu platio kartu? Ma jok jarane nista od toga, kladim se da ni tuzlaka ne pijes ali samo nesto prigovaras
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 10 dec 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 dec 2014, 22:15

16.12.2014 u 18:00 je utakmica...igraju vedete oba kluba...da nemisli neko da ove placipicke igraju
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 dec 2014, 22:40

klma1 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Kako te nije stid dobili platu u oktobru kasni mjesec i desetak dana i imate muda dici glas..kako vas nije sramota sami bi se trebali odreci jedne plate zbog sramote koju ste nam priredili..fujj
zasto? ti radio na sanku za dzaba prodavao suvenire a kes isao za fun klub? Ti radio promociju dao hiljadu posto od sebe? Na kraju krajeva ti bio na stadionu platio kartu? Ma jok jarane nista od toga, kladim se da ni tuzlaka ne pijes ali samo nesto prigovaras
o kakim ti suvenirima pricas.. :crazy: kakve to ima veze sa igracima uopste..i kaznama koje su ZASLUZILI...i sta tebe boli **** kakav doprinos,i dali ga dajem uopste..eto tebi cu polagati racune.. kuknjava
neki likovi se bas zadali :mrgreen:
smijesan je forum postao,nikakve konstruktivne price,sve kuknjava
zlajci je bog :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 dec 2014, 22:53

Momcima treba dati tu platu i vecini raskinuti ugovore jer nisu opravdali ocekivanja i nisu dali sve od sebe u dosta situacija. Nisu mogli iscupati tri boda od Zvjezde, nisu mogli uzeti bodove onim fenjerasima .. Mislim sto je bruka bruka je.

Sretno im u zivotima i nema para bez motike.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 dec 2014, 00:41

Nije meni zao ovih parmaka, u narodu nazvanih - fudbaleri. Zao mi je nasih mladica koji su nedavno potpisali profesionalne ugovore i nisu dobili nikakve sanse (a tih talenata i slucajeva je bilo i ranije u Slobodi), iako na trening utakmicama nerijetko budalom prave prvotimce i glavne odgovorne za mjesto na tabeli koje trenutno zauzimamo.
Ti isti mladici su jos ranije u nizim kategorijama, placajuci clanarinu, morali Denisu Sadikovicu (samo za primjer) davati jos dinar ispod ruke da bi igrali. Sad kad su dogurali do prvog tima, sto stelom ili srecom, sto svojim talentom i zalaganjem, ne daje im se sansa za dokazivanje. A znamo da tesko ce biti gore od ovoga dosadasnjeg.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 dec 2014, 01:12

Batva je napisao/la:Nije meni zao ovih parmaka, u narodu nazvanih - fudbaleri. Zao mi je nasih mladica koji su nedavno potpisali profesionalne ugovore i nisu dobili nikakve sanse (a tih talenata i slucajeva je bilo i ranije u Slobodi), iako na trening utakmicama nerijetko budalom prave prvotimce i glavne odgovorne za mjesto na tabeli koje trenutno zauzimamo.
Ti isti mladici su jos ranije u nizim kategorijama, placajuci clanarinu, morali Denisu Sadikovicu (samo za primjer) davati jos dinar ispod ruke da bi igrali. Sad kad su dogurali do prvog tima, sto stelom ili srecom, sto svojim talentom i zalaganjem, ne daje im se sansa za dokazivanje. A znamo da tesko ce biti gore od ovoga dosadasnjeg.
druze slazem se sa tobom,u potpunosti sigurno bi i pretrcali vise,i ginuli za dres...ali zeleni su i skloni greskama,pored njih treba da igra 5,6 vrhunskih igraca,i svojim iskustvom ih gura,kako da igraju i pokazu nesto kada nema ko da ih na terenu pogura,da ispravi njihove greske,da momci budu sigurniji u sebe,vecinom su to bukvalno djeca,koja kada istrce,hlupam,pred 5 hiljada ljudi ukoci se,treba im neko da im razbije to...pored ovakvih ISKUSNIH saigraca,tesko da njihov talenat moze doc do izrazaja,mogu se samo utopiti u sivilo..primjer sarajevo..u njihovu ekipu mogu uletiti 3 sedamnaestogodisnjaka,na kosevu recimo,i zajebavat se,pokusati,jer imaju poledjinu na terenu,neko ko ce cistiti neke greskice...a ko ce to raditi kod nas...jbg nadam se da razumijes o cemu pricam

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 11 dec 2014, 08:50

Svaka čast Fukarama i Robijašima!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 dec 2014, 14:32

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... enio-zivot

slika

MISLIM DA OVO TUZLI NIJE TREBALO.NIKAD NIKOG NISMO MARŠKALI.POGOTOVO NE OVAKVOG HEROJA.
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 dec 2014, 15:21

wienultras je napisao/la:citam sad ovaj clanak na ss...neko kao blizak klubu izjavio azmir je navodno poslo pare,al koda putuju pjeske...pa gdje su pare od opstine,i picki materina,gdje su pare i tih 200 000 hiljada,koje pojedinci ovdje spominju....svi cekaju azmira i njegove pare,a pljuju ga na svakom koraku...podmecu nogu,hoce da ga maknu...sloboda je bankrot bez njega....pu **** ti nas mentalitet pogani
Pare putuju minutu ..barem ja kad saljem dole meni za minutu stignu tako da je to glupo...samo sad nam je jasno da jedino se od Azmira ocekuje I on ako ne da svoje niko drugI nece ni dati pare ..zato covjek I nece te ljude oko sebe I on trazi ljude koji ce barem nekad flasicu vode dat igracima kako sam kaze ...ovo je sramota ko je u nasem klubu nadam se da ce nakon skupstine neki otici I doci ljudi koji ce barem nesto klubu donjet....Azmir je do sad potrosoo svojih milion maraka na ovaj klub, na sve tuzbe , bus, pripreme, ulazak u PL, Ciro I td I td...mislim zao mi je covjeka a jos mi je vise zao nas jer cemo propast ako nam ode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 dec 2014, 15:22

sloboda72 je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... enio-zivot

slika

MISLIM DA OVO TUZLI NIJE TREBALO.NIKAD NIKOG NISMO MARŠKALI.POGOTOVO NE OVAKVOG HEROJA.
Ovo je sacica nepismenih uradila. To je sramota koju nece stotinu kisa saprati sa Tusnja. :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 dec 2014, 15:50

ja danas cujem drugu pricu..kako im je samo zadnja plata kasnila 10-al dana i to Azmir poslao pare ali do banke nesto bilo, i da ce ti sto sire dezinformacije biti sankcionisani ako on ostane tu...

eh sad ko ce ga znati kome vjerovati, jer ovo nije bas standardni izvor

isto kaze i tesko da ce se Azmir zadrzati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 dec 2014, 15:58

Na Tušnju ispaštaju igrači

Fudbaleri Slobode još čekaju platu

Puna dva mjeseca igrači tuzlanske Slobode nisu primili platu. Samim tim je vrlo neizvjesno hoće li i kada fudbaleri s Tušnja dobiti svoj lični dohodak, a kako svaki dan polako izmiče, prisutno je sve veće nezadovoljstvo.

Oni koji bi se trebali brinuti o igračima, bez obzira na njihov status i plasman na tabeli, uglavnom se kriju. Tako sportski direktor kluba Sabahudin Saša Vugdalić, uopšte nije u Tuzli, a redovan je na sportskim emisijama OBN televizije u Sarajevu. Vugdalić se skoro nikako u finišu prvenstva nije pojavljivao u Tuzli, uglavnom je izbjegavao medije i javnost. Zašto i zbog čega ?

Osjetio je Vugdalić na posljednje dvije utakmice opšte nezadovoljstvo publike i navijača sa tribina, koji su mu eksplicitno poručili da se povuče iz Slobode. Da jednostavno ode. Svo ovo vrijeme nije našao shodno da se oglasi ili da se obrati fudbalerima.

Predsjednik Husić je u Americi duže vrijeme. Njegov povratak se očekuje u januaru, ali iz ove perspektive stanje u Slobodi je neozbiljno, ali i krajnje alarmantno. U vrijeme pauze obično administracija, odnosno logistika, najviše radi, ali u Slobodi je suprotno. Svi su se nakon posljednjeg kola i poraza od Sarajeva razbježali, tako da je čelnike kluba teško "uhvatiti" i na mobitel.

Šta će se dešavati, kakav je scenariji moguć, pokazat će vrijeme. Može li Skupština kluba donjeti promjene, koje su evidentno neophodne da Sloboda izbjegne sudbinu od prije dvije i pol godine, kada je ispala iz Premijer lige.

Mnogo je pitanja pred Tuzlacima, malo vremena i kvalitetnih odgovora. Cjelokupno stanje više sliče nekom luna parku ili cirkusu, koji ponovo gostuje na Tušnju.
Ko li će vam sada biti kriv, vjerovatno naše kone, obzirom da sa njima igrate zadnje kolo. Upravo sam ovo čitao, zato sam i postavio, ne palite se na komentar. ;)
Zašto je Sloboda ponovo izgubila povjerenje navijača

Ekipa tuzlanske Slobode početkom godine bila je jedna od najljepših sportskih priča u državi. Buđenje uspavanog diva započeo je Ćiro Blažević kojeg je angažirao ambiciozni predsjednik Azmir Husić. Dolaskom bivšeg selektora BiH u "gradu soli" zavladala je euforija. Ćiru su pratili rezultati, a na Tušanj se stizalo i dva-tri sata ranije. Kako bi se zauzela stolica....

Blažević i Sadiković

Ćirinim angažmanom nije profitirala samo Sloboda. Stadioni u Lukavcu, Gračanici, Srebreniku, Kaknju... dupke puni dočekali su Ćirine sinove u pohodu na Premijer ligu. Sloboda je uspjela. Tuzlaci su se vratili u elitu gdje im je i mjesto, ali sam povratak "crveno-crnih" ne može zadovoljiti apetite navijača.

- Igrat ćemo važnu ulogu u Premijer ligi, poručio je potkraj maja Azmir Husić nakon što se Sloboda plasirala u elitu. No, da su želje jedno, a stvarnost nešto drugo bilo je jasno vrlo brzo... Azmir Husić otputovao je u Brazil bodriti "Zmajeve", a Ćiri Blaževiću pri polasku u zemlju plesa i fudbala saopćio je kako više nije u njegovim planovima.

Nakon toga Tušanj su napustili i ključni igrači Slobode kao što je to slučaj sa Harisom Redžepijem, Sulejmanom Krpićem, Adnanom Hadžićem, Jasminom Moranjkićem...
Sabahudin Saša Vugdalić, čovjek od Azmirovog povjerenja, nije odgovorio kvalitetno prilikom selektiranja ekipe zajedno sa Denisom Sadikovićem. Neki od gore pobrojanih Tušanj su napustili zbog enormnih finansijskih potraživanja za produžetak ugovora, a Redžepi i Moranjkić na veoma ružan način napustili su klub sa Tušnja.

Ima i onih koji su bili namagarčeni kao što je to Samir Memišević, kojeg je Sadiković otpisao pred sami polazak na pripreme u Sloveniju, dok su se iz rukovodstva kluba Muharemu Ćiviću zahvalili nakon odrađenih priprema u "Deželi". Pojačanja koja su dolazila u Tuzlu, a koja su ulijevala optimizam čelnicima kluba, nisu ispunila očekivanja.

Ogroman teret

I uglavnom su zaslužili ispisnice nakon jesenjeg dijela prvenstva. Četrnaesta pozicija na tabeli sa svega 12 osvojenih bodova ispod svih je očekivanja i ukoliko ne dođe do značajnijeg zaokreta tokom zime Slobode bi se mogla suočiti sa scenarijem od prije dvije godine.

Azmir Husić, ukoliko ostane na čelu kluba, na leđima će imati ogroman teret, jer će pred sobom imati zadatak vratiti povjerenje navijača kod kojih je uglavnom izgubio dosadašnji kredibilitet
Evo još jedan, nema, glavna ste tema, samo o vamo šupljiraju. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 11 dec 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 11 dec 2014, 15:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja danas cujem drugu pricu..kako im je samo zadnja plata kasnila 10-al dana i to Azmir poslao pare ali do banke nesto bilo, i da ce ti sto sire dezinformacije biti sankcionisani ako on ostane tu...

eh sad ko ce ga znati kome vjerovati, jer ovo nije bas standardni izvor

isto kaze i tesko da ce se Azmir zadrzati

pa dezinformacije sire pojedini glupani na ovom forumu, a novinari jos gluplji uzimaju i pisu vijesti sto su procitali na ovom istom forumu. Svi znamo kome je u interesu da Sloboda nije jaka i ko zeli unijeti nemir u klub

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 dec 2014, 16:05

Do jucer ovaj transparent se smatrao prikladnim,zbog toga sto prozvani nije nista uradio za klub..izadje tekst u kojem se spominju sva herojska djela prozvanog gospodina i okrece se prica..njemu svaka cast za sve za to ima moje postovanje,sta imamo mi navijaci i Sloboda sto je njega Indire Gandi odlikovala i sto su mu na nekom skupu stojeci skandirali?

Nek uradi sta za nas klub citav Tusanj ce ustat na noge i aplaudirati mu..ovako samo bezze nekom uzima platu i radno mjesto,a bolje bi se snalazio od njega..

Jos kad bi nas pokrao i otjerali ga,mnogi bi rekli nismo mu to trebali odradit jer ga je Tito i Indire Gandi odlikovala...jah jah ;)

Sto se tice Azmira Husica,covjeku hvala za sve,ali nije zasluzio da radi sa ovom bagrom,toliko ulozenog novca,truda i vremena,a covjeka opet prozivat nije uredu..nek ide,nek se bavi svojim poslom,tu ga vise cijene,hebes ti nas..

Dajte vi nama opet lopove,kvazi menadzere,navijacima nekim dzaba ulaz,pirotehnike,dzoju,pokvarene buseve,prazne frizidere igraca,strajk svakog mjeseca i nama je to uredu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 dec 2014, 16:48

Skupstina ce gotovo sa sigurnoscu u januaru birati novoga predsjednika. Azmir ce za kraj podnijeti ciste racune sta je uradio i koliko je ulozio. Sve sto je bilo u vrijeme Azmirovog mandata bit ce isplaceno. Sa njim odlaze i njegovi pomocnici.
Do sada niko nije izrazio zelju da preuzme Slobodu umjesto Azmira.
Ipak cuda se desavaju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 dec 2014, 17:49

http://****/bh-nogomet/sabahud ... obode.html

"Vugdalić bi trebao biti sportski direktor Slobode, odnosno osoba koja bi trebala privući inostrane investicije za gradnju stadiona Tušanj"
Ja volim FK Tuzla City

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 11 dec 2014, 17:54

Treba Azmir da ne dođe u januaru, da odugovlači, da malo izgubi interes, čisto da lešinari sa FB vide da se trenutno bez njega ne može.

Ko će dati pare Slobodi, nego Azmir. Vi tzv "legende" koji palamudite po FB, sigurno nećete !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 dec 2014, 18:03

ne bojte se, neki navijači su rekli da će Slobode uvijek bit' i njima morate vjerovat', JE L' JASNO?!

bit' će je isto kao i Dite :lol: samo da je kurcu svirat', pametovat', a kad trebaju djela, nigdje nikog, ništa (tu ubrajam i sebe) .. ma marš u pizdu materinu, prvi ja, pa svi ostali!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.