Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sto se tice ove akcije kod prvog gola meni je uzivo gledajuci djelovalo da je Girooud kod pasa za Wilshera pogodio igraca Norvicha pa mu se lopta sretno vratila ali tek poslije tekme skontam da mu je Wilshere petom vratio...fenomenalno, ovakve akcije nismo vidjali ni od Fabregasa i Nasrija...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
schweinsteiger je napisao/la:Razvalili opasni Norwich i vec su najbolji.
Sta li ce se pisati,ako pobijedite na teskom gostovanju kod Crystal Palace?

1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To sam i ja isto pomislio, zato sam i rekao da je gol najbolji iz ovog ugla. Bas se vidi da su to htjeli i uraditi.BigBigBang je napisao/la:Sto se tice ove akcije kod prvog gola meni je uzivo gledajuci djelovalo da je Girooud kod pasa za Wilshera pogodio igraca Norvicha pa mu se lopta sretno vratila ali tek poslije tekme skontam da mu je Wilshere petom vratio...fenomenalno, ovakve akcije nismo vidjali ni od Fabregasa i Nasrija...
Celik!3,2,2.
A sto je najbolje od svega ova akcija je krenula na nasih 16 metara i to upravo od Vilsira, a to se na gifovima ne vidi.AllGunsBlazing je napisao/la:To sam i ja isto pomislio, zato sam i rekao da je gol najbolji iz ovog ugla. Bas se vidi da su to htjeli i uraditi.BigBigBang je napisao/la:Sto se tice ove akcije kod prvog gola meni je uzivo gledajuci djelovalo da je Girooud kod pasa za Wilshera pogodio igraca Norvicha pa mu se lopta sretno vratila ali tek poslije tekme skontam da mu je Wilshere petom vratio...fenomenalno, ovakve akcije nismo vidjali ni od Fabregasa i Nasrija...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Al sad onako bez zayebancije. Norwich bi u Bundesligi komotno mogao biti cetvrti.
I sto nam ovi kobasicari vise dolaze? Ne vidim da neko od nas ide na Bauernovu temu.
I sto nam ovi kobasicari vise dolaze? Ne vidim da neko od nas ide na Bauernovu temu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Marsal je napisao/la:Najedi se kobasica.schweinsteiger je napisao/la:Razvalili opasni Norwich i vec su najbolji.

-
- Kontakt:
Ma ja navijace Bayerna cijelo vrijeme pamtim kao lazove i kao jedne od vodecih falsfikatora svega...to su monstrumi iz ociju im siklja krv...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 okt 2013, 16:15, ukupno mijenjano 3 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I onda mi banove dobijamo 

Da iskoristim priliku i sjetim se tetke ovim urednicima programa koji su za utorak izabrali Milan-Barsa, daBogda 0-0 zavrsilo sa 2 suta u okvir gola ukupno. Arsenal prenosi Arena 3.
+1bega_afc je napisao/la:Da iskoristim priliku i sjetim se tetke ovim urednicima programa koji su za utorak izabrali Milan-Barsa, daBogda 0-0 zavrsilo sa 2 suta u okvir gola ukupno. Arsenal prenosi Arena 3.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bega_afc je napisao/la:Da iskoristim priliku i sjetim se tetke ovim urednicima programa koji su za utorak izabrali Milan-Barsa, daBogda 0-0 zavrsilo sa 2 suta u okvir gola ukupno. Arsenal prenosi Arena 3.
Neki će gledati antifudbal na javnim emiterima, a neki će na streamu da ganjaju najbolji fudbal na planeti.
- AaronRamsey
- Kontakt:
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... greed.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
ljubaviii moja hahaa
ljubaviii moja hahaa
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
A mislio sam da ce nas Monolog zaobici sa ovaj vikend sa komentarom...
Zato sam zamolio ljude koji organizuju to prestizno takmicenje da ove godine naprave i ekipnu konkurenciju. Ne sumnjam da bi kobasicari potvrdili dominaciju...
Jeli Arnelu vise istekla suspenzija cekam samo jos njegovu analizu ovdje? Nije tema ali ni forum isti bez njega...
PS:
Omar ovo ponovo najbolje oslikao...

Ove godine ce stvarno biti preopaka konkurencija za kantu godine sa pdf. bajern?!?!?schweinsteiger je napisao/la:Razvalili opasni Norwich i vec su najbolji.

Jeli Arnelu vise istekla suspenzija cekam samo jos njegovu analizu ovdje? Nije tema ali ni forum isti bez njega...

PS:
Omar ovo ponovo najbolje oslikao...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Svakako je i na najlosijem streamu bolja slika nego kod njih. Jbt padnem u depresiju kad pocnem gledati tekmu na njihovom kanalu.PIKE je napisao/la:Neki će gledati antifudbal na javnim emiterima, a neki će na streamu da ganjaju najbolji fudbal na planeti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
http://goonertalk.com/2013/10/20/podols ... om-return/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grob te je*o, hoce li se kod nas iko na vrijeme vratiti.
Grob te je*o, hoce li se kod nas iko na vrijeme vratiti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vala' je bilo vrijeme da se i vi malo umislitePIKE je napisao/la:Neki će gledati antifudbal na javnim emiterima, a neki će na streamu da ganjaju najbolji fudbal na planeti.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vedo je mislio na Dortmund, ne uzbudjujemo se mi previseLillard je napisao/la:Vala' je bilo vrijeme da se i vi malo umislitePIKE je napisao/la:Neki će gledati antifudbal na javnim emiterima, a neki će na streamu da ganjaju najbolji fudbal na planeti..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.