BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Jel realno da nakon ovog rezultata nema nikakvog hajpa?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa pratimo Damira dugo I znamo da moze od svakog izgubiti a kad je raspolozen osim Nadala,Federera I jos par moze sve pobjediti!Harika je napisao/la:Jel realno da nakon ovog rezultata nema nikakvog hajpa?
A najteži protivnik mu je Damir Džumhur, ali u zadnje vrijeme ga pobijeđujeBosnaSTL je napisao/la:Pa pratimo Damira dugo I znamo da moze od svakog izgubiti a kad je raspolozen osim Nadala,Federera I jos par moze sve pobjediti!Harika je napisao/la:Jel realno da nakon ovog rezultata nema nikakvog hajpa?

Da se zapamti, ali tek sutra je zvanično
a onda preskačemo Čanga, i pratimo Novaka i Bornu
Bravo Damire, alal vjera momcino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas Vas citam sa uzivanjem i ponosom omladino BiH(30- god.),ali nemojte kad zapne da pljujete. Kritika i razocarenje je ok ,ali bez pretjerivanja. Cestitke ZIVOJ LEGENDI BH SPORTA.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bravo majstore!
Izgleda da je Džumhur već u Londonu kako vidim po njegovom zadnjem storyu. Dobro je da je što prije stigao u London.
Ovo mu je jako jako bitno sto je vec uzeo ove bodove, sve i da uspije nakupiti jos 250, a da drugi 250 izg ostaje skoro sig u top30, a ako nastavi napredovati sa igrama jer def ima uzlaznu putanju mogao bi Damke i vrlo bfzo u top20.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
PostPostao/la Samozdravlje » 30 jun 2018, 21:16
Zasto brises majstore ?
zato što si dežurni klaun i neću ti dozvoliti da svoj primitivizam i malograđanstvo širiš i na košarkaškim temama. dovoljno si zatrovao teniski topic svojim nebulozama.
Molim Vas(forumase , a posebno @Uno.)da mi kazete je li istina ovo kako me ovaj gospodin okarakterisa. Znam da obzirom na moje godine se uveliko razlikujemo u vidjenju pojedinh situacija i trenutnih rezultata , pa suprostavim svoje misljenje Vasem. Ovo klaun mogu prihvatiti , ali ostalo me vrijedja.Mozda ja od grane ne vidim sumu , to se desava u zivotu, a kod fanova je to gotovo svakodnevno. Molim Vas da mi kazete istinu , pa taman bila identicna kako kaze ovaj gospodin.Nema ljutnje Bogami.

Zasto brises majstore ?
zato što si dežurni klaun i neću ti dozvoliti da svoj primitivizam i malograđanstvo širiš i na košarkaškim temama. dovoljno si zatrovao teniski topic svojim nebulozama.
Molim Vas(forumase , a posebno @Uno.)da mi kazete je li istina ovo kako me ovaj gospodin okarakterisa. Znam da obzirom na moje godine se uveliko razlikujemo u vidjenju pojedinh situacija i trenutnih rezultata , pa suprostavim svoje misljenje Vasem. Ovo klaun mogu prihvatiti , ali ostalo me vrijedja.Mozda ja od grane ne vidim sumu , to se desava u zivotu, a kod fanova je to gotovo svakodnevno. Molim Vas da mi kazete istinu , pa taman bila identicna kako kaze ovaj gospodin.Nema ljutnje Bogami.
ma boli te kur.ac. piši ono što misliš i osjećaš, samo tako si autentičan, a ako neki moderator nešto pobriše nije smak svijeta
a šta ko misli o tome kako pišeš je kao i uvijek subjektivno
a šta ko misli o tome kako pišeš je kao i uvijek subjektivno
Da uno radi kako treba ja bana nikad ne bi dobio 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
Samozdravlje
- Kontakt:
60% sezone 2018 je iza njega , puno uspjesnija nego 60% iz do sada najuspjesnije 2017.ima titulu(250 b.)i ima 160 bodova vise u dva GS u odnosu na proslu sezonu.Moze uz 2 pobjede u Wimbl. i finale Umaga(2.nosioc vjerov.)i do TOP20.(trenutno).ronaldo99 je napisao/la:Ovo mu je jako jako bitno sto je vec uzeo ove bodove, sve i da uspije nakupiti jos 250, a da drugi 250 izg ostaje skoro sig u top30, a ako nastavi napredovati sa igrama jer def ima uzlaznu putanju mogao bi Damke i vrlo bfzo u top20.
Medjutim trebat ce mu bar po jedna pobjeda na preostala 4 Mastersa i 1-2 na USO da bi ostao u TOP30. Nije da ne moze uz dobro zdravlje(bez povreda)i priblizno ovakvu formu da napravi i vise od TOP30 na kraju godine.Jako vazno je da konacno ima servis bolji od svih na WTA(hahaha) i to bi u nastavku sezone moglo njemu i svim njegovim fanovima da donese puno radosti(a @Uno. je No1, poslije mene).
Ma odbranit ce on nesto bodova i u Rusiji, a ko zna mozda uspije odbraniti barem jedan turnir to bi bilo extra, kako god Damir se uspio zadrzati i cak i napredovati pozicije ove godine u odnosu na proslu, ono sto raduje je njegova psiha koja je sve bolja i bolja, i dalje prica ali puno manje nego prije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir prije svega mora skratiti spisak turnira. U narednom periodu bi trebao igrati: Wimbledon, Umag, Hamburg, Los Cabos, Toronot/Montreal, Cincinnati, Winston Salem i US Open. Previše turnira za nešto više od 2 mjeseca, ovo je 8 turnira. Masterse i US Open mora igrati, kao i Wimbledon, 1-2 turnira mora precrtati. Trebao bi Winston Salem i Umag (može jedan igrati i tankirati), od velikog broja turnira neće dobiti ništa dobro, samo će se umoriti previše i onda neće moći ništa, doće povrede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Slazem se nesto(mozda i nesto vise od 1. turn.) ce otkazati , znat ce aBd odabrati prave u odnosu na trenutnu formu.Ove godine cini mi se odlicno to radi. Mislim da ne bi trebao igrati Hamburg, u Umagu bi trebao biti 2.nosioc ,to mu daje priliku da odmori u odnosu na glavne konkurente. U Los Cabosu ne bi trebao igrati prvo kolo(valjda otkaze neko od prva 4).Unofficialpage je napisao/la:Damir prije svega mora skratiti spisak turnira. U narednom periodu bi trebao igrati: Wimbledon, Umag, Hamburg, Los Cabos, Toronot/Montreal, Cincinnati, Winston Salem i US Open. Previše turnira za nešto više od 2 mjeseca, ovo je 8 turnira. Masterse i US Open mora igrati, kao i Wimbledon, 1-2 turnira mora precrtati. Trebao bi Winston Salem i Umag (može jedan igrati i tankirati), od velikog broja turnira neće dobiti ništa dobro, samo će se umoriti previše i onda neće moći ništa, doće povrede.
Po meni je istina i fakat si od ove teme napravio sprdnju, zbog cega nikako ne pisem.Samozdravlje je napisao/la:PostPostao/la Samozdravlje » 30 jun 2018, 21:16
Zasto brises majstore ?
Molim Vas(forumase , a posebno @Uno.)da mi kazete je li istina ovo kako me ovaj gospodin okarakterisa. Znam da obzirom na moje godine se uveliko razlikujemo u vidjenju pojedinh situacija i trenutnih rezultata , pa suprostavim svoje misljenje Vasem. Ovo klaun mogu prihvatiti , ali ostalo me vrijedja.Mozda ja od grane ne vidim sumu , to se desava u zivotu, a kod fanova je to gotovo svakodnevno. Molim Vas da mi kazete istinu , pa taman bila identicna kako kaze ovaj gospodin.Nema ljutnje Bogami.![]()
Nit vjerujem da imas toliko godina, pricao si o kladjenju kako si bio ovisnik a sada trujes i trolas ovu temu. Ja imam opciju gnjavator pa ti preskacem postove ali ocito je da pretjerujes.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš zbog toga i postoji opcija gnjavator, dodaš tu osobu i riješen problem ali to što se nekome ne sviđa kako neko piše ili se s njim ne slaže ne znači da trola temu, vrijeđa ili bilo šta slično tome. Dok ne prekrši neko pravilo neka piše i on i svako ostali. Ni ja se sa dosta forumaša ne slažem ali ima pravo da piše, zbog toga forum i postoji, da diskutujemo bez vrijeđanja i namjernog uništavanja teme, diskusije...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa sigurno je da treba reducirati broj turnira! Da nije na redu Wimbledon poslije ovog osvojenog turnira bi trebao slijedece sedmice da odmara. Kada ispadne u I ili II kolu logicno je da igra i slijedece sedmice, jer se nije puno umorio niti istrosio. Njegovo je da redovno prijavljuje (skoro) sve turnire, a onda ce zavisno od trenutne situacije igrati ili otkazati!Unofficialpage je napisao/la:Damir prije svega mora skratiti spisak turnira. U narednom periodu bi trebao igrati: Wimbledon, Umag, Hamburg, Los Cabos, Toronot/Montreal, Cincinnati, Winston Salem i US Open. Previše turnira za nešto više od 2 mjeseca, ovo je 8 turnira. Masterse i US Open mora igrati, kao i Wimbledon, 1-2 turnira mora precrtati. Trebao bi Winston Salem i Umag (može jedan igrati i tankirati), od velikog broja turnira neće dobiti ništa dobro, samo će se umoriti previše i onda neće moći ništa, doće povrede.
Ovo kako te je okarakterisao gospodin "moderator" cini mi se vise govori o njemu nego o tebi! Ljudi sebi previse dopustaju, pa makar i na forumu!Samozdravlje je napisao/la:PostPostao/la Samozdravlje » 30 jun 2018, 21:16
Zasto brises majstore ?
Molim Vas(forumase , a posebno @Uno.)da mi kazete je li istina ovo kako me ovaj gospodin okarakterisa. Znam da obzirom na moje godine se uveliko razlikujemo u vidjenju pojedinh situacija i trenutnih rezultata , pa suprostavim svoje misljenje Vasem. Ovo klaun mogu prihvatiti , ali ostalo me vrijedja.Mozda ja od grane ne vidim sumu , to se desava u zivotu, a kod fanova je to gotovo svakodnevno. Molim Vas da mi kazete istinu , pa taman bila identicna kako kaze ovaj gospodin.Nema ljutnje Bogami.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.